Makaleler
35
Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
Scopus (21)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (6)
4. Kazakistan'da Tüketime Sunulan Shubatın Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
, cilt.13, sa.1, ss.76-83, 2023 (Hakemli Dergi)
13. Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi - Özel Konular
, cilt.4, ss.28-34, 2018 (Hakemsiz Dergi)
14. Effects of the supplementation of lamb rations with oregano essential oil on the antimicrobial and antioxidant metabolism in meat
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.42, ss.581-589, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
16. Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.195-200, 2016 (Hakemli Dergi)
18. Botulizm
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.1, ss.76-81, 2015 (Hakemsiz Dergi)
22. Mineral Contents and Heavy Metal Contamination in Kashar Cheeses Consumed in Erzurum Province, Turkey
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.18, ss.205-208, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
30. New Emerging and Re Emerging Bacterial Foodborne Pathogens
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.18, ss.889-898, 2009 (SCI-Expanded)
32. A Survey on the Presence of Aflatoxin M1 in Urfa Cheese
Int. J. Food Safety
, cilt.10, ss.13-17, 2008 (Hakemli Dergi)
35. Işınlamanın Gıda Teknolojisinde Kullanımı
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.2, ss.107-116, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
31
1. Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi
9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)
2. BAZI ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ
9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.5-7, (Özet Bildiri)
6. Acrylamide in Foods
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691, (Özet Bildiri)
8. Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.510, (Özet Bildiri)
9. Determination of Packaging and Storage Conditions of Erzurum Cheese Halva
1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
10. Gıda Muhafazasında Işınlama
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
11. Gıda Muhafazasında Engeller Teknolojisi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017 Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. Erzurum İlinde Hayvancılıkla Uğraşanların Zoonoz Hastalıklara Yönelik Bilgi, Tutum ve Davranışları
7.Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 04 Ekim 2017 - 08 Ekim 1017, (Özet Bildiri)
13. INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS
2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
14. Microbiological and Chemical Properties of Kishk (Kurut) Samples Collected From Iranian
2nd International Science Symposium, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
15. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT
at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
16. Peynirlerde Aroma Oluşumu
Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
17. Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri
Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
18. GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON
GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
19. Gamma aminobutyric acid and dopamine levels in breast milk at different lactation stages
XXVII. Ulusal Biyokimya Kongresi,Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2015, cilt.40
20. Anne sütünde farklı laktasyon evrelerinde gamma aminobutirik asit ve dopamin seviyeleri
XXVII. ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ, 3 - 06 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
21. Kıymalarda Bazı Patojenlerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu
6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
22. Vitamin B12 and folate levels in human milk from mothers of pre term infants at different lactation stages
International Eurasia Pharmacy Congress, Erzincan, 3 - 07 Eylül 2015
23. Vitamin B12 and folate levels in colostrum and transitional milk from mothers of term infants
International Eurasia Pharmacy Congress, Erzincan, 3 - 07 Eylül 2015
24. EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT FEEDING ON SOME PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF BROILER MEAT
7th Central European Congress on Food, Ohrid, MAKEDONYA, 21 - 25 Mayıs 2014
25. Effects of grape extract feeding on some physicochemical and microbiological parameters of broiler meat
OHRID-Makedonya, 21 - 24 Mayıs 2014
26. Kefirin broiler etinin bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerine etkisi
4.geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
27. Isolation And Identifi cation Of Lactic Acid Bacteria In Kashar Cheese
Days of Veterinary Medicine, Struga, Makedonya, 6 - 08 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)
28. Determination of aflatoxin M1 levels in some cheese types consumed in Erzurum Turkey
Days of Veterinary Medicine, 28 - 30 Ekim 2010
29. Determination of aflatoxin M1 level in butter samples consumed in Erzurum, Turkey.
Days of Veterinary Medicine, Ohrid, Makedonya, 28 - 30 Ekim 2010, (Özet Bildiri)
30. Occurrence of aflatoxin M1 in UHT milk in Erzurum Turkey
Days of Veterinary Medicine, 28 - 30 Ekim 2010, ss.48
31. Bacterial Zoonozis and Public Health
Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009, (Özet Bildiri)
Kitaplar
5
1. Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, 2019
2. Principles of Chesee Production
Milk and Milk Production, Mustafa Atasever, Editör, Principles Of Chesee Production, Ankara, ss.165-171, 2019
4. Peynir Üretimi Prensipleri
Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019