Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2017 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2006 - 2007 Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1999 - 2006 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Akademik Performans D. Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Toplumsal Duyarlılık Projeleri Takip Komisyonu Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Doktora Yeterlilik Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2020 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2019 Staj Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2019 Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi
-
2015 - 2019 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi
-
2015 - 2019 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2021 - 2021 Visiting Professor
Aarhus University
-
2007 - 2007 Post Doktor
The Pennsylvania State University
-
2004 - 2004 Visiting Scholar
Graz Technical University
Verdiği Dersler
-
Lisans Hazır Yemek Teknolojisi
-
Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Hazır Yemek Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Mutajenik ve Karsinojenik Bileşikler
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri-2
-
Lisans Hazır Yemek Teknolojisi
-
Lisans Reaksiyon Kinetiği
-
Doktora Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Hazır Yemek Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Et Tüketimi ve Sağlık İlişkileri
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri-1
-
Lisans Reaksiyon Kinetiği
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Et Teknolisinde Pişirme ve Yöntemleri
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri-1
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri-2
Yönetilen Tezler
-
Kuru Olgunlaştırılmış Sığır Etlerinde Protein Profili ve Protein Oksidasyonu Düzeyinin Belirlenmesi
Öz F. (Danışman)
A.SAVAŞ(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Farklı pişirme yöntemlerinin kültür mantarlarının bazı kalite kriterleri ile polisiklik aromatik hidrokarbon içeriği üzerine etkisi
Öz F. (Danışman)
S.ERHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Mangalda direkt ve indirekt pişirme işlemlerinin polisiklik aromatik hidrokarbon oluşumu üzerine etkisi
Öz F. (Danışman)
G.SÜMER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Köfte üretiminde astaksantin kullanımının çeşitli kalite kriterleri ve heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkisi
Öz F. (Danışman)
M.BİNGÖL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Mühürleme İşleminin Etin Teskstür, Protein Profili ve Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
Öz F. (Danışman)
S.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı Sirke Çeşitleri İle Marinasyon İşleminin Isıl İşlem Görmüş Sığır Biftek Etlerinde Çeşitli Kalite Kriterleri Ve Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
Öz F. (Danışman)
H.FENCİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fırın Torbası Kullanılarak Fırında Pişirilen Tavuk Etlerinde Heterosiklik Aromatik Amin oluşumu ile Bisfenol-A Migrasyon Düzeyinin Belirlenmesi
A.SAVAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Köfte Üretiminde Tarhun Kullanımının Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
R.BULAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Köfte Üretiminde Farklı Oranlarda Fesleğen Kullanımının Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
İ.UZUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ticari Bulyon ve Ev Tipi Et Sularının Bazı Kalitatif ÖZellikleri ve Heterosiklik Aromatik Amin İçerikleri
Z.ELBİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Köfte Üretiminde Kurutulmuş Ekmek Kullanımının Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
A.KORKMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Köfte üretiminde Farklı Tür ve Oranlarda Soğan-Su Ekstraktı Kullanımının Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
M.NURAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
FARKLI KIZARTMA YAĞLARI KULLANILARAK DERİN YAĞDA KIZARTILAN KÖFTELERDE OLUŞAN HETEROSİKLİK AROMATİK AMİNLER İLE KÖFTELERİN VE KIZARTMA YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARINDAKİ DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ
E.EKİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
SOUS-VİDE YÖNTEMİ İLE PİŞİRİLEN ALABALIK FİLETOLARINDA HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU VE BİSFENOL-A MİGRASYON DÜZEYİNİN BELİRLENMESİ
E.SEYYAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
FARKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN HİNDİ ETİNDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU VE BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
M.Onur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
FARKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN YAĞLI VE YAĞSIZ BALIKLARDA HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİSİ
G.KOTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
KÖFTE ÜRETİMİNDE KONJUGE LİNOLEİK ASİT KULLANIMININ HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNA ETKİSİ
İ.Han(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
KÖFTE ÜRETİMİNDE KİTOSAN KULLANIMININ HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
A.ZAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
SOUS-VİDE PİŞİRME YÖNTEMİNİN SIĞIR ETİNDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU VE BAZI KALİTATİF KRİTERLER ÜZERİNE ETKİSİ
E.ZİKİROV(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
FARKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN KAZ ETİNDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU VE BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLERİ
T.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
-
Araştırma
Kurumsal Temsil, Üniversite, Danimarka, Arhus, 2021 - 2021