Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Gastronomik Kimliğin Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Yaklaşımıyla İncelenmesi

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.141-153 Sürdürülebilir Kalkınma

Destinasyonlarda Gastronominin Stratejik Rolünün Anlaşılması: Kavramsal Model Üzerinden Bir Durum Çalışması

8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.279-306 Sürdürülebilir Kalkınma

Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.492

Impact of Tourists’s Perceptions of Cultural Destination Competitiveness on Future Behavioral Intentions

1st International Congress on Social Sciences (USOS), Malaga, İspanya, 18 - 24 Eylül 2017, ss.193

Gastronomik Miras Olarak Yöresel Mutfaklar: Erzurum Mutfağı Örneği

I. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, 5 - 08 Ekim 2017

Trend Olma Yolundaki Yeni Turistik Deneyim: Doğu Ekspresi Seyahati

I. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017

Cittaslow Uzundere’nin Özel İlgi Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi

VI. ULUSAL II.ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017
Kitaplar

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, Dr. Öğr. Üyesi Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomi Teması

UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Dr. Fatma BAŞAR,Dr. Yusuf BAYRAKTAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Peynir Rotaları

Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Gülizar Akkuş, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.95-136, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Hint Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.135-148, 2020

Gastronomi Rotaları ve Turları

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-222, 2019 Creative Commons License

Investıgatıon of the Nature Sports: Çoruh Valley Trekking Routes

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin AKKUŞ, Gülizar AKKUŞ, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.39-52, 2018
Ansiklopedide Bölümler

Etnik Mutfak

Detay Yayıncılık, ss.9754, 2025
Metrikler

Yayın

26

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

12

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları