Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 5
  • 2025 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2025 Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2014 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2013 - 2014 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2001 - 2013 Okutman

    Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler 9
  • 2023 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor ÖZ DEĞERLENDİRME ve AKREDİTASYON KOMİSYONU Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Staj Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2014 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2014 - 2015 Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Verdiği Dersler 25
  • Yüksek Lisans

    Gıda Teknolojisi

    Gıda ve Mutfak Hijyeni

    Gıda ve Mutfak Hijyeni

  • Lisans

    Hijyen ve Sanitasyon

    Ekmek Yapım Teknikleri

    Gıdalarda Duyusal Analiz

    Mezuniyet Projesi II

    Ekmek Yapım Teknikleri

    Mezuniyet Projesi I

    Hijyen ve Sanitasyon

    Hijyen ve Sanitasyon

    Kalite Güvence ve Standartları

    Gıdalarda Duyusal Analiz

    Kalite Güvence ve Standartları

    Mezuniyet Projesi I

    Öğretmenlik uygulaması

    Ekmek Yapım Teknikleri

    Hijyen ve Sanitasyon

    Gıdalarda Duyusal Analiz

    Hijyen ve Sanitasyon

    Mezuniyet Projesi II

    Mezuniyet Projesi II

    Kalite Güvence ve Standartları

    Pastane Uygulamaları

    Pastane Uygulamaları