Yayınlar & Eserler

Makaleler 6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. Gastronomi Turizminde Stratejik Yönelimler: Gastronomi Turizmi Strateji Kılavuzu Örneği ve PESTLE Analizi Yaklaşımı

9. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kayseri, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2025, ss.264-265, (Özet Bildiri)

2. Dijital Gastrodiplomasi: Google Arts & Culture’da Türk Mutfağı Temsilleri

25. Ulusal Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2025, ss.863-870, (Tam Metin Bildiri)

3. Evaluation of the Gastronomic Image of Türkiye Presented through Gastronomy.GoTürkiye

The Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON), İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, ss.15-28, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Sürdürülebilir ve Sosyal Gastronominin Entegre Edilmesi: Topluluk Tabanlı Gastronomi Uygulamalarına İlişkin Nitel Bir Araştırma

9. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Bitlis, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2025, ss.15-28, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Gastronomik Kimliğin Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Yaklaşımıyla İncelenmesi

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.141-153, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Destinasyonlarda Gastronominin Stratejik Rolünün Anlaşılması: Kavramsal Model Üzerinden Bir Durum Çalışması

8. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.279-306, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.492, (Özet Bildiri)

8. Yaşayan Kültürel Miras Değerleri: Erzurum Tarihi Camileri Örneği

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

9. Impact of Tourists’s Perceptions of Cultural Destination Competitiveness on Future Behavioral Intentions

1st International Congress on Social Sciences (USOS), Malaga, İspanya, 18 - 24 Eylül 2017, ss.193, (Özet Bildiri)

10. Gastronomik Miras Olarak Yöresel Mutfaklar: Erzurum Mutfağı Örneği

I. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, 5 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

12. Trend Olma Yolundaki Yeni Turistik Deneyim: Doğu Ekspresi Seyahati

I. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

13. Cittaslow Uzundere’nin Özel İlgi Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi

VI. ULUSAL II.ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)

15. Nenehatun Tarihi Milli Parkı nın Hüzün Turizmi ve Mabetleşme Yönünden Değerlendirilmesi

I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

2. Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, Dr. Öğr. Üyesi Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Gastronomi Teması

UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Dr. Fatma BAŞAR,Dr. Yusuf BAYRAKTAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Peynir Rotaları

Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller, Gülizar Akkuş, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.95-136, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Hint Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.135-148, 2020

6. Gastronomi Rotaları ve Turları

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-222, 2019 Creative Commons License

7. Investıgatıon of the Nature Sports: Çoruh Valley Trekking Routes

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin AKKUŞ, Gülizar AKKUŞ, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.39-52, 2018
Ansiklopedide Bölümler 6
Metrikler

Yayın

34

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

9

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

12

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları