Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2014 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2013 - 2014 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2001 - 2013 Okutman

    Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor ÖZ DEĞERLENDİRME ve AKREDİTASYON KOMİSYONU Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Fakülte Akademik Kurul Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Staj Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2014 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2014 - 2015 Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Verdiği Dersler

  • Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Yüksek Lisans Gıda Teknolojisi

  • Lisans Ekmek Yapım Teknikleri

  • Lisans Kalite Güvence ve Standartları

  • Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz

  • Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz

  • Lisans Mezuniyet Projesi II

  • Lisans Kalite Güvence ve Standartları

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Lisans Ekmek Yapım Teknikleri

  • Lisans Öğretmenlik uygulaması

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Yüksek Lisans Gıda ve Mutfak Hijyeni

  • Lisans Ekmek Yapım Teknikleri

  • Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Yüksek Lisans Gıda ve Mutfak Hijyeni

  • Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz

  • Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Lisans Mezuniyet Projesi II

  • Lisans Mezuniyet Projesi II

  • Lisans Kalite Güvence ve Standartları

  • Lisans Pastane Uygulamaları

  • Lisans Pastane Uygulamaları