-
2022 - 2024 Mısır Nişastasından Üretilen Glutensiz Kek Kalitesine Chia (Salvia hispanica) Tohumu ve Mercimek Unlarının Etkisi
-
2020 - 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
SELÇUK G. N. (Yürütücü), BOZ H., AKOĞUL E., TOSUN M., AKSAKALLI BAYRAKTAR Z., MACİT E., et al.
-
2015 - 2018 TAM TAHIL UNLARININ PESTİL ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), YAVİLİOĞLU Y., BOZ H.
-
2015 - 2018 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2016 - 2017 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
Akköse A., Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)
-
2015 - 2017 TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAOĞLU M. M. (Yürütücü), MERAL H., BOZ H.
-
2013 - 2015 Bayatlamış farklı Ekmeklerden Elde edilen Unların Kek kalitesi Üzerine Etkisi
-
2012 - 2014 Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Boz H., Karaoğlu M. M. (Yürütücü)
-
2012 - 2014 Farklı Sürelerde Kızartılan Kadayıf Dolmasında Aroma Akrilamid Ve Hmf Tayini
-
2010 - 2012 Pestilin Dokusal Özellikleri ve Bazı Bileşenleri Üzerine Üretim Metodu ve Bazı Katkıların Etkisi
-
2007 - 2008 Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Un Ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkileri