Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Plant Seed Mucilage Based Biodegradable and Edible Packaging Materials

V. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS, Edirne, Türkiye, 20 - 23 Eylül 2023, ss.886-894 Creative Commons License

PRODUCING BENZOIC ACID BY NATURAL WAY IN FERMENTED DAIRY PRODUCTS

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.896-901

Fermente süt ürünlerinde doğal yolla benzoik asit oluşumu

IV. International Conference of Food, Agriculture and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022

DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF YOGURT SAMPLES MARKETED IN ERZURUM, TURKEY

IV-International Conference of Food, Agriculture, and Veterinary Sciences, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022

Effects Of Apple Powder On Some Physicochemical And Rheological Properties Of Yoghurt

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019

Microbiological Quality of Erzurum Butter

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018

Coxiella burnetii in Milk and Q Fever

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018

Fatty Acids Composition of Trabzon Butter

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018

Protection and Registration of Traditional Foods

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018

Protection and Registradition of Traditional Foods

International conference onAgriculture, Forest,Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Mart 2018

DETERMINATION OF SOME QUALITY PARAMETERS OF TRABZON BUTTERS

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Some Physicochemical Properties of Organic and Conventional Milk in turkey Produced

1st International Organic Agriculrture and Biyodiversity Symposium, 27 - 29 Eylül 2017

The Extraction of Black Rose Hip Fruit and Its Seeds in Different Solvents and Their Use in Ice Cream Production As Colorant.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technology (ICAFOF'2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.228

USE OF QUINCE SEED GEL POWDER AS THE STABILIZER IN YOGURT PRODUCTION

2nd Food Structure Design Congress, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Antimicrobial activity of peptides extracted frm cheese produced by probiotic bacteria

International conference on Agriculture and Enviroment, 25 - 27 Mayıs 2016

Antimicrobial Activity of Peptides Extracted from White Cheese Produced by Probiotic Bacteria

International Conference on Agriculture and Environment (ICAE 2016)., Kuala-Lumpur, Malezya, 25 - 27 Mayıs 2016

Laktobiyonik asit

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 24 Kasım 2015, ss.1

Organik ve konvansiyonel sütlerin yağ asitleri kompozisyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 24 Kasım 2015, ss.1

Organik ve konvansiyonel sütlerin yağ asitleri kompozisyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 24 Kasım 2015, ss.1

Laktobiyonik asit

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 14 - 24 Kasım 2015, ss.1

Türkiye’de Organik sütün durumu

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.1

Türkiye’de Organik sütün durumu

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.1

Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1

Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1

Sütte Bulunan Opioid Peptidler ve Sağlık Üzerine Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1

Sütte Bulunan Opioid Peptidler ve Sağlık Üzerine Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1

Hidden Danger in Organic Products: Mycotoxins

4th International Congress on Food Technology, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1

The effect of pulsed electric field on shelf life of milk and milk products

4th International Congress on Food Technology, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1

Hidden Danger in Organic Products: Mycotoxins

4th International Congress on Food Technology, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1

The effect of pulsed electric field on shelf life of milk and milk products

4th International Congress on Food Technology, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1

Fatty Acid Composition of Karin Kaymagi Cheese

9th Euro Fed Lipid Congress. Oils, Fats and Lipids for a Healthy and Sustainable World, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, ss.1

Fatty Acid Composition of Karin Kaymagi Cheese

9th Euro Fed Lipid Congress. Oils, Fats and Lipids for a Healthy and Sustainable World, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, ss.1

Süt kaynaklı antioksidatif peptidler

Uluslarası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.1

Kefirin terapötik ve probiyotik özellikleri

Uluslarası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.1

Süt kaynaklı antioksidatif peptidler

Uluslarası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.1

Kefirin terapötik ve probiyotik özellikleri

Uluslarası Katılımlı I. Ulusal Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı, Eskişehir, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2011, ss.1

