-
2024 - Devam Ediyor Farklı sos çeşitlerinde koruyucu katkı maddeleri ile fitalat esterlerinin tespiti ve tüketici sağlığı açısından olası risklerin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DAĞDEMİR E. (Yürütücü), AYAĞ N., BACIOĞLU F. N., GÜRBÜZ Z., TOPDAŞ E. F.
-
2025 - 2026 Piyasa tereyağlarında bazı kalite kriterlerinin tespiti ve fitalat esterlerinin varlığı ile ilgili sağlık riski değerlendirmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Gürbüz Kaçan Z. (Yürütücü), Dağdemir E.
-
2023 - 2024 ERZURUM PİYASASINDA SATIŞA SUNULAN KAŞAR PEYNİRLERİNDE SORBİK ASİT MİKTARININ HPLC YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ
-
2023 - 2024 Meyveli Yoğurt Atıştırmalıkları
-
2023 - 2024 Yenilebilir Kompozit Film
-
2023 - 2024 Ayva Çekirdeği Jelinin Karakterizasyonu ve Dondurma Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ŞENGÜL M. (Yürütücü), GÜRBÜZ Z., ERKAYA KOTAN T., BAYDAŞ Y.
-
2020 - 2022 Yenilebilir Kompozit Film Üretimi ve Kaşar Peynirinde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2016 - 2018 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PİLOT SÜT FABRİKASINA GELEN ÇİĞ SÜTLERİN KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şengül M. (Yürütücü), Erkaya Kotan T., Gürbüz Z., Ürkek B., Akgül H. İ.
-
2015 - 2017 TRABZON HURMASI (DİOSPYROS KAKİ L.) LİFİNİN DONDURMA ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKÂNLARI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şengül M. (Yürütücü), Erkaya Kotan T., Dağdemir E., Gürbüz Z., Ürkek B., Akgül H. İ.
-
2015 - 2016 ERZURUM'DA PİYASAYA SUNULAN TEREYAĞLARININ BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şengül M. (Yürütücü), Gürbüz Z., Erkaya Kotan T., Ürkek B., Akgül H. İ.