Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 17

1. ALTERNATIVE NATURAL STABILIZER QUINCE SEED MUSILAGE: SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION

8. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Konya, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2025, ss.1-3, (Özet Bildiri)

2. YOĞURT BAKTERİLERİNDEN POSTBİYOTİK OLARAK ELDE EDİLEN EKZOPOLİSAKKARİTLER VE SAĞLIĞA FAYDALARI

16. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Konya, Türkiye, 15 - 17 Kasım 2024, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

3. DEVELOPMENTS FOR SUSTAINABLE AND SAFE FOOD IN THE FOOD İNDUSTRY WITH INDUSTRY 4.0 (IR 4.0) TECHNOLOGIES

7 th International Ankara Multidisciplinary Studies Congress, Gaziantep, Türkiye, 5 Mart - 06 Nisan 2024, ss.279-287, (Tam Metin Bildiri)

4. Plant Seed Mucilage Based Biodegradable and Edible Packaging Materials

V. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS, Edirne, Türkiye, 20 - 23 Eylül 2023, ss.886-894, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

5. Liyofilize Yoğurt Atıştırmalıklarının Fenolik Bileşiminin LC-MS Cihazı Kullanı larak Belirlenmesi

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1-2, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. Fermente süt ürünlerinde doğal yolla benzoik asit oluşumu

IV. International Conference of Food, Agriculture and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

7. DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF YOGURT SAMPLES MARKETED IN ERZURUM, TURKEY

IV-International Conference of Food, Agriculture, and Veterinary Sciences, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

8. Effects on Some Physicochemical, Rheological and Microbiological Characteristics of Yoghurt Enriched with Quince Powder

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

9. Effects Of Apple Powder On Some Physicochemical And Rheological Properties Of Yoghurt

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

10. Coxiella burnetii in Milk and Q Fever

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

11. Textural Properties of Kashar cheese during ripening as affected by coating with an edible film obtained from quince seed mucilage

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Protection and Registration of Traditional Foods

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

14. Possibilities for use of persimmon (Diospyros kaki L.) fiber in ice cream production

19th International Conference onFood Processing Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

16. USE OF QUINCE SEED GEL POWDER AS THE STABILIZER IN YOGURT PRODUCTION

2nd Food Structure Design Congress, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

17. Laktobiyonik asit

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.107, (Özet Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 2

1. DİJİTALLEŞEN DÜNYADA ENDÜSTRİYEL DÖNÜŞÜM VE YAPAY ZEKANIN GIDA AMBALAJLARINDAKİ ROLÜ

MÜHENDİSLİĞİN GELECEĞİ VE YAPAY ZEKA, Prof. Dr. Salih ÖZDEMİR,Doç. Dr. Cihat ÖZDEMİR,Dr. Ömer Faruk ASLAN,Öğr. Gör. Murat ÖZDEMİR, Editör, EFE AKADEMİ YAYINCILIK, İstanbul, ss.69-92, 2024 Creative Commons License

2. GIDA ALERJİLERİ VE BAĞIRSAK MİKROBİYOTASININ ROLÜ

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, Selahattin BARDAK, Editör, SERÜVEN, Ankara, ss.499-526, 2023
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

66

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

74

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

14

Fikri Mülkiyet

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları