-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2014 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2013 - 2014 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2001 - 2013 Okutman
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor ÖZ DEĞERLENDİRME ve AKREDİTASYON KOMİSYONU Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Devam Ediyor Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2014 - 2016 Dekan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2014 - 2015 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
Yüksek Lisans
Gıda Teknolojisi
Gıda ve Mutfak Hijyeni
Gıda ve Mutfak Hijyeni
-
Lisans
Hijyen ve Sanitasyon
Hijyen ve Sanitasyon
Ekmek Yapım Teknikleri
Kalite Güvence ve Standartları
Gıdalarda Duyusal Analiz
Gıdalarda Duyusal Analiz
Mezuniyet Projesi II
Kalite Güvence ve Standartları
Mezuniyet Projesi I
Ekmek Yapım Teknikleri
Öğretmenlik uygulaması
Mezuniyet Projesi I
Ekmek Yapım Teknikleri
Hijyen ve Sanitasyon
Gıdalarda Duyusal Analiz
Hijyen ve Sanitasyon
Mezuniyet Projesi II
Mezuniyet Projesi II
Kalite Güvence ve Standartları
Pastane Uygulamaları
Pastane Uygulamaları
-
Mısır Nişastasından Üretilen Glutensiz Kek Kalitesine Chia (Salvia hispanica) Tohumu ve Mercimek Unlarının Etkisi
Boz H. (Danışman)
A.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Mısır Nişastası Kekinin Fiziksel, Duyusal ve Dokusal Özelliklerine Amarant (Amaranthus Caudatus) ve Fasulye Unlarının Etkisi
Boz H. (Danışman)
K.OLCAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Farklı Yağ ve Şeker Şurubunun Tepsi Kadayıfın Duyusal Ve Dokusal Özelliklerine Etkisi
B.Başar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017