Desteklenen Projeler
-
2020 - 2021 Türkiye Pazarında Satışa Sunulan Bazı Fonksiyonel ve Geleneksel Gıdaların Akrilamid Düzeyi
-
2018 - 2020 Yetişkinlerin Kahve ve Kahve Bazlı İçeceklerden Kaynaklanan Akrilamid Maruziyetlerin Belirlenmesi
-
2010 - 2011 YÜKSEK HİDROSTATİK BASIN UYGULANMIŞ PEYNİR ALTI SUYU KATKISININ HAMUR VE EKMEK ÖZELİKLERİNE ETKİSİ.
-
1994 - 1995 SIVI FERMENT YÖNTEMİYLE EKMEK ÜRETİMİNDE AMİLOLİTİK ENZİM VE LAKTİK STARTER KÜLTÜR (Lactobacillus plantarum, Streptococcus lactis) KATKISININ HAMURUN OLGUNLAŞMASI EKMEĞİN KALİTATİF VE AROMATİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI VE UYGUN KOMBİNASYONLARIN TESBİTİ