-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2014 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2013 - 2014 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2001 - 2013 Okutman
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor ÖZ DEĞERLENDİRME ve AKREDİTASYON KOMİSYONU Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Devam Ediyor Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2014 - 2016 Dekan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2014 - 2015 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Gıda Teknolojisi
-
Lisans Ekmek Yapım Teknikleri
-
Lisans Kalite Güvence ve Standartları
-
Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz
-
Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz
-
Lisans Mezuniyet Projesi II
-
Lisans Kalite Güvence ve Standartları
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans Ekmek Yapım Teknikleri
-
Lisans Öğretmenlik uygulaması
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Yüksek Lisans Gıda ve Mutfak Hijyeni
-
Lisans Ekmek Yapım Teknikleri
-
Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Gıda ve Mutfak Hijyeni
-
Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz
-
Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Lisans Mezuniyet Projesi II
-
Lisans Mezuniyet Projesi II
-
Lisans Kalite Güvence ve Standartları
-
Lisans Pastane Uygulamaları
-
Lisans Pastane Uygulamaları
-
Mısır Nişastasından Üretilen Glutensiz Kek Kalitesine Chia (Salvia hispanica) Tohumu ve Mercimek Unlarının Etkisi
Boz H. (Danışman)
A.KILIÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Mısır Nişastası Kekinin Fiziksel, Duyusal ve Dokusal Özelliklerine Amarant (Amaranthus Caudatus) ve Fasulye Unlarının Etkisi
Boz H. (Danışman)
K.OLCAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Farklı Yağ ve Şeker Şurubunun Tepsi Kadayıfın Duyusal Ve Dokusal Özelliklerine Etkisi
B.Başar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017