Makaleler
15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (7)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (2)
2. Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Akademik Gıda
, cilt.11, ss.58-62, 2013 (TRDizin)
3. Safranbolu Lokumunun Mikrobiyolojik Kalitesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.41, ss.145-147, 2010 (TRDizin)
5. Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.270, ss.42-46, 2007 (Hakemli Dergi)
6. Microbiological quality of the kavurma samples marketed in Erzurum Turkey
ANNALS OF MICROBIOLOGY
, cilt.55, sa.1, ss.27-31, 2005 (SCI-Expanded, Scopus)
7. Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi
HASAD GIDA DERGİSİ
, cilt.21, ss.26-30, 2005 (Hakemli Dergi)
10. Effect on aflatoxin formation of different storage conditions in Tulum cheese inoculated with Aspergillus parasiticus NRRL 2999
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.28, sa.1, ss.233-238, 2004 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
12. The Determination of Mould Flora of Some Turkish Cheese Types Kasar Civil Lor Tulum
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.884-885, 2001 (Scopus)
13. Some Quality Criteria of Yogurt Made from Milk Added with Antibiotic at Different Levels
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.886-887, 2001 (Scopus)
14. The Effects of Storage Period and Relative Humidity on Tombul Type Hazelnut Produced in Turkey
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.858-860, 2001 (Scopus)
15. Tereyağlarından İzole Edilen Koliform Grubu Bakterilerin Tanımlanması
Gıda
, cilt.15, ss.145-149, 1990 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
2. Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak Izi
Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
3. A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
5. Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak İzi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)
7. TOPLUMDA GELENEKSEL, ORGANİK VE GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ GIDALAR ALGISI VE MEDYANIN ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 Nisan - 19 Temmuz 2014, (Özet Bildiri)
8. A Traditional Food Product TARHANA
THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
9. Mikroenkapsüle edilmiş bazı probiyotik bakterilerinin çeşitli gıdalarda kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.267-268, (Tam Metin Bildiri)
10. Mikroenkapsüle edilmiş bazı probiyotik bakterilerinin çeşitli gıdalarda kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.267-268, (Tam Metin Bildiri)
13. Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 1 - 03 Temmuz 1998, cilt.1, ss.492-497, (Tam Metin Bildiri)
14. Beyaz Peynır Üretımınde Kültür Ilavesının Değışık Salamura Konsantrasyonlarının Ve Olgunlaşma Sürelerının S Aureus n Çoğalmasına Etkılerı
8. Kükem Kongresı, Türkiye, 10 Kasım 1998 - 10 Kasım 1993, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1. Gıda Mikrobiyolojisi Tatbikat Notları
atatürk üniv.ziraat fak., 1991