Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor ERZURUM PİYASASINDA SATIŞA SUNULAN KAŞAR PEYNİRLERİNDE SORBİK ASİT MİKTARININ HPLC YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ
-
2023 - Devam Ediyor Meyveli Yoğurt Atıştırmalıkları
-
2023 - Devam Ediyor Yenilebilir Kompozit Film
-
2023 - Devam Ediyor Ayva Çekirdeği Jelinin Karakterizasyonu ve Dondurma Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
-
2020 - 2022 Yenilebilir Kompozit Film Üretimi ve Kaşar Peynirinde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
-
2016 - 2018 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PİLOT SÜT FABRİKASINA GELEN ÇİĞ SÜTLERİN KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şengül M. (Yürütücü), Erkaya Kotan T., Gürbüz Z., Ürkek B., Akgül H. İ.
-
2015 - 2017 TRABZON HURMASI (DİOSPYROS KAKİ L.) LİFİNİN DONDURMA ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKÂNLARI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şengül M. (Yürütücü), Erkaya Kotan T., Dağdemir E., Gürbüz Z., Ürkek B., Akgül H. İ.
-
2015 - 2016 ERZURUM'DA PİYASAYA SUNULAN TEREYAĞLARININ BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şengül M. (Yürütücü), Gürbüz Z., Erkaya Kotan T., Ürkek B., Akgül H. İ.