SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of different oils and sugar syrups on the properties of tray kadayif (traditional Turkish dessert)
Journal of Ethnic Foods
, cilt.10, sa.13, ss.1-8, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sıcak Havada Pişirilmiş (Airfrying) Ürünlerin Özellikleri
Gastro world
, cilt.1, sa.1, ss.41-49, 2022 (Hakemli Dergi)
BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
GIDA
, cilt.45, sa.2, ss.390-396, 2020 (Hakemli Dergi)
Darı: Kimyasal Bilesimi ve nsan Saglıgı Açısından Potansiyel Faydaları
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.9, sa.1, ss.140-146, 2014 (Hakemli Dergi)
Amaranthus Spp: Kimyasal Bileşimi ve Fırın Ürünlerinde Kullanımı
U. Ü. ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.27, sa.2, ss.147-153, 2013 (Hakemli Dergi)
Fırın ürünleri için doğal katkılar
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.15, sa.35, ss.57-64, 2011 (Hakemli Dergi)
Tahıl Ürünlerinde Camsı Yapıya Geçiş Sıcaklığı ve Önemi
Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg.
, cilt.40, sa.2, ss.93-99, 2009 (Hakemli Dergi)
Besinsel Lif Kaynağı Olarak Enzime Dirençli Nişasta
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.40, sa.1, ss.103-107, 2009 (Hakemli Dergi)
Tahıl Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.40, sa.2, ss.93-99, 2009 (Hakemli Dergi)
FIRIN ÜRÜNLERİ İÇİN DOĞAL KATKI MADDELERİ
Gıda Mühendislği Dergisi
, cilt.35, sa.1, ss.57-64, 2008 (Hakemli Dergi)
Tahıllardaki Alkilresorsinoller
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.66-71, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
A BIOACTIVE COMPONENT IN CEREALS: SINAPIC ACID
GAP Zirvesi, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2018
Effects of Rice and Chickpea Flours on the Textural Properties of Gluten-Free Maize Starch Cake
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018
Patates Unu Üretim Aşamaları ve Gıdalarda Kullanımı
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017
FUNCTIONAL COMPONENTS OF RICE BRAN
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE”, 10 - 12 Mayıs 2017
AN INVESTIGATION OF CAROB FLOUR USAGE AS A FUNCTIONAL COMPONENT IN CAKE PRODUCTION
I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.324
Effects of Whole Flour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 Ekim 2016 - 26 Ekim 2013, ss.205
The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged -Wheat
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Bosnia And Herzegovina, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.108
Textural Properties of Cakes Made From Kavut Flour and Reduced Sugar and Oil Content
The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
Tahıl ve Ürünlerinde Textür Analizi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
TAHIL VE ÜRÜNLERİNDE TEKSTÜRANALİZİ
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.386
Tahıllarda Lunasin
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Cephalaria syriaca spp.'NIN SÜNE HASARLI BUGDAYLARDAN ELDE EDİLEN EKMEKLERİN AGIRLIK, HACİM ve SPESİFİK HACİM DEGERLERİNE ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1020
Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.426
Cephalaria Syriaca Spp nın Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Ekmeklerin Ağırlık Hacim ve Spesifik Hacim Değerlerine Etkisi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
The Effects of Cooking Time, Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather (Pestil): a traditional product in Turkey
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.342
The Effects of Cooking Time Sucrose and Glucose Syrup on Sugar and Total Phenolic Content of Mulberry Leather Pestil A Traditional Product in Turkey
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Effeets of Whole FIour from Roasted Wheat and Barley Grain on the Cake Textural Properties
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
The efects of sucrose syrup glucose syrup and cooking time in the formation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in mulberry leather
12th International Nutrition & Diagnostics Conference, prag, Çek Cumhuriyeti, 27 - 30 Ağustos 2013
The Importance of Food Waste for the Environment
ICOEST’2013 - CAPPADOCIA, Nevşehir, Türkiye, 18 - 21 Haziran 2013, ss.361
Erzurum da Satışa Sunulan Yerel ve Ulusal Yufkaların Tekstürel Özellikleri
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2013
Cephalaria syriaca spp. ile Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Gelistirilmesi
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.257
Cephalaria syriaca spp ile Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Geliştirilmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN YEREL VE ULUSAL YUFKALARIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.102
Textural Properties of Rebaked Cakes after Part-Baked and Stored at Room Temperature
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2011, ss.380
Fırın Ürünlerinde Camsılığa Geçiş ve Önemi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2010
Textural Properties Of Bread Kadayif, A Traditional Turkish Dessert
Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.811
Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.403
Eksi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Fonksiyonelligi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.617
Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour
International Rural Development Symposium’09, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, ss.38
Dirençli Nişasta
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.365-366
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.367-368
Maillard Reaction Indicators in Cereal Products
ICC International Conference Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.134
Fırın ürünlerinde Camsı Geçiş ve Önemi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2007, ss.165
Kitap & Kitap Bölümleri
Hijyen ve Hijyen İle İlgili Temel Kavramlar
Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-21, 2017
Gıda Hijyeni
Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-20, 2017
Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-18, 2017
GIDA GÜVENLİĞİ
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ, TOSUN MURAT, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 2017
TEMİZLİK VE TEMİZLİK MADDELERİ
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ, TOSUN MURAT, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 2017
Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler
Gıda ve Personel Hijyeni, TOSUN Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, ss.1-19, 2017