Dr.Öğr.Üyesi Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of perception of sustainability in local food experiences on healthy eating tendency: mediator and moderator effects
Bayraktar Z. A.
,
Oral S.
,
Bulut S. H.
,
Bayraktar Y.
FRONTIERS IN NUTRITION
, cilt.10, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
IMPACT OF TOURIST'S PERCEPTIONS OF CULTURAL DESTINATION COMPETITIVENESS ON FUTURE BEHAVIORAL INTENTIONS
AKKUŞ G.
,
AKKUŞ Ç.
,
AKSAKALLI Z.
SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL
, cilt.7, sa.50, ss.2388-2397, 2021 (Hakemli Dergi)
Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi
AKOĞUL E.
,
AKSAKALLI Z.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.1331-1345, 2020 (Hakemli Dergi)
Yeni Turistik Ürün Olarak Futbol-Kamp Turizmi: Erzurum Yüksekİrtifa Kampı Örneği
BAYRAKTAR Y.
,
AKSAKALLI Z.
,
SELÇUK G. N.
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.199-210, 2017 (Hakemli Dergi)
NENE HATUN TARİHİ MİLLİ PARKI’NIN HÜZÜN TURİZMİ VEMABETLEŞME YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
AKSAKALLI Z.
,
SELÇUK G. N.
,
IŞIK C.
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, ss.215-240, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ERZURUM MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KIŞ HAZIRLIKLARININ İNCELENMESİ
AKOĞUL E.
,
AKSAKALLI Z.
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.492
Yaşayan Kültürel Miras Değerleri: Erzurum Tarihi Camileri Örneği
BAYRAKTAR Y.
,
AKSAKALLI Z.
,
SELÇUK G. N.
Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Impact of Tourists’s Perceptions of Cultural Destination Competitiveness on Future Behavioral Intentions
AKKUŞ G.
,
AKKUŞ Ç.
,
AKSAKALLI Z.
1st International Congress on Social Sciences (USOS), Malaga, İspanya, 18 - 24 Eylül 2017, ss.193
Gastronomik Miras Olarak Yöresel Mutfaklar: Erzurum Mutfağı Örneği
AKSAKALLI Z.
,
BAYRAKTAR Y.
,
KOŞAN A.
I. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, 5 - 08 Ekim 2017
Uluslararası Erzurum Uzundere Buz Tırmanışı Festivali’nin Dağ ve Kış Sporları Turizmi Kapsamında Yerel Paydaşlar Gözünden Değerlendirilmesi
BAYRAKTAR Y.
,
AKSAKALLI Z.
,
SELÇUK G. N.
1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 28 - 30 Eylül 2017
Trend Olma Yolundaki Yeni Turistik Deneyim: Doğu Ekspresi Seyahati
AKSAKALLI Z.
,
BAYRAKTAR Y.
,
KOŞAN A.
I. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017
Cittaslow Uzundere’nin Özel İlgi Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi
AKSAKALLI Z.
,
BAYRAKTAR Y.
,
SELÇUK G. N.
VI. ULUSAL II.ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017
Futbol-Kamp Turizmi: Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin Turistik Ürün Çeşitlendirilmesi Kapsamında Değerlendirilmesi
BAYRAKTAR Y.
,
AKSAKALLI Z.
,
SELÇUK G. N.
VI. ULUSAL II.ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 14 - 15 Nisan 2017
Nenehatun Tarihi Milli Parkı nın Hüzün Turizmi ve Mabetleşme Yönünden Değerlendirilmesi
AKSAKALLI Z.
,
SELÇUK G. N.
,
IŞIK C.
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016
Kitap & Kitap Bölümleri
Gastronomi Teması
Aksakallı Bayraktar Z.
,
Akoğul E.
,
Erdoğan M. E.
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Dr. Fatma BAŞAR,Dr. Yusuf BAYRAKTAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022
Peynir Rotaları
Aksakallı Bayraktar Z.
Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Gülizar Akkuş, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.95-136, 2022
Hint Mutfağı
AKSAKALLI Z.
,
İLHAN İ.
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.135-148, 2020
Gastronomi Rotaları ve Turları
Aksakallı Z.
,
Bayraktar Y.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-222, 2019
Investıgatıon of the Nature Sports: Çoruh Valley Trekking Routes
AKSAKALLI Z.
,
AKKUŞ G.
Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin AKKUŞ, Gülizar AKKUŞ, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.39-52, 2018
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
19
Atıf (WoS)
1
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
1
H-İndeks (Scopus)
1
Proje
3
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları