Eğitim Bilgileri
-
1995 - 2001 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1992 - 1995 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1986 - 1990 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2001 Doktora
Tulum Peynirinden İzole ve İdentifiye Edilen Bazı Laktik Asit Bakteri Suşlarının Starter Kültür Özellikleri ve Peynirlerin Bazı Özelliklerinin Tespiti (Doktora Tezi). Atatürk Üniv. Fen Bilimleri Enst. Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, Erzurum.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 Yüksek Lisans
Çiğ ve Pastörize Sütten Yapılan ve Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılan Tulum Peynirlerinin Bazı kalite Kriterlerinin Tespiti (Yüksek Lisans Tezi). Atatürk Üniv. Fen Bilimleri Enst. Gıda Mühendisliğ Bölümü, 1995, Erzurum.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2021 İş Sağlığı ve Güvenliği, Yangın Söndürme,Tahliye ve Kurtarma
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi
-
2021Deney Laboratuvarları İçin Metot Geçerli KılmaDoğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Kalite Yönetimi , RAN KALİTE
-
2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi
Kalite Yönetimi , RAN KALİTE
-
2021TS ISO 31000:2018
Kalite Yönetimi , RAN KALİTE
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2017
Kalite Yönetimi , RAN KALİTE