Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (20)
Scopus (20)
TRDizin (1)
8. DIVERSITY OF CHEMICAL CONTENT AND BIOLOGICAL ACTIVITY IN FLOWER BUDS OF A WIDE NUMBER OF WILD GROWN CAPER (CAPPARIS OVATA DESF.) GENOTYPES FROM TURKEY
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.67, sa.11, ss.1593-1600, 2014 (SCI-Expanded)
12. Testing Methods for Mulberry Pekmez Adulterated with Different Sugar Syrup
Akademik Gıda
, cilt.10, sa.1, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
2. Erzurum Karnavas Dut Pekmezinin Üretim Tekniği ve Bazı Bileşim Özellikleri.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.778-779, (Tam Metin Bildiri)
3. The chemical and antioxidant properties of wild and cultivated fruits
47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, Opatija, Hırvatistan, 13 - 17 Şubat 2012, ss.261, (Özet Bildiri)
4. Bioactive Contents of Commercial Cultivars and Local Genotypes of Walnut (Juglans regia L.)
International Conferance on Environmental and Agriculture Engineering (ICEAE 2011), Chengdu, Çin, 29 - 31 Temmuz 2011, ss.110-114, (Tam Metin Bildiri)
5. Total Phenolic Vitamin C and Antioxidant Activity of Rosa canina Genotypes
22nd International Symposium “Food Safety Production”, Trebinje, Bosna-Hersek, 19 - 25 Haziran 2011, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)
7. Çakmakçı S., Tosun, M., Çakmakçı, R.,2009. Kızılcıklı Pekmez. , 27–29 Mayıs, 96, Van.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.96, (Özet Bildiri)
Kitaplar
12
1. BAL ARISI (Apis mellifera L.) KOLONİLERİNDEN ÜRETİLEN ARI ÜRÜNLERİ
Gece Kitaplığı, Ankara, 2021
2. ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-27, 2017
3. Gıdalarda Görülen Bozulmalar
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-28, 2017
4. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-30, 2017
5. Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi , Erzurum, ss.1-26, 2017
6. Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-30, 2017
7. ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-27, 2017
8. Personel Hijyeni
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-28, 2017
9. Gıdalarda Görülen Bozulmalar
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-28, 2017
10. Gıda Muhafaza Yöntemleri
Gıda ve Personel Hijyeni, BOZ Hüseyin, Editör, Atatürk Üniversitesi Yayınları, Erzurum, ss.1-26, 2017
11. Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin BOZ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-30, 2017
12. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
Gıda ve Personel Hijyeni, Hüseyin Boz, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, ss.1-30, 2017