Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Artvin İlindeki Geleneksel Kırsal Mesken Mimarisine Bir Örnek: Ahşap Yığma Evler

I. Uluslararası İstanbul Coğrafya Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Haziran 2019, ss.420-430

Turistik Konaklamada Alternatif Bir Yöntem-Ev Pansiyonculuğu ve Geleneksel Artvin Evlerinde Uygulanabilirliği

III. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 26 Eylül - 29 Haziran 2019, ss.649-659

Yöresel Yiyeceklerin Yiyecek - İçecek İşletmelerinden Kullanılma Durumu ve Turizme Katkıları: Trabzon Örneği

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi - The First International Winter Tourism Congress, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.468-475 Creative Commons License

Rus Turistlerin Gastronomi Deneyimlerini Araştırmaya Yönelik Bir Çalışma: Antalya Örneği

I.Uluslararası Kış Turizmi Kongresi - First International Winter Tourism Congress, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.411-418 Creative Commons License

Erzurum'da Geleneksel Düğün Adetlerinin ve Düğün Yemeklerinin Turizm Açısından İncelenmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi - The First International Winter Tourism Congress, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.290-298 Creative Commons License

Turistik Konaklamada Alternatifk Bir Yöntem-Ev Pansiyonculuğu ve Geleneksel Artvin Evlerinde Uygulanabilirliği

International West Asia Tourism Congress - Uluslararası Batı Asya Turizm Kongresi, Van, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2019, ss.649-658 Creative Commons License

BİNGÖL İLİ TURİZM POTANSİYELİNİN YEREL PAYDAŞLAR TARAFINDANBELİRLENMESİ

3. ULUSLARARASI BATI ASYA TURİZMARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 26 - 29 Eylül 2019

Artvin İlindeki Geleneksel Mesken Mimarisine Bir Örnek: Göz Dolması Evler

III. Uluslararası Avrasya Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.303

Locals’ Views Of Rural Tourism: A Case Of Darende (Malatya/Turkey)

2019 Annual Meeting of the Association of American Geographers (AAG), Washington, Kiribati, 3 - 07 Nisan 2019

2019 Annual Meeting of the Association of American Geographers (

2019 Annual Meeting of the Association of American Geographers (AAG), Washington, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 07 Nisan 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomi Turizmine Kaynak Değer Oluşturması Açısından Akçaabat’ta Büyükbaş Hayvancılık

International Symposium Akcaabat From The Past To Present, Giresun, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2018

Gastronomi Turizmi Çekiciliği Açısında Zigana Yöresi

DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, ss.94

Kentsel Dönüşümün Turizme Etkisi: Erzurum Kalesi ve Çevresi Örneğ

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017

Van Gölü Mİkrobiyalitlerinin Dalış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Futourism Congress, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1177-1178

Erzincan da Bakırcılığın Dünü Bugünü ve Yarını

Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Erzincan, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2016, cilt.2, ss.61-70

Changing Tourism Activity In Middle East After Arab Spring And Its Impact On Turkish Tourism

Annual Meeting of The Assocıatıon of Amerıcan Geographers, San-Francisco, Kostarika, 29 Mart - 02 Nisan 2016, ss.198-199

Rize İlinde Kivi Üretiminin Coğrafi Esasları

Coğrafyacılar Derneği Yıllık Kongresi, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015

A Lesser Known Important Cultural Heritage Source In Turkey And Religious Tourism Centre Vazelon Zavulon Monastery

Annual Meeting of the Association of American Geographers, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 19 - 25 Nisan 2015

Traditional Wooden Handicrafts Production in Köprübaşı Trabzon

Annual Meeting of the Association of American Geographers, Tama, Japonya, 6 - 12 Nisan 2014

GELİŞİMİ YAPISI SORUNLARIYLA AKÇAABAT SANAYİSİ

DÜNDEN BÜGÜNE AKÇAABAT SEMPOZYUMU, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2013, ss.623-637

Kültürel Miras Kaynağı Olarak Köprübaşı İlçesinde TRABZON Geleneksel Tahta Kaşık Üretimi

Coğrafyacılar Derneği Yıllık Kongresi, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2013, ss.918

Gastronomi Turizmi Bakımından Akçaabat Köftesi ve Trabzon’daki Turistik Aktiviteye Katkısı

ULUSLARAARASI DOĞU KARADENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Giresun, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2010, ss.184-199

Kitap & Kitap Bölümleri

COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ VE TURİZME ETKİSİNE YÖNELİK AKÇAABAT KÖFTESİ İŞLETMECİLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ

COĞRAFYA VE İNSAN, Salih BİRİNCİ, ÇAĞLAR KIVANÇ KAYMAZ, YUSUF KIZILKAN, Editör, Kriter, Erzurum, ss.647-667, 2023

Rekreasyonun Çevresel Etkileri

Turizm ve Rekreasyonda Bölgesel Kalkınma, Gökalp Nuri Selçuk, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum, ss.188-211, 2022

Sarıkamış'ta Hüzün Turizminin Swot Analizi İle İncelenmesi

Coğrafi Perspektifle Dağ ve Dağlık Alanlar II (Sürdürülebilirlik-Yönetim-Örnek Alan İncelemeleri), Salih Birinci,Çağlar Kıvanç Kaymaz,Yusuf Kızılkan, Editör, Kriter, İstanbul, ss.57-75, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları , Erzurum, 2020

Turizm Coğrafyası

Atatürk Üniveritesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları , Erzurum, 2020

Tur Kavramı ve Çeşitleri

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, ss.202-228, 2020

Turizm ve Seyahat

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, ss.4-27, 2020

Seyahat ve Ulaştırma Sistemleri

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, ss.27-52, 2020

TÜRKİYENİN ÖNEMLİ KIŞ TURİZMİ DESTİNASYONLARINDAN ERZURUM'DAKİ KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN ÇEVRE DUYARLILIĞININ DEGERLENDİRİLMESİ

Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi, Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.169-192, 2019 Creative Commons License

Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine ve Erzurum Mutfağına Yönelik BakışAçılarının İncelenmesi: Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi Örneği

Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine ve Erzurum Mutfağına Yönelik BakışAçılarının İncelenmesi: Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi Örneği, Doç. Dr. Ahmet ÇAVUŞ, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.130-151, 2019 Creative Commons License

Yerel Yöneticiler ve Turizm İşletme Yöneticileri Gözünden; Bingöl İlinde Turizminin Geliştirilebilirliği

Turizm Araştırmaları, Prof. Dr. Faruk ALAEDDİNOĞLU,Dr. Öğr. Üyesi Songül ÖZER,Dr. Öğr. Üyesi Sedat ŞAHİN,Dr. Öğr. Üyesi Hacer ARSLAN KALAY, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.479-504, 2019 Creative Commons License

Seyahat ve Ulaştırma Sistemleri

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, 2017

Tur Kavramı ve Çeşitleri

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, 2017

Turizm ve Seyahat

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, 2017

Rize İlinde Sanayi

Pegem Akademi, Ankara, 2016

Öğrencileri Gözüyle Prof. Dr. Hayati Doğanay

Coğrafya ya Adanmış Bir Ömür Prof Dr Hayati Doğanay, Serhat Zaman,Ogün Coşkun, Editör, Pegem Akademi, Ankara, ss.125-134, 2015

Türkiye Ekonomik Coğrafyası

Pegem Akademi, İstanbul, 2013

Metrikler

Yayın

75

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

52

H-İndeks (TrDizin)

4

Proje

17

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları