Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Betaine and Presence in Cereal Products

AYDIN GASTRONOMY , cilt.7, sa.2, ss.367-377, 2023 (Hakemli Dergi)

TAHILLARDA ARABİNOKSİLANLAR

Gıda , cilt.40, sa.6, ss.357-362, 2015 (Hakemli Dergi)

ARABINOXYLANS IN CEREALS

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , cilt.40, sa.6, ss.357-362, 2015 (Hakemli Dergi)

TAHILLARDA SİNAPİK ASİT

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , cilt.40, sa.1, ss.55-60, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

A BIOACTIVE COMPONENT IN CEREALS: SINAPIC ACID

GAP Zirvesi, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

Effects of Rice and Chickpea Flours on the Textural Properties of Gluten-Free Maize Starch Cake

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Patates Unu Üretim Aşamaları ve Gıdalarda Kullanımı

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

FUNCTIONAL COMPONENTS OF RICE BRAN

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

AN INVESTIGATION OF CAROB FLOUR USAGE AS A FUNCTIONAL COMPONENT IN CAKE PRODUCTION

I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.324, (Özet Bildiri)

Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205, (Tam Metin Bildiri)

The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108, (Tam Metin Bildiri)

Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content

The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386, (Tam Metin Bildiri)

Tahıllarda Lunasin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426, (Özet Bildiri)

Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.60, (Tam Metin Bildiri)

Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.60, (Tam Metin Bildiri)

The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342, (Özet Bildiri)

The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

The Importance of Food Waste for the Environment

ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Erzurum da Satışa Sunulan Yerel ve Ulusal Yufkaların Tekstürel Özellikleri

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2013

ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN YEREL VE ULUSAL YUFKALARIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.102, (Tam Metin Bildiri)

Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380, (Özet Bildiri)

Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert

Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811, (Özet Bildiri)

Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403, (Özet Bildiri)

Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.617, (Tam Metin Bildiri)

Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38, (Özet Bildiri)

Dirençli Nişasta

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366, (Özet Bildiri)

Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368, (Özet Bildiri)

Maillard Reaction Indicators in Cereal Products

ICC International Conference Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134, (Tam Metin Bildiri)

Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-21, 2017

Gıda Hijyeni

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-20, 2017

Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-18, 2017

GIDA GÜVENLİĞİ

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ, TOSUN MURAT, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 2017

TEMİZLİK VE TEMİZLİK MADDELERİ

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ, TOSUN MURAT, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 2017

Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler

Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-19, 2017
Metrikler

Yayın

77

Atıf (WoS)

398

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

473

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

853

H-İndeks (Scholar)

12

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

118

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

15

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları