Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 Erzurum Bölgesinde Üretilen Ballarda Bazı Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi
-
2015 - 2019 "BAZI ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., YILDIRIM Y.
-
2015 - 2019 "SUCUK ÜRETİMİNDE FARKLI ŞEKERLERİN KULLANIMININ KALİTE ÜZERİNE ETKİSİ"
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATASEVER M. (Yürütücü), ÖZLÜ H., AYDEMİR ATASEVER M., PAMUK Ş.
-
2018 - 2018 Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Araştırma Altyapısını Geliştirme Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ATASEVER M. (Yürütücü), AYDEMİR ATASEVER M.
-
2016 - 2017 " ELİT GÜREŞÇİLERDE MAKSİMAL KUVVET ANTRENMANLARININ SERUM İNTERLÖKİN 6 (IL 6 ) SEVİYESİ VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ÜZERİNE ETKİLERİ "
-
2013 - 2016 TERM VE PRETERM BEBEKLERİN ANNE SÜTLERİNDE BAZI BİYOKİMYASAL PARAMETRELERİN DÜZEYLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2009 - 2012 Kaşar Peynirinde Laktik Asit Bakterilerinin ve Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Urçar Gelen S., Atasever M. (Yürütücü), Aydemir Atasever M., Çanakçı Adıgüzel G.
-
2005 - 2007 Kurut un Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması