Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1. A novel composite edible film based on quince seed gel and whey protein concentrate as affected by transglutaminase crosslinking
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.9, ss.6163-6173, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
9. Some physicochemical and microbiological properties of butter produced in Erzurum
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.71, sa.1, ss.21-26, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
1. ALTERNATIVE NATURAL STABILIZER QUINCE SEED MUSILAGE: SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION
8. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Konya, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2025, ss.1-3, (Özet Bildiri)
3. DEVELOPMENTS FOR SUSTAINABLE AND SAFE FOOD IN THE FOOD İNDUSTRY WITH INDUSTRY 4.0 (IR 4.0) TECHNOLOGIES
7 th International Ankara Multidisciplinary Studies Congress, Gaziantep, Türkiye, 5 Mart - 06 Nisan 2024, ss.279-287, (Tam Metin Bildiri)
6. Fermente süt ürünlerinde doğal yolla benzoik asit oluşumu
IV. International Conference of Food, Agriculture and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)
7. DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF YOGURT SAMPLES MARKETED IN ERZURUM, TURKEY
IV-International Conference of Food, Agriculture, and Veterinary Sciences, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)
12. Protection and Registration of Traditional Foods
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
13. The effect of quince seed gel containing thyme essential oil as an edible film on the microbiological and chemical quality properties of Kashar cheese during ripening
II. International Conference on Advenced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
14. Possibilities for use of persimmon (Diospyros kaki L.) fiber in ice cream production
19th International Conference onFood Processing Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
15. The Effect of Quince Seed Gel Containing Thyme Essential Oil as an Edible Film on the Microbiologicaland Chemical Quality Properties of Kashar Cheese During Ripening(Ayva Çekirdeği Jeli ile Kaplama İşleminin Kaşar Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikrobiyolojik ve KimyasalÖzellikleri Üzerine Etkisi)
II. International Conferance and Advanced Engineering Techhnologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
2. GIDA ALERJİLERİ VE BAĞIRSAK MİKROBİYOTASININ ROLÜ
Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, Selahattin BARDAK, Editör, SERÜVEN, Ankara, ss.499-526, 2023
Metrikler
Yayın (WoS)
5
Yayın (Scopus)
5
Atıf (WoS)
66
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
74
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
6
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
9
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
3
Proje
14
Fikri Mülkiyet
2