Makaleler
23
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (7)
5. The determination of acrylamide content in brewed coffee samples marketed in Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.2, ss.280-287, 2020 (SCI-Expanded)
6. Estimating the acrylamide exposure of adult individuals from coffee: Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.12, ss.2051-2060, 2020 (SCI-Expanded)
16. KKNTA ve TAHIL ürünlerine uygulanması
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.34, sa.4, ss.375-382, 2003 (SCI-Expanded)
18. EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI
DÜNYA GIDA YAYINLARI
, cilt.57, ss.93-96, 2000 (Hakemli Dergi)
19. TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE ÇEŞİTLERİ
STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ
, cilt.38, ss.73-76, 1999 (Hakemli Dergi)
20. Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma
GIDA
, cilt.17, sa.6, ss.375-385, 1992 (Hakemli Dergi)
21. Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma
Gıda
, cilt.16, sa.2, ss.89-97, 1991 (Hakemli Dergi)
22. Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi
GIDA
, cilt.16, sa.4, ss.227-232, 1991 (Hakemli Dergi)
23. Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma
Doğa (Seri D2)
, cilt.15, sa.3, ss.653-660, 1991 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
31
8. DETERMINATION OF BREAD CONSUMPTION HABITS AND CONSUMER DYNAMICS IN EAST OF TURKEY
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
9. A SPECIAL TARDITIONAL SWEET FROM EAST OF TURKEY
THE THIRD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON "TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
11. ÜLKEMİZDE ISO UYGULAMALARI VE HELAL SERTİİFİKASYONU İHTİYACI
XII. ULUSAL EKOLOJİ VE ÇEVRE KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2015
12. EFFECT OF HYDROSTATIC PRESSURE TREATED WHEY ON THE QUALITY PARAMETERS OF BREAD
TURKEY NATURAL NUTRITION AND LIFELONG HELATH SUMMIT 2015, 20 - 23 Mayıs 2015
13. OBSERVING AND EVALUATING THE SALMONELLA SPP RISKS ORIGINATING FROM THE FEEDSTOCK OF HELVA PRODUCTION OF A FIRM WHICH IMPLEMENTS ISO 22000 AND STRIKING THE CRITICAL CONTROL POINTS
TURKEY NATURAL NUTRITION AND LIFELONG HEALTH SUMMIT' 2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015
15. Tel kadayıf a Turkish dessert production consumption and the use of whey
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.225, (Özet Bildiri)
18. ERZURUM LAVAŞ EKMEĞİ
II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
19. EKMEK KADAYIFI
II. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
21. BULGUR FROM LOCAL PRODUCTION TO UNIVERSAL
FIRST INTERNATIONAL FOOD AND NUTRITION CONGRESS, 15 - 18 Temmuz 2005
22. EKMEKTE BAYATLAMA VE BAYATLAMANIN GECİKTİRİLMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
30. TRABZON BREAD PREPARED BY SOUR DOUGH METHOD AND USING MICROORGANISMS FOR THE PRODUCTION
FIRST EURASIAN CONGRESS ON MOLECULER BIOTECHNOLOGY, 17 - 20 Ekim 2001
31. STARTERS IN BREADMAKING
BLACKSEA AND CENTRAL ASIAN SYMPOSIUM ON FOOD TECHNOLOGY, 12 - 16 Ekim 2000