Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri
  • 1989 - 1995 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

Yaptığı Tezler
  • 1995 Doktora

    Sıvı ferment ve sponge-hamur metodları ile ekmek üretiminde diastatik preparat ve laktik starter kültür katkılarının hamurun olgunlaşması ve ekmeğin bazı kalitatif ve aromatik özelliklerine etkisi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 1989 Yüksek Lisans

    Likit ferment sisteminde yavan formulasyonla ekmek yapımının katkı ve süre bakımından optimizasyonu üzerinde araştırmalar

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Yabancı Diller
  • B2 Orta Üstü İngilizce