Eğitim Bilgileri
-
2007 - 2012 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2004 - 2007 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2000 - 2004 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2012 Doktora
Pastırmada Kurutma Karakteristikleri ile Difüzyon katsayılarının Belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 Yüksek Lisans
Sığır etinin camsılığa geçiş sıcaklığı ile bu sıcaklığın üzerinde ve altında depolanan etlerde oluşan bazı biyokimyasal değişimler üzerine çeşitli kriyoprotektif biyopolimerlerin etkisinin tespiti
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2023TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Oku & Yayınla Anlaşması: Wiley Dergilerinde Açık Erişim Makale Yayınlama (Yazarlar İçin)
Mesleki Eğitim , John Wiley & Sons Limited
-
2021Deney Laboratuvarları İçin Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Kalite Yönetimi , RAN Kalite
-
2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi
Kalite Yönetimi , RAN Kalite
-
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları İçin Risk Analizi Eğitimi
Kalite Yönetimi , RAN Kalite
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği İçin Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Kalite Yönetimi , RAN Kalite