Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Birim Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2016 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Atatürk Üniversitesi
-
2015 - 2021 Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2015 - 2021 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi
-
2019 - 2020 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
Akademi Dışı Deneyim
-
2006 - 2012 araş. gör.
atatürk üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Doktora Akuakültürde Atıklar ve Atık Yönetimi
-
Yüksek Lisans Su ürünleri İşlemede Kalite Esasları
-
Lisans Su Ürünleri Kalite Kontrolü
-
Lisans Akuatik Mikrobiyoloji
-
Yüksek Lisans Balıkçılıkta Alternatif Ürünler
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
-
Lisans SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ
-
Lisans su ürünleri işleme teknolojisi
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Doktora SU ÜRÜNLERİ İŞLEMEDE MODERN ANALİZ TEKNİKLERİ
-
Lisans Su Ürünlerinde AR-GE ve İnovasyon
Yönetilen Tezler
-
Bacillus subtilis ve B. thuringiensis izolatlarının biyolojik iyileştirme potansiyellerinin tatlı sularda kontrollü koşullarda araştırılması
Alak G. (Danışman)
-
Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarında Farklı Öldürme Tekniklerinin Antioksidan Düzeyi ve Protein Oksidasyonu Üzerine Etkileri
A.Işık(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Sardalya (Sardina pilchardus) Marinatlarının Olgunlaşma ve Olgunlaşma Sonrası Protein Denaturasyonun Belirlenmesi
B.Nihan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Alabalık İşleme Atıklarından Elde Edilen Hidrolizatların Protein-Lipit Profillerinin Belirlenmesi
D.Ölmez(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Prebiyotik Kullanımının Balık Bağırsak Florası ve Büyüme Parametrelerine Etkisi
D.Boylu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Prebiyotik ile Beslenmiş Kahverengi Alabalık (Salmo trutta fario) Filetolarının Raf Ömrü Üzerine Bitkisel Yağlı Kitosan Uygulamasının Etkileri
-
Farklı Dozlardaki SDS (Sodium Dodecyl Sulphate)’nin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus Mykiss)’nın Hematoloji, Yüzme Performansı ve Bazı Antioksidan Enzim Aktiviteleri Üzerine Etkileri
ALAK G. (Eş Danışman)
H.Esenbuga(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları
-
Erzurum İli Su Ürünleri Tüketim Tercihleri
Alak G. (Danışman)
S.Sani(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
ARTVİN İLİ SU ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ
Alak G. (Danışman)
B.Şeşenoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
Balık Protein Hidrolizatına Güncel Bakış
Alak G. (Danışman)
s.kartal(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
SU ÜRÜNLERİNİN FERMENTE ÜRÜNLERLE ENTEGRASYONUNUN OKUL ÇALIŞANLARI ÜZERİNDE ARAŞTIRILMASI
Alak G. (Danışman)
E.Muratoğulları(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
SU ÜRÜNLERİNİN FERMENTE ÜRÜNLERLE ENTEGRASYONUNUN ARAŞTIRILMASI ERZURUM İLİ PALANDÖKEN ÖRNEĞİ
Alak G. (Danışman)
A.Muratoğulları(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
Erzurum Köprüköy İlçesi 15-19 Yaş Aralığı Su Ürünleri Tüketimi Tercihleri
Alak G. (Danışman)
M.emin(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022
-
SU ÜRÜNLERİNDE BİYOFİLM KAPLAMALARIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Alak G. (Danışman)
K.Derici(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2020
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
-
Balık Tüketimi ve Sağlık Etkileşimi
Kurumsal Tanıtım, TUBİTAK, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022