-
2008 - 2012 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi/Fen Bilimleri Enstitürü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2005 - 2008 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi/Fen Bilimleri Enstitürü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1993 - 1997 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi/Fen Bilimleri Enstitürü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2012 Doktora
DUT PESTİLİNIN KİMYASAL, DOKUSAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE BUĞDAY UNU, SAKKAROZ ŞURUBU, GLİKOZ ŞURUBUNUN EtKİLERİ
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda Mühendisliği
-
2008 Yüksek Lisans
FARKLI DOGAL BİTKİSEL KATKILARIN ORGANİK EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Mühendisliği
-
B1 Orta İngilizce
-
2024Günlük Hayatta Su Verimliliği
Mesleki Eğitim , Tarım ve Orman Bakanlığı
-
2024Sıfır Atık Eğitimi
Mesleki Eğitim , Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
-
2024Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği
Mesleki Eğitim , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
-
2024Devlet Malını Koruma
Mesleki Eğitim , Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı