Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Balda Yapılan Hileler

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.51

Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.778-779

The chemical and antioxidant properties of wild and cultivated fruits

47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, Opatija, Hırvatistan, 13 - 17 Şubat 2012, ss.261

Bioactive Contents of Commercial Cultivars and Local Genotypes of Walnut (Juglans regia L.)

International Conferance on Environmental and Agriculture Engineering (ICEAE 2011), Chengdu, Çin, 29 - 31 Temmuz 2011, ss.110-114

Total Phenolic Vitamin C and Antioxidant Activity of Rosa canina Genotypes

22nd International Symposium “Food Safety Production”, Trebinje, Bosna-Hersek, 19 - 25 Haziran 2011, ss.246-248

Mulberry and Mulberry Products Produced Traditionally İn Erzurum Provience.

The 1ST International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.674-677

Bala Sakaroz Şurubu Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.167

Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.625-632

Kitap & Kitap Bölümleri

ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)

Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-27, 2017

Gıdalarda Görülen Bozulmalar

Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-28, 2017

HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)

Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-30, 2017

Gıda Muhafaza Yöntemleri

Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi , Erzurum, ss.1-26, 2017

Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen

Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-30, 2017

ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)

Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-27, 2017

Personel Hijyeni

Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-28, 2017

Gıdalarda Görülen Bozulmalar

Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-28, 2017

Gıda Muhafaza Yöntemleri

Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-26, 2017

Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen

Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-30, 2017

HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)

Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-30, 2017

Metrikler

Yayın

46

Atıf (WoS)

720

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

800

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

9

Tez Danışmanlığı

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları