-
1995 - 1997 Doktora
Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1992 - 1995 Yüksek Lisans
Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1985 - 1990 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü, Türkiye
-
1997 Doktora
Soğutulmuş (41c) sütlerden üretilen kaşar peynirlerine sorbat katılmasının etkileri
Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
1995 Yüksek Lisans
Tekirdağ İlinin değişik üretim ve satış yerlerinden alınan ayran örneklerinin mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri.
Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2023TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Temel Unsurları
Eğitim Yönetimi ve Planlama , TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY