-
2007 - 2007 Post Doktora
The Pennsylvania State University, Food Science, Food Science, Amerika Birleşik Devletleri
-
2000 - 2006 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1999 - 2000 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
-
1994 - 1998 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2006 Doktora
Farklı Sıcaklıklarda Pişirilen Taze Et Ürünlerinde Baharat Kullanımının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2000 Yüksek Lisans
Sucuk üretiminde E. coli 0157:H7’nin gelişimi üzerine farklı starter kültürler ve nitrat/nitritin etkisi.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016İş Sağlığı ve Güvenliği
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi
-
2015GC Kullanım Sertifikası
Mesleki Eğitim , Shimadzu
-
2012HPLC Kullanım Sertifikası
Mesleki Eğitim , Thermo Scientific
-
2012UHPLC Kullanım ve Tanıtım
Mesleki Kurs , Ant Teknik