Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2019 Dr.Öğr.Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2012 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2004 - 2005 Gıda Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, Kılıçlar Süt Fabrikası, Üretim
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Gıda Teknolojisinde Isıl Olmayan Prosesler
-
Lisans Isı ve Kütle Transferi
-
Doktora Gıdalarda Termal Analiz
-
Lisans Isı ve Kütle Transferi
-
Lisans Kütle ve Enerji Denklikleri
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım
-
Doktora Gıdalarda Faz Değişimleri
-
Yüksek Lisans Gıda Teknolojisinde Isıl Prosesler
-
Lisans Proses Tasarımı
-
Lisans Enerji ve Kütle Denkliği
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Lisans Enerji ve Kütle Denkliği
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Lisans Isı ve Kütle Transferi
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Lisans Proses Tasarımı
Yönetilen Tezler
-
Piliç salam üretiminde yemeklik argan yağı kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
F.MOUTA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Bazı Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri
Akköse A. (Danışman)
S.Saraç(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tavuk köftesi üretiminde farklı klorür tuzları kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkileri
Akköse A. (Danışman)
M.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yağı azaltılmış tavuk köftesinde kinoa unu ve κ-karragenan kullanımının kalite özelliklerine etkileri
Akköse A. (Danışman)
D.İNCE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
FARKLI KLORÜR TUZLARININ LAKERDANIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Akköse A. (Danışman)
A.ALI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Pastırma üretiminde fizikokimyasal ve tekstürel degisimlerin belirlenmesi
Akköse A. (Danışman)
M.Kırkyol(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Yağı azaltılmış tavuk köftelerinde chia unu ve κ-karragenan kullanımının fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklere etkileri
Akköse A. (Danışman)
A.MURAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Ayçiçek yağı kullanımının, hindi salamının yağ asidi kompozisyonu ile fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklerine etkisi
Akköse A. (Danışman)
C.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kuyruk yağı kullanımının ısıl işlem görmüş sucuğun bazı fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Akköse A. (Danışman)
P.ANLAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017