A traditional Turkish milk product: Cheese Helva

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.216

Karın Kaymağı peyniri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.743-745

Yoğurt bakterileri (L. delbrueckii ssp. bulgaricus ve S. thermophilus) arasındaki simbiyotik ilişki

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.126-127

Yoğurt bakterileri (L. delbrueckii ssp. bulgaricus ve S. thermophilus) arasındaki simbiyotik ilişki

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.126-127

Antioxidant Activities of Methanol Extract of Some Astragalus Species Wildly Growing in Erzurum

1st International Medicinal and Aromatic Plants Conference on Culinary Herbs, Antalya, Türkiye, 30 Nisan 2009, cilt.826, ss.59-63 identifier identifier

Inhibition of lipolysis in milk by proteose peptone

6th Euro Fed Lipid Congress. OILS, FATS and LIPIDS in the 3 rd Millennium, Atina, Yunanistan, 7 - 10 Ekim 2008, ss.591

Inhibition of lipolysis in milk by proteose peptone

6th Euro Fed Lipid Congress. OILS, FATS and LIPIDS in the 3 rd Millennium, Atina, Yunanistan, 7 - 10 Ekim 2008, ss.591

The Effect of ultrasonic treatment on water holding capacity of Yoghurt

6th Euro Fed Lipid Congress. OILS, FATS and LIPIDS in the 3 rd Millennium, Atina, Yunanistan, 7 - 10 Ekim 2008, ss.281-21

The Effect of ultrasonic treatment on water holding capacity of Yoghurt

6th Euro Fed Lipid Congress. OILS, FATS and LIPIDS in the 3 rd Millennium, Atina, Yunanistan, 7 - 10 Ekim 2008, ss.281-21

Comparison of Butter and Margarine for Some Properties

6th Fed Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millenium- Athens, Greece 2008, 7 - 10 Eylül 2008

Inhibition of lipolysis in milk by proteose peptone

6th Euro Fed Lipid Congress. Oils, Fats and Lipids in the 3 rd Millennium, 7 - 10 Eylül 2008, ss.591

Erzurum’da üretilen balların fiziksel ve kimyasal özellikleri

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.863

The last condition of microorganism content of Tulum cheeses marketing in Turkey

International Dairy Symposium Recent Developments in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.96-99

The last condition of microorganism content of Tulum cheeses marketing in Turkey

International Dairy Symposium Recent Developments in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.96-99

Trabzon tereyağlarının yağ asidi kompozisyonunun tespiti

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.363-365

Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, 72. (18-20 Ekim 1999, Ege Üniv. Atatürk Kültür Merkezi), İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, ss.72

Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalardaki fonksiyonel ve besinsel özellikleri

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi,, İzmir, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, ss.72

Erzincan Tulum Şavak peynirinin bazı kalite kriterleri üzerine ambalaj materyali ve olgunlaşma süresinin etkisi

Doğu Anadolu Tarım Kongresi, Erzurum, Türkiye, 14 Eylül 1997 - 18 Eylül 1998, ss.1687-1698

Trabzon tereyağlarının bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin tespiti

5. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 1998, ss.230-243

Trabzon tereyağlarının bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin tespiti

5. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 1998, ss.230-243

Trabzon tereyağlarının bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin tespiti

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu "Geleneksel Süt Ürünleri, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.230-243

Kitap & Kitap Bölümleri

PEYNİRDE İSTENMEYEN TAT: ACILIK

Mühendislik Alanında Teori ve Araştırmalar II, Doç. Dr. Mihriban KALKANCI, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.3-28, 2020 Creative Commons License

Organik Süt

Sidaş Medya Ltd Akademik Araştırmalar Yayınevi, İzmir, 2013 Creative Commons License

Metrikler

Yayın

178

Atıf (WoS)

745

H-İndeks (WoS)

17

Atıf (Scopus)

887

H-İndeks (Scopus)

18

Atıf (Scholar)

238

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

35

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları