Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Piliç Salam Üretiminde Hayvansal Yağ İkamesi Olarak Oleojel Kullanım İmkanlarının Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor Pastırma üretiminde otomatik ağırlık ölçümüne dayalı son nem içeriğinin belirlenebildiği kurutma tekniği
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Oleojelatörler ile Hazırlanan Pirina ve Argan Yağı Oleojellerinin Fizikokimyasal Termal ve Tekstürel Karakterizasyonu
-
2021 - Devam Ediyor Yağ Oranı ve Pişirme Yönteminin Isıl İşlem Görmüş Sucukta Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Etkileri
-
2023 - 2024 Kaz etinde tuzlama ve soğukta kurutma kinetiklerinin belirlenmesi
-
2016 - 2021 KARRAGENAN, KSANTAN GAM VE KETEN TOHUMU GAMI İLAVE EDİLEREK HAZIRLANAN TAVUK ETİ NUGGETLARININ BAZI FİZİKSEL, KİMYASAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2015 - 2020 HİNDİ VE KAZ ETİNDE CAMSI GEÇİŞ SICAKLIKLARININ BELİRLENMESİ VE BAZI KRİYOPROTEKTİF AJANLARIN BU SICAKLIK DEĞERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN TESPİTİ
-
2017 - 2019 Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Isıl İşlem Koşullarının Optimizasyonu
-
2015 - 2016 TEKRARLANAN DONDURMA/ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN VE BAZI KRİPROTEKTİF AJANLARIN TAVUK GÖĞÜS ETİ KALİTESİ VE PROTEİN STABİLİZASYONU ÜZERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2014 - 2016 TAVUK ETİNİN CAMSI DEĞİŞİM SICAKLIĞI ÜZERİNE BAZI BİYOPOLİMERLERİN ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
-
2013 - 2014 TAZE VEYA DONDURULARAK ÇÖZÜNDÜRÜLMÜŞ PASTIRMALIK ETLERDE KÜRLEME SONUNDA TUZ DİFÜZYON KATSAYILARININ VE MİYOFİBRİLER PROTEİNLERİN TERMAL ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