Bilimsel Hakemlikler
-
Mayıs 2023 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Mayıs 2023 JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Nisan 2023 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2023 JOURNAL OF FOOD QUALITY
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ekim 2022 JOURNAL OF FOOD SCIENCE
SCI-E Kapsamındaki Dergi
-
Mayıs 2022 TÜBİTAK Projesi
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Türkiye
-
Nisan 2022 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
SCI-E Kapsamındaki Dergi
-
Mart 2022 JOURNAL OF FOOD QUALITY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
-
Şubat 2022 JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
SCI-E Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2022 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Türkiye
-
Ocak 2022 Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Türkiye
-
Aralık 2020 STARCH-STARKE
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Nisan 2020 FOOD CHEMISTRY
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2019 Food Control
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2018 Journal of Food and Drug Analysis
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2017 Journal of Food Science
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2017 Journal of the Science of Food and Agriculture
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2017 Food Chemistry
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2016 Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2016 Food Analytical Methods
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2016 Analytical Methods
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2015 Journal of Agricultural and Food Chemistry
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2015 Journal of Agricultural and Food Chemistry
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2013 Food Chemistry
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2012 Journal of Food Processing and Preservation
SCI Kapsamındaki Dergi
-
Ocak 2012 Journal of Food Quality
SCI Kapsamındaki Dergi
Bilimsel Danışmanlıklar
-
2022 - 2022 NATURELAND, Khalid Sultan Trading & Contracting Est
Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye