Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Türkiyede yetişen Pelargonium türlerinin kök ekstraktlarının fitokimyasal içerikleri in vitro antioksidan özellikleri ve yaygın gıda patojenleri üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), YÜKSEL M., TOPDAŞ E. F.
-
2021 - 2022 Çevremizdeki Tekstil Kurumlarını Öğrenelim - Yavuz Tekstil
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Kavaz Yüksel A., Bilgin Akpınar B. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 Çevremizdeki Tekstil Kurumlarını Öğrenelim - Olgunlaşma Enstitüsü
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Kavaz Yüksel A., Bilgin Akpınar B. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 Çevremizdeki Tekstil Kurumlarını Öğrenelim- 3F Erzurum Tekstil Fabrikası
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Bilgin Akpınar B. (Yürütücü), Kavaz Yüksel A.
-
2021 - 2021 GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONA DİKKAT ET SAĞLIKLI KAL
-
2019 - 2020 KEMİK SAĞLIĞINI KORUYAN KADINLAR SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİYOR
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), YORULMAZ E., ÇETİNKAYA S., KARATEKE G., ERKAYA KOTAN T., BAYRAM E. N., et al.
-
2019 - 2020 Giyim Üretim Atölyemi Seviyorum Güzelleştiriyorum
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), BİLGİN AKPINAR B., AKALIN D. Ö., KARATAŞ S., ALĞAN S. H., AYDIN F., et al.
-
2017 - 2020 Erzurumda Satışa Sunulan Hayvansal Ürünlerde Yersinia enterocoliticanın Prevalansı ve Patojenik Özelliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TURGUT T. (Yürütücü), BARAN A., KAVAZ YÜKSEL A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C.
-
2018 - 2019 Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
NADAROĞLU H. (Yürütücü), ERKAYA KOTAN T., POLATOĞLU B., BİBEROĞLU Ö., KAVAZ YÜKSEL A., BARAN A., et al.
-
2016 - 2018 TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA VE CAMPYLOBACTER'İN DÖNGÜYE DAYALI İZOTERMAL AMPLİFİKASYON (LOOP-MEDİATED ISOTHERMAL AMPLİFİCATİON) METODU İLE HIZLI BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜRSES M. (Yürütücü), YÜKSEL M., KAVAZ YÜKSEL A., TANRIVERDİ H. C.
-
2008 - 2010 FARKLI PROBİYOTİK KÜLTÜR VE PREBİYOTİK KOMBİNASYONLARI KULLANILARAK ÜRETİLEN YOĞURTLARIN ORGANİK ASİT MİKTARI, AROMA DÜZEYİ, FİZİKSEL, KİMYASAL, REOLOJİK VE MİKROBİYOLOJİK NİTELİKLERİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
-
2004 - 2005 Ticari yoğurt kültürleri ve bazı probiyotik kültürler kullanılarak üretilen meyveli yoğurtların nitelikleri üzerinde karşılaştırılmalı bir araştırma