Yayınlar & Eserler

Makaleler 23
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (7)

7. Acrylamide,Ahidden danger

Health, food and Biotechnology , cilt.1, sa.1, ss.113-117, 2019 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 31

1. ÇAYIN TÜKETİM MİKTARININ DEĞİŞKENLİK GÖSTERMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

ISARC 3. INTERNATIONAL ANKARA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS 19-20 JULY 2025 ANKARA, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Temmuz 2025, ss.108-117, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. ERZURUM İLİNDE YURTTA KALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN EKMEK TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI

3. ULUSLARARASI ANKARA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ 19-20 Temmuz 2025 ANKARA, 19 - 20 Temmuz 2025, ss.95-107, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. SOSYAL MEDYANIN BESLENME ALIŞKANLIKLARINA ETKİSİ

SIVAS CUMHURIYET UNIVERSITY July 04-06, 2025 / Sivas, Türkiye, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, ss.363-364, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ TESPİTİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ 04-06 Temmuz 2025 / Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas , Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, ss.365, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Effects of Microfluidization and Ultrasonication Pre-Treated Whey Addition on Some Quality Parameters of Bread

4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Sivas, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2023, ss.124-137, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

6. HOMEMADE HAMSİKOLİ

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

7. SÜRK MOLDY CHEESE TRADITIONAL CHEESE

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

8. DETERMINATION OF BREAD CONSUMPTION HABITS AND CONSUMER DYNAMICS IN EAST OF TURKEY

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

9. A SPECIAL TARDITIONAL SWEET FROM EAST OF TURKEY

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

10. A TRADITIONAL FLOUR MEAL FROM URARTUS TO US

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

11. ÜLKEMİZDE ISO UYGULAMALARI VE HELAL SERTİİFİKASYONU İHTİYACI

XII. ULUSAL EKOLOJİ VE ÇEVRE KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2015

12. EFFECT OF HYDROSTATIC PRESSURE TREATED WHEY ON THE QUALITY PARAMETERS OF BREAD

TURKEY NATURAL NUTRITION AND LIFELONG HELATH SUMMIT 2015, 20 - 23 Mayıs 2015

14. TEMEL GIDAMIZ EKMEK VE EKMEK ÜRETİMİNDE SUYUN ÖNEMİ

SAĞLIKLI SU YÖNETİMİ KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015

15. Tel kadayıf a Turkish dessert production consumption and the use of whey

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.225, (Özet Bildiri)

16. TEL KADAYIF a TURKISH DESSERT PRODUCTION CONSUMPTION AND THE USE OF WHEY

THE SECOND INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", 24 - 26 Ekim 2013

17. NOHUT MAYASI HAMURUNUN EKMEK YAPIMINDA KULLANIMI

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

18. ERZURUM LAVAŞ EKMEĞİ

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

19. EKMEK KADAYIFI

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

20. BREADMAKING WITH CHICKPEA DOUGH

THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, 22 - 25 Nisan 2009, (Tam Metin Bildiri)

21. BULGUR FROM LOCAL PRODUCTION TO UNIVERSAL

FIRST INTERNATIONAL FOOD AND NUTRITION CONGRESS, 15 - 18 Temmuz 2005

22. EKMEKTE BAYATLAMA VE BAYATLAMANIN GECİKTİRİLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

24. YAPAY TATLANDIRICILARIN KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

25. KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI

1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

26. KORUYUCU KÜLTÜRLER

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

28. GENETİK MODİFİKASYONLARIN GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖNEMİ

IX. BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001

29. Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması

XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, (Özet Bildiri)

31. STARTERS IN BREADMAKING

BLACKSEA AND CENTRAL ASIAN SYMPOSIUM ON FOOD TECHNOLOGY, 12 - 16 Ekim 2000
Kitaplar 2

1. Gıda güvenliği eğitimi

Ekmek, Aydın F, Köksel H, İlkbahar A, Şanlıer N,Şanlı M,Karabudak E , Editör, Arter Dijital Ltd. Şti., Ankara, ss.184-187, 2016

2. Gıda güvenliği eğitimi

Ekmek, Aydın F, Köksel H, İlkbahar A, Şanlıer N,Şanlı M,Karabudak E , Editör, Arter Dijital Ltd. Şti., Ankara, ss.184-187, 2016
Metrikler

Yayın

57

Yayın (WoS)

8

Yayın (Scopus)

8

Atıf (WoS)

172

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

199

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

13

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

5

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları