Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Acrylamide,Ahidden danger

Health, food and Biotechnology , cilt.1, sa.1, ss.113-117, 2019 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Effects of Microfluidization and Ultrasonication Pre-Treated Whey Addition on Some Quality Parameters of Bread

4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Sivas, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2023, ss.124-137 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

HOMEMADE HAMSİKOLİ

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

DETERMINATION OF BREAD CONSUMPTION HABITS AND CONSUMER DYNAMICS IN EAST OF TURKEY

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

A TRADITIONAL FLOUR MEAL FROM URARTUS TO US

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

A SPECIAL TARDITIONAL SWEET FROM EAST OF TURKEY

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

SÜRK MOLDY CHEESE TRADITIONAL CHEESE

THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

ÜLKEMİZDE ISO UYGULAMALARI VE HELAL SERTİİFİKASYONU İHTİYACI

XII. ULUSAL EKOLOJİ VE ÇEVRE KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2015

EFFECT OF HYDROSTATIC PRESSURE TREATED WHEY ON THE QUALITY PARAMETERS OF BREAD

TURKEY NATURAL NUTRITION AND LIFELONG HELATH SUMMIT 2015, 20 - 23 Mayıs 2015

TEMEL GIDAMIZ EKMEK VE EKMEK ÜRETİMİNDE SUYUN ÖNEMİ

SAĞLIKLI SU YÖNETİMİ KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015

Tel kadayıf a Turkish dessert production consumption and the use of whey

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.225

TEL KADAYIF a TURKISH DESSERT PRODUCTION CONSUMPTION AND THE USE OF WHEY

THE SECOND INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", 24 - 26 Ekim 2013

ERZURUM LAVAŞ EKMEĞİ

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

EKMEK KADAYIFI

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

NOHUT MAYASI HAMURUNUN EKMEK YAPIMINDA KULLANIMI

II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

BREADMAKING WITH CHICKPEA DOUGH

THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD AND NUTRITION, 22 - 25 Nisan 2009

BULGUR FROM LOCAL PRODUCTION TO UNIVERSAL

FIRST INTERNATIONAL FOOD AND NUTRITION CONGRESS, 15 - 18 Temmuz 2005

EKMEKTE BAYATLAMA VE BAYATLAMANIN GECİKTİRİLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

KORUYUCU KÜLTÜRLER

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

YAPAY TATLANDIRICILARIN KEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

KEK ÜRETİMİNDE GUM KULLANIM İMKANLARI

1. ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003

GENETİK MODİFİKASYONLARIN GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKİ ÖNEMİ

IX. BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001

Ekşi hamur metodu ve seçilmiş mikroorganizmaların ekmek üretiminde kullanılması

XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001

STARTERS IN BREADMAKING

BLACKSEA AND CENTRAL ASIAN SYMPOSIUM ON FOOD TECHNOLOGY, 12 - 16 Ekim 2000
Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda güvenliği eğitimi

Ekmek, Aydın F, Köksel H, İlkbahar A, Şanlıer N,Şanlı M,Karabudak E , Editör, Arter Dijital Ltd. Şti., Ankara, ss.184-187, 2016

Gıda güvenliği eğitimi

Ekmek, Aydın F, Köksel H, İlkbahar A, Şanlıer N,Şanlı M,Karabudak E , Editör, Arter Dijital Ltd. Şti., Ankara, ss.184-187, 2016
Metrikler

Yayın

50

Atıf (WoS)

164

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

194

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

5

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları