-
2016 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2020 Staj Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1995 - Devam Ediyor ÖĞRETİM ÜYESİ
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
-
1989 - 1995 Araştırma Görevlisi
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
-
Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Yüksek Lisans EKMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİNDE SON GELİŞMELER
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans ÜRÜN GELİŞTİRME
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ
-
Lisans Fırın Teknolojisi ve Fırın Ekipmanları
-
Doktora MAYA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ
-
BURSA'DA YÜKSEK ÖĞRETİM YURTLARINDA KALAN ÖĞRENCİLERİN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ
Aydın F. (Danışman)
-
Erzurum'da yaşayan bireylerin kahve tüketim alışkanlıkları ve akrilamid maruziyetinin belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
-
İstanbul Halk Ekmek büfe işletmeci dinamikleri ile müşteri profili ve tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
-
Nohut mayası/hamurundan izole edilen laktik asit bakteri suşlarının ekmeğin uçucu profili ve diğer bazı kalite parametreleri üzerine etkileri
Aydın F. (Danışman)
-
Iso 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi uygulanan bir işletmede helva üretimindeki hammadde kaynaklı mikrobiyolojik risklerin izlenmesi değerlendirilmesi ve mikrobiyolojik kritik kontrol noktalarının tespiti
Aydın F. (Danışman)
-
Sivas ilinde ekmek tüketim alışkanlıkları ve üretici-tüketici dinamiklerinin belirlenmesi
Aydın F. (Danışman)
-
Nohut mayası ve hamurundan laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve identifikasyonu
Aydın F. (Danışman)
-
Ekşi hamur ile ekmek yapımı ve ekşi hamur mikroflorası
Aydın F. (Danışman)
-
i, Üniversitemiz, Katı ve Tehlikeli Atık Yönetimi Koordinatörlüğü (KTAYK) Yönergesi doğrultusunda, oluşturulacak Temsilciler Kurulu
Kurumsal Temsil, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2023