Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 3
  • 2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2011 - 2015 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2005 - 2011 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Yönetimsel Görevler 5
  • 2023 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor diğer idari görev

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Verdiği Dersler 34
  • Doktora

    Besinlerin Muhafazası I

    Süt ve Süt Ürünleri Kalite Kontrolü

    Besinlerin Muhafazası II

    Gıda Kontaminantları II

    Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri

    Besin Güvenliği ve Mikrobiyolojik Kriterler II

  • Yüksek Lisans

    Süt Ürünleri Teknolojisi I

    Besin Katkı Maddeleri

    VETERİNER GIDA BİLİMİ

    Gıda Kimyası

  • Lisans

    Besin Katkı Maddeleri

    Besin Katkı Maddeleri

    Olgunlaşma Eğitimi

    Mezuniyet Tezi

    Besin Muhafaza Yöntemleri

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

    Süt Ürünleri ve Teknolojisi

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

    Besin Gıda Hijyeni

    Veteriner Hekimlikte Biyogüvenlik ve İş Sağlığı

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

    Veteriner Hekimlikte Biyogüvenlik ve İş Sağlığı

    Gıda III

    Süt Hijyeni ve Teknolojisi I

    Süt Hijyeni ve Teknolojisi I

    Gıda Muhafaza Teknikleri

    Seminer

    Gıda IV

    Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II

    Süt Hijyeni ve Teknolojisi II

    Süt Hijyeni ve Teknolojisi II

  • Ön Lisans

    Gıda Endüstrisi Makineleri