SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
DIVERSITY OF CHEMICAL CONTENT AND BIOLOGICAL ACTIVITY IN FLOWER BUDS OF A WIDE NUMBER OF WILD GROWN CAPER (CAPPARIS OVATA DESF.) GENOTYPES FROM TURKEY
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.67, sa.11, ss.1593-1600, 2014 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Testing Methods for Mulberry Pekmez Adulterated with Different Sugar Syrup
Akademik Gıda
, cilt.10, sa.1, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.778-779
The chemical and antioxidant properties of wild and cultivated fruits
47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, Opatija, Hırvatistan, 13 - 17 Şubat 2012, ss.261
Bioactive Contents of Commercial Cultivars and Local Genotypes of Walnut (Juglans regia L.)
International Conferance on Environmental and Agriculture Engineering (ICEAE 2011), Chengdu, Çin, 29 - 31 Temmuz 2011, ss.110-114
Total Phenolic Vitamin C and Antioxidant Activity of Rosa canina Genotypes
22nd International Symposium “Food Safety Production”, Trebinje, Bosna-Hersek, 19 - 25 Haziran 2011, ss.246-248
Çakmakçı S., Tosun, M., Çakmakçı, R.,2009. Kızılcıklı Pekmez. , 27–29 Mayıs, 96, Van.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.96
Kitap & Kitap Bölümleri
BAL ARISI (Apis mellifera L.) KOLONİLERİNDEN ÜRETİLEN ARI ÜRÜNLERİ
Gece Kitaplığı, Ankara, 2021
ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-27, 2017
Gıdalarda Görülen Bozulmalar
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-28, 2017
HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-30, 2017
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi , Erzurum, ss.1-26, 2017
Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-30, 2017
ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-27, 2017
Personel Hijyeni
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-28, 2017
Gıdalarda Görülen Bozulmalar
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-28, 2017
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-26, 2017
Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-30, 2017
HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-30, 2017