Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (2)
3. Impact of Tourist's Perceptions of Cultural Destination Competitiveness on Future Behavioral Intentions
SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL
, cilt.7, sa.50, ss.2388-2397, 2021 (Hakemli Dergi)
4. Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.1331-1345, 2020 (Hakemli Dergi)
5. Yeni Turistik Ürün Olarak Futbol-Kamp Turizmi: Erzurum Yüksekİrtifa Kampı Örneği
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.199-210, 2017 (Hakemli Dergi)
6. Nene Hatun Tarihi Milli Parkı'nın Hüzün Turizmi ve Mabetleşme Yönünden Değerlendirilmesi
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.4, ss.215-240, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
1. Gastronomi Turizminde Stratejik Yönelimler: Gastronomi Turizmi Strateji Kılavuzu Örneği ve PESTLE Analizi Yaklaşımı
9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kayseri, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2025, ss.264-265, (Özet Bildiri)
2. Dijital Gastrodiplomasi: Google Arts & Culture’da Türk Mutfağı Temsilleri
25. Ulusal Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2025, ss.863-870, (Tam Metin Bildiri)
3. Evaluation of the Gastronomic Image of Türkiye Presented through Gastronomy.GoTürkiye
The Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON), İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, ss.15-28, (Tam Metin Bildiri)
4. Sürdürülebilir ve Sosyal Gastronominin Entegre Edilmesi: Topluluk Tabanlı Gastronomi Uygulamalarına İlişkin Nitel Bir Araştırma
9. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Bitlis, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2025, ss.15-28, (Tam Metin Bildiri)
5. Gastronomik Kimliğin Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Yaklaşımıyla İncelenmesi
24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.141-153, (Tam Metin Bildiri)
6. Destinasyonlarda Gastronominin Stratejik Rolünün Anlaşılması: Kavramsal Model Üzerinden Bir Durum Çalışması
8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.279-306, (Tam Metin Bildiri)
10. Gastronomik Miras Olarak Yöresel Mutfaklar: Erzurum Mutfağı Örneği
I. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, 5 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Trend Olma Yolundaki Yeni Turistik Deneyim: Doğu Ekspresi Seyahati
I. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
13. Cittaslow Uzundere’nin Özel İlgi Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi
VI. ULUSAL II.ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)
14. Futbol-Kamp Turizmi: Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin Turistik Ürün Çeşitlendirilmesi Kapsamında Değerlendirilmesi
VI. ULUSAL II.ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 14 - 15 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)
15. Nenehatun Tarihi Milli Parkı nın Hüzün Turizmi ve Mabetleşme Yönünden Değerlendirilmesi
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
7
1. Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2024
2. Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, Dr. Öğr. Üyesi Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2024
3. Gastronomi Teması
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Dr. Fatma BAŞAR,Dr. Yusuf BAYRAKTAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022
4. Peynir Rotaları
Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Gülizar Akkuş, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.95-136, 2022
5. Hint Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.135-148, 2020
Ansiklopedide Bölümler
6