-
2024 - Devam Ediyor Kobalt bizmutat-indirgenmiş grafen oksit nanoyapılarının tek-kapta elektrokimyasal sentezi, karakterizasyonu ve nitritin elektrokimyasal tayininde kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZTÜRK DOĞAN H. (Yürütücü), ÇELEBİ N., KAVAZ YÜKSEL A., ANLAR P.
-
2024 - 2025 Propolis Ekstraksiyon Metotlarının Yoğurdun Fiziksel Kimyasal Tekstürel ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TURGUT T. (Yürütücü), KAVAZ YÜKSEL A.
-
2024 - 2025 Pd ve Ru nanoparçacıkları dekore edilmiş CeO2 nanoyapılarında etanol elektrooksidasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇELEBİ N. (Yürütücü), KAVAZ YÜKSEL A., ÖZTÜRK DOĞAN H.
-
2024 - 2024 Öğrencilere Hijyen Bilincinin Kazandırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Anlar P. (Yürütücü), Kavaz Yüksel A.
-
2022 - 2023 Türkiyede yetişen Pelargonium türlerinin kök ekstraktlarının fitokimyasal içerikleri in vitro antioksidan özellikleri ve yaygın gıda patojenleri üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), YÜKSEL M., TOPDAŞ E. F.
-
2021 - 2022 Çevremizdeki Tekstil Kurumlarını Öğrenelim - Yavuz Tekstil
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Kavaz Yüksel A., Bilgin Akpınar B. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 Çevremizdeki Tekstil Kurumlarını Öğrenelim - Olgunlaşma Enstitüsü
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Kavaz Yüksel A., Bilgin Akpınar B. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 Çevremizdeki Tekstil Kurumlarını Öğrenelim- 3F Erzurum Tekstil Fabrikası
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Bilgin Akpınar B. (Yürütücü), Kavaz Yüksel A.
-
2021 - 2021 GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONA DİKKAT ET SAĞLIKLI KAL
-
2019 - 2020 KEMİK SAĞLIĞINI KORUYAN KADINLAR SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİYOR
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), YORULMAZ E., ÇETİNKAYA S., KARATEKE G., ERKAYA KOTAN T., BAYRAM E. N., et al.
-
2019 - 2020 Giyim Üretim Atölyemi Seviyorum Güzelleştiriyorum
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), BİLGİN AKPINAR B., AKALIN D. Ö., KARATAŞ S., ALĞAN S. H., AYDIN F., et al.
-
2017 - 2020 Erzurumda Satışa Sunulan Hayvansal Ürünlerde Yersinia enterocoliticanın Prevalansı ve Patojenik Özelliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TURGUT T. (Yürütücü), BARAN A., KAVAZ YÜKSEL A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C.
-
2018 - 2019 Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
NADAROĞLU H. (Yürütücü), ERKAYA KOTAN T., POLATOĞLU B., BİBEROĞLU Ö., KAVAZ YÜKSEL A., BARAN A., et al.
-
2016 - 2018 TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA VE CAMPYLOBACTER'İN DÖNGÜYE DAYALI İZOTERMAL AMPLİFİKASYON (LOOP-MEDİATED ISOTHERMAL AMPLİFİCATİON) METODU İLE HIZLI BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜRSES M. (Yürütücü), YÜKSEL M., KAVAZ YÜKSEL A., TANRIVERDİ H. C.
-
2008 - 2010 FARKLI PROBİYOTİK KÜLTÜR VE PREBİYOTİK KOMBİNASYONLARI KULLANILARAK ÜRETİLEN YOĞURTLARIN ORGANİK ASİT MİKTARI, AROMA DÜZEYİ, FİZİKSEL, KİMYASAL, REOLOJİK VE MİKROBİYOLOJİK NİTELİKLERİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
-
2004 - 2005 Ticari yoğurt kültürleri ve bazı probiyotik kültürler kullanılarak üretilen meyveli yoğurtların nitelikleri üzerinde karşılaştırılmalı bir araştırma