Desteklenen Projeler
-
2022 - 2022 Atatürk Üniversitesi Özel Gıda Kontrol Laboratuvarının Akreditasyon İşlemlerinin Tamamlanması
-
2021 - 2021 Çocukların (0-3 yaş) Bebek Gıdaları Tüketiminden Kaynaklanan Akrilamid Nitrat Nitrit Gerekli ve Ağır Metal Maruziyetinin Belirlenmesi
-
2016 - 2018 ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK ÜRETİMİNDE FARKLI İÇ SICAKLIK UYGULAMALARININ ÜRÜN ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2018 FARKLI TUZ VE YAĞ ORANLARI KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN FUROSİN VE KARBOKSİMETİL-LİSİN İÇERİKLERİ İLE BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİ
-
2015 - 2016 FARKLI KLORÜR TUZLARININ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN BAZI KARAKTERİSTİKLERİNE ETKİLERİ
-
2014 - 2016 ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK ÜRETİMİNDE STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİSİ