Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

BAZI ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ

9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.5-7

Vitamin-D Levels of BreastMilk in DifferentLactations

1th International 4th Traditional Health Professionals Days, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, cilt.1, ss.188-192

Evaluation of Breast Milk from Different Perspectives

1th International 4th Traditional Health Professionals Days, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, cilt.1, ss.193-197

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313

Acrylamide in Foods

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691

Gıda Muhafazasında Işınlama

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017

Gıda Muhafazasında Engeller Teknolojisi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017 Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017

INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS

2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017

THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017

Peynirlerde Aroma Oluşumu

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016

GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON

GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016

Kıymalarda Bazı Patojenlerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015

Bacterial Zoonozis and Public Health

Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Principles of Chesee Production

Milk and Milk Production, Mustafa Atasever, Editör, Principles Of Chesee Production, Ankara, ss.165-171, 2019

Principles of Chesee Production

Milk and Milk Production, Atasever M., Editör, Digital Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.165-171, 2019

Peynir Üretimi Prensipleri

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

Probiyotik, Prebiyotik, Sinbiyotik ve Halk Sağlığı

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, NİZAMLIOĞLU, Mustafa, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.28-35, 2018

Metrikler

Yayın

66

Atıf (WoS)

760

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

760

H-İndeks (Scopus)

16

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

12

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları