Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Mısır Nişastasından Üretilen Glutensiz Kek Kalitesine Chia (Salvia hispanica) Tohumu ve Mercimek Unlarının Etkisi
-
2020 - 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Macit E., Tosun M., Boz H., Selçuk G. N.(Yürütücü), Serçeoğlu N., Okcu Z., et al.
-
2015 - 2018 TAM TAHIL UNLARININ PESTİL ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANININ ARAŞTIRILMASI
-
2015 - 2018 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2016 - 2017 Bayat Ekmeklerden Elde Edilen Unların Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanının Araştırılması
-
2015 - 2017 TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2013 - 2015 Bayatlamış farklı Ekmeklerden Elde edilen Unların Kek kalitesi Üzerine Etkisi
-
2012 - 2014 Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların kek kalitesi Üzerine Etkisi
-
2012 - 2014 Farklı Sürelerde Kızartılan Kadayıf Dolmasında Aroma Akrilamid Ve Hmf Tayini
-
2010 - 2012 Pestilin Dokusal Özellikleri ve Bazı Bileşenleri Üzerine Üretim Metodu ve Bazı Katkıların Etkisi
-
2009 - 2011 Süne Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde Pelemir Ürünleri Cephalaria Syriaca Spp Uygulamasının Ekmekçilik Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2007 - 2008 Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Üretiminde Un Ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkileri