Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 1995 - 2001 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1992 - 1995 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1986 - 1990 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2001 Doktora

    Tulum Peynirinden İzole ve İdentifiye Edilen Bazı Laktik Asit Bakteri Suşlarının Starter Kültür Özellikleri ve Peynirlerin Bazı Özelliklerinin Tespiti (Doktora Tezi). Atatürk Üniv. Fen Bilimleri Enst. Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, Erzurum.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1995 Yüksek Lisans

    Çiğ ve Pastörize Sütten Yapılan ve Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılan Tulum Peynirlerinin Bazı kalite Kriterlerinin Tespiti (Yüksek Lisans Tezi). Atatürk Üniv. Fen Bilimleri Enst. Gıda Mühendisliğ Bölümü, 1995, Erzurum.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2021 İş Sağlığı ve Güvenliği, Yangın Söndürme,Tahliye ve Kurtarma

    İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi

  • 2021Deney Laboratuvarları İçin Metot Geçerli KılmaDoğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Kalite Yönetimi , RAN KALİTE

  • 2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi

    Kalite Yönetimi , RAN KALİTE

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2017

    Kalite Yönetimi , RAN KALİTE

  • 2021TS ISO 31000:2018

    Kalite Yönetimi , RAN KALİTE