SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Aydın Gastronomy
, cilt.4, sa.2, ss.113-124, 2020 (Hakemli Dergi)
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Kırmızı Acı Biber Popülasyonlarının Capsicum Annum L
Akademik Gıda
, cilt.11, ss.53-58, 2013 (Hakemli Dergi)
Süt ve Süt Ürünlerine Uygulanan Homojenizasyon İşleminin Teknolojik Açıdan Önemi
Hasad Gıda
, cilt.27, ss.40-45, 2011 (Hakemli Dergi)
Sütteki Doğal Biyoaktif Bileşenler
Akademik Gıda
, cilt.7, ss.44-50, 2009 (Hakemli Dergi)
İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler
Akademik Gıda
, cilt.7, ss.47-52, 2009 (Hakemli Dergi)
Sütte Doğal Olarak Bulunan Biyolojik Aktif Lipitler
Hasad Gıda
, cilt.23, ss.32-37, 2008 (Hakemli Dergi)
Gıda Katkı Maddesi Olarak Parlatıcılar
Akademik Gıda
, cilt.6, sa.1, ss.17-22, 2008 (Hakemli Dergi)
Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.270, ss.42-46, 2007 (Hakemli Dergi)
Sütten Kolesterolü Uzaklaştırma Metotları
Hasad Gıda
, cilt.22, sa.264, ss.32-37, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil
3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019
The Effect of Dietary Fibers on Human Health
3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019
Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.15-20
The Effect of Dietary Fibers on Human Health
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.10-15
Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.15-20
The Using Possibilities of Whey in Animal Feeding
International congresson engineering and life science, 26 - 29 Nisan 2018, ss.713
An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018
Determination of Salmonella and Listeria by Different Methods from Cheeses and Antibiotic Susceptibility of Isolates
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018
Traditional Turkish sausage (Sucuk): general composition, and novel production techniques
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018
Antimicrobial properties of plant-derived essential oils and their uses on food preservation
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018
The Using Possibilities of Whey in Animal Feeding
International Congress on Engineering and Life Science (ICELIS), 26-29 April 2018 Kastamonu/Turkey., 26 - 29 Nisan 2018
Gıda Patojenlerinin Hızlı Tespiti için Biyosensör Teknolojileri ve OptikSensörler
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017
Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017
Biosensor Technologies and Optical Biosensors for the Rapid Detection of Foodborne Pathogens
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
Süt Ürünlerinde Bozucu Mayaların Biyolojik Kontrolünde Williopsis saturnus Kullanım İmkânları
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Dünyada ve Türkiye’de Gıda Kaynaklı Hastalıklar,Kontrol Etme ve Önleme Mekanizmaları
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AĞIZ AĞUZ
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak İzi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
TOPLUMDA GELENEKSEL, ORGANİK VE GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ GIDALAR ALGISI VE MEDYANIN ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 Nisan - 19 Temmuz 2014
SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yetiştirilen kırmızı acı biber popülasyonlarının Capsicum annum L askorbik asit ve kapsasinoit içeriklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Erzurum'da Üretilen Geleneksel Bir Ürün Kış Yoğurdu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Flax Seed Oil s Some Important Properties
4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011
An Investigation of Sesame Oil and it s some Functional Properties
9th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2011
Flax seed oil: Flax Seed Oil's Some Important Properties
Poster Abstracts of the 9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, ss.343
Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma
1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU, 15 - 17 Nisan 2010
A Traditional Food Product TARHANA
THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, 15 - 17 Nisan 2010
Erzurumda Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri
THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, 15 - 17 Nisan 2010
Erzurum’da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotunun Antioksidan Özellikleri
The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.162-163
Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.162-164
Importance of the Dairy Structure and Sanitation Applications on the Regional Development of Dairy
International Rural Development Symposium, 25 - 27 Eylül 2009
Geleneksel Bir Süt Ürünü Olan Kurut Üzerine Bir İnceleme
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
Erzurum ve Yöresinde Üretilip Tüketilen Civil Peynirin Yapılışı ve Çeşitli Nitelikleri.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (27-29) Mayıs 2009 Van., Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.724-726
Erzurum ve Yöresinde Üretilip Tüketilen Civil Peynirin Yapılışı ve çeşitli Nitelikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
Geleneksel Fermente Süt Ürünlerimizden Yoğurt ve Ayran Üretiminde Ticari ABT Starter Kültür Kullanım Olanakları
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
Sütteki Laktoferrinin insan Sağlığı Üzerindeki Önemi
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009
Comparison of Butter and Margarine for Some Properties
6th Fed Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millenium- Athens, Greece 2008, 7 - 10 Eylül 2008
Overview of Butter production in the World and Turkey Markets
6th Fed Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millenium- Athens, Greece 2008., 7 - 10 Eylül 2008
İspir İlçesinde Süt Hayvancılığı ve Süt Ürünleri Üzerine bir Araştırma
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2008
Organik Meyve ve Sebzelerin Beslenme ve Sağlık Yönünden Önemi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Oligosachharides in human milk
II. International Food and Nutrition Congress, 24 - 26 Ekim 2007
Importance of milk on osteoporosis
II. International Food and Nutrition Congress, 24 - 26 Ekim 2007
Probiyotikler ve Prebiyotiklerin Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Yararlı Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
Peyniraltı Suyunun Değerlendirilme Olanakları
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
ARDAHAN İLİNDEKİ KAZ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN DURUMU
ARDAHAN DEĞERLEMELERİ-3- Değerler, Potansiyeller ve Yaklaşımlar, Doç. Dr. İhsan Kurtbaş, Editör, Nobel Yayınevi, Ardahan, ss.329-341, 2021