Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2011 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2005 - 2011 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor diğer idari görev
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Süt Ürünleri Teknolojisi I
-
Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri
-
Lisans Olgunlaşma Eğitimi
-
Doktora Süt ve Süt Ürünleri Kalite Kontrolü
-
Lisans Mezuniyet Tezi
-
Yüksek Lisans Besinlerin Muhafazası I
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
Lisans Süt Ürünleri ve Teknolojisi
-
Lisans Besin Katkı Maddeleri
-
Yüksek Lisans VETERİNER GIDA BİLİMİ
-
Lisans Besin Gıda Hijyeni
-
Lisans Veteriner Hekimlikte Biyogüvenlik ve İş Sağlığı
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Kimyası
-
Doktora Besin Katkı Maddeleri
-
Lisans Veteriner Hekimlikte Biyogüvenlik ve İş Sağlığı
-
Doktora Besinlerin Muhafazası II
-
Lisans Gıda III
-
Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi I
-
Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi I
-
Lisans Gıda Muhafaza Teknikleri
-
Doktora Gıda Kontaminantları II
-
Lisans Seminer
-
Lisans Gıda IV
-
Doktora Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri
-
Lisans Gıda Güvenliği
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II
-
Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi II
-
Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi II
-
Doktora Besin Güvenliği ve Mikrobiyolojik Kriterler II
Yönetilen Tezler
-
Erzurum bölgesinde üretilen ballarda bazı antibiyotik kalıntılarının belirlenmesi
Aydemir Atasever M. (Danışman)
A.TALHA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kazakistan'da Tiiketime Sunulan Shubatln Bazr Kimyasal ve Mikrobiyoloiik ozelliklerinin Aragtnlmasr)
N.TOKMAMBETOVA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Term ve preterm bebeklerin anne sütlerinde bazı biyokimyasal parametrelerin düzeylerinin araştırılması
AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M. (Eş Danışman)
B.ALKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
İRAN'DA SATIŞA SUNULAN KİSHKLERİN (KURUT) KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
N.MEHDIZADEH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
s.çubukçı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014