Yayınlar & Eserler

Makaleler 35
Tümü (35)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
Scopus (21)
TRDizin (20)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 31

1. Farklı Şekerlerin Kullanımının Sucuğun Yağ Asidi Profiline Etkisi

9. GIDA HİJYENİ KONGRESİ 4-7 KASIM 2021 ANTALYA, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

2. BAZI ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ

9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.5-7, (Özet Bildiri)

3. Vitamin-D Levels of BreastMilk in DifferentLactations

1th International 4th Traditional Health Professionals Days, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, cilt.1, ss.188-192, (Tam Metin Bildiri)

4. Evaluation of Breast Milk from Different Perspectives

1th International 4th Traditional Health Professionals Days, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, cilt.1, ss.193-197, (Tam Metin Bildiri)

5. I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PL ANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.1313, (Özet Bildiri)

6. Acrylamide in Foods

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.691, (Özet Bildiri)

7. INVENSTIGATION of MOTHERS BREASTMILK of TERM and PRETERM INFANTS with REGARD to SOME FREE AMINO ACIDS

1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

8. Incidence of Aflatoxin M1 in Mare’s Milk from North of Kyrgyzstan

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, ss.510, (Özet Bildiri)

9. Determination of Packaging and Storage Conditions of Erzurum Cheese Halva

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

10. Gıda Muhafazasında Işınlama

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

11. Gıda Muhafazasında Engeller Teknolojisi

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi’ni 4-8 Ekim 2017 Kuşadası, Aydın, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

13. INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL EFFECT OF SOME PLANT EXTRACTS

2nd International Science Symposium, TİBİLİSİ, Gürcistan, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

15. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT

at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

16. Peynirlerde Aroma Oluşumu

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

17. Gıdalarda Coğrafi İşaretleme ve Erzurum un Coğrafi İşaretli Ürünleri

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti Uluslararası Sempozyumu, 15 - 17 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)

18. GIDA BİLİMİ VE BİYOTEKNOLOJİDE MİKROENKAPSÜLASYON

GIDA, METABOLİZMA SAĞLIK:BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE DOĞAL KATKILARKONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

21. Kıymalarda Bazı Patojenlerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu

6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

31. Bacterial Zoonozis and Public Health

Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 5

1. Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Principles of Chesee Production

Milk and Milk Production, Mustafa Atasever, Editör, Principles Of Chesee Production, Ankara, ss.165-171, 2019

3. Principles of Chesee Production

Milk and Milk Production, Atasever M., Editör, Digital Akademi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.165-171, 2019

4. Peynir Üretimi Prensipleri

Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2019

5. Probiyotik, Prebiyotik, Sinbiyotik ve Halk Sağlığı

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, NİZAMLIOĞLU, Mustafa, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.28-35, 2018
Metrikler

Yayın

71

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

21

Atıf (WoS)

760

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

760

H-İndeks (Scopus)

16

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

45

H-İndeks (Sobiad)

5

Proje

16

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları