-
2024 - 2025 Pastırma Üretiminde Yerel Probiyotik Suşların Kullanılabilme İmkanlarının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Kaya M. (Yürütücü), Kaban G., Yılmaz Oral Z. F.
-
2022 - 2022 Atatürk Üniversitesi Özel Gıda Kontrol Laboratuvarının Akreditasyon İşlemlerinin Tamamlanması
-
2021 - 2021 Çocukların (0-3 yaş) Bebek Gıdaları Tüketiminden Kaynaklanan Akrilamid Nitrat Nitrit Gerekli ve Ağır Metal Maruziyetinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2016 - 2018 ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK ÜRETİMİNDE FARKLI İÇ SICAKLIK UYGULAMALARININ ÜRÜN ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAYA M. (Yürütücü), ARMUTCU Ü., HAZAR F. Y., YILMAZ Z. F.
-
2015 - 2018 FARKLI TUZ VE YAĞ ORANLARI KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN FUROSİN VE KARBOKSİMETİL-LİSİN İÇERİKLERİ İLE BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KABAN G. (Yürütücü), YILMAZ Z. F., BAYRAK KUL D.
-
2015 - 2016 FARKLI KLORÜR TUZLARININ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN BAZI KARAKTERİSTİKLERİNE ETKİLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KABAN G. (Yürütücü), YILMAZ ORAL Z. F.
-
2014 - 2016 ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK ÜRETİMİNDE STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ BİYOJEN AMİN OLUŞUMUNA ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KABAN G. (Yürütücü), YILMAZ ORAL Z. F.