-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2024 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2019 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2013 Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2012 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Ana Bilim Dalı Doktora Yeterlilik Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Laboratuvar ve Analiz Akreditasyon Koordinatörlüğü Yürütme Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Kalite Yönetim Birimi Sorumlusu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Bünyesinde Görevlendirme
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü Taşınır Kayıt Yetkilisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - 2023 Birim Akreditasyon Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2022 - 2023 Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2004 - 2005 Gıda Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, Kılıçlar Süt Fabrikası, Üretim, Gıda Mühendisi
-
Doktora
Gıdalarda Faz Değişimleri
Gıdalarda Termal Analiz
-
Yüksek Lisans
Gıda Teknolojisinde Isıl Olmayan Prosesler
Gıda Teknolojisinde Isıl Prosesler
Gıda Teknolojisinde Isıl Olmayan Prosesler
-
Lisans
Kütle ve Enerji Denklikleri
Isı ve Kütle Transferi
Gıda Mühendisliğinde Tasarım ve Projelendirme
Isı ve Kütle Transferi
Isı ve Kütle Transferi
Mezuniyet Çalışması
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Proses Tasarımı
Enerji ve Kütle Denkliği
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
Enerji ve Kütle Denkliği
Mezuniyet Çalışması
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Isı ve Kütle Transferi
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
Proses Tasarımı
-
YAĞ ORANI VE PİŞİRME YÖNTEMİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUKTA POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON OLUŞUMUNA ETKİLERİ
Akköse A. (Danışman)
M.KIRKYOL(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Farklı klorür tuzları kullanılarak üretilen hindi burgerlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi
Akköse A. (Danışman)
K.ÜNAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Tavuk burger üretiminde oleojel kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
G.TUYSUZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Piliç salam üretiminde pirina yağı oleojeli kullanımının fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
Ş.YAZICI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Piliç salam üretiminde yemeklik argan yağı kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkisi
Akköse A. (Danışman)
F.MOUTA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Bazı Fizikokimyasal ve Tekstürel Özellikleri
Akköse A. (Danışman)
S.Saraç(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yağı azaltılmış tavuk köftesinde kinoa unu ve κ-karragenan kullanımının kalite özelliklerine etkileri
Akköse A. (Danışman)
D.İNCE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tavuk köftesi üretiminde farklı klorür tuzları kullanımının fizikokimyasal ve duyusal özelliklere etkileri
Akköse A. (Danışman)
M.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
FARKLI KLORÜR TUZLARININ LAKERDANIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Akköse A. (Danışman)
A.ALI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Pastırma üretiminde fizikokimyasal ve tekstürel degisimlerin belirlenmesi
Akköse A. (Danışman)
M.Kırkyol(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Yağı azaltılmış tavuk köftelerinde chia unu ve κ-karragenan kullanımının fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklere etkileri
Akköse A. (Danışman)
A.MURAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Ayçiçek yağı kullanımının, hindi salamının yağ asidi kompozisyonu ile fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özelliklerine etkisi
Akköse A. (Danışman)
C.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kuyruk yağı kullanımının ısıl işlem görmüş sucuğun bazı fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Akköse A. (Danışman)
P.ANLAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017
