-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2011 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2005 - 2011 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2023 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor diğer idari görev
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
Doktora
Besinlerin Muhafazası I
Süt ve Süt Ürünleri Kalite Kontrolü
Besinlerin Muhafazası II
Gıda Kontaminantları II
Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri
Besin Güvenliği ve Mikrobiyolojik Kriterler II
-
Yüksek Lisans
Süt Ürünleri Teknolojisi I
Besin Katkı Maddeleri
VETERİNER GIDA BİLİMİ
Gıda Kimyası
-
Lisans
Besin Katkı Maddeleri
Besin Katkı Maddeleri
Olgunlaşma Eğitimi
Mezuniyet Tezi
Besin Muhafaza Yöntemleri
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Süt Ürünleri ve Teknolojisi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Besin Gıda Hijyeni
Veteriner Hekimlikte Biyogüvenlik ve İş Sağlığı
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veteriner Hekimlikte Biyogüvenlik ve İş Sağlığı
Gıda III
Süt Hijyeni ve Teknolojisi I
Süt Hijyeni ve Teknolojisi I
Gıda Muhafaza Teknikleri
Seminer
Gıda IV
Gıda Güvenliği
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II
Süt Hijyeni ve Teknolojisi II
Süt Hijyeni ve Teknolojisi II
-
Ön Lisans
Gıda Endüstrisi Makineleri
-
Erzincan Tulum Peynirinin Olgunlaşma Sürecinde Uçucu Bileşik Profilinin Belirlenmesi
Aydemir Atasever M. (Danışman)
B.ALKAN(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Sağlık Çalışanlarının Nişasta Bazlı Şeker Tüketimi Hakkındaki Bilgi Tutum ve Davranışları, Kesitsel Anket Çalışması- Erzurum Şehir Hastanesi Örneği
Aydemir Atasever M. (Danışman)
T.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Erzurum bölgesinde üretilen ballarda bazı antibiyotik kalıntılarının belirlenmesi
Aydemir Atasever M. (Danışman)
A.TALHA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kazakistan'da Tiiketime Sunulan Shubatln Bazr Kimyasal ve Mikrobiyoloiik ozelliklerinin Aragtnlmasr)
N.TOKMAMBETOVA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Term ve preterm bebeklerin anne sütlerinde bazı biyokimyasal parametrelerin düzeylerinin araştırılması
AYDEMİR ATASEVER M., ATASEVER M. (Eş Danışman)
B.ALKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
İRAN'DA SATIŞA SUNULAN KİSHKLERİN (KURUT) KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
N.MEHDIZADEH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
s.çubukçı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014