Eğitim Bilgileri
-
1989 - 1995 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
1995 Doktora
Sıvı ferment ve sponge-hamur metodları ile ekmek üretiminde diastatik preparat ve laktik starter kültür katkılarının hamurun olgunlaşması ve ekmeğin bazı kalitatif ve aromatik özelliklerine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
1989 Yüksek Lisans
Likit ferment sisteminde yavan formulasyonla ekmek yapımının katkı ve süre bakımından optimizasyonu üzerinde araştırmalar
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce