-
2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2020 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor Birim Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2016 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Atatürk Üniversitesi
-
2015 - 2021 Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2015 - 2021 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi
-
2019 - 2020 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2006 - 2012 araş. gör.
atatürk üniversitesi
-
Doktora Akuakültürde Atıklar ve Atık Yönetimi
-
Yüksek Lisans Su ürünleri İşlemede Kalite Esasları
-
Lisans Su Ürünleri Kalite Kontrolü
-
Lisans Akuatik Mikrobiyoloji
-
Yüksek Lisans Balıkçılıkta Alternatif Ürünler
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
-
Lisans SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ
-
Lisans su ürünleri işleme teknolojisi
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Doktora SU ÜRÜNLERİ İŞLEMEDE MODERN ANALİZ TEKNİKLERİ
-
Lisans Su Ürünlerinde AR-GE ve İnovasyon
-
Bacillus subtilis ve B. thuringiensis izolatlarının biyolojik iyileştirme potansiyellerinin tatlı sularda kontrollü koşullarda araştırılması
Alak G. (Danışman)
-
Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarında Farklı Öldürme Tekniklerinin Antioksidan Düzeyi ve Protein Oksidasyonu Üzerine Etkileri
A.Işık(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Sardalya (Sardina pilchardus) Marinatlarının Olgunlaşma ve Olgunlaşma Sonrası Protein Denaturasyonun Belirlenmesi
B.Nihan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Alabalık İşleme Atıklarından Elde Edilen Hidrolizatların Protein-Lipit Profillerinin Belirlenmesi
D.Ölmez(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Prebiyotik Kullanımının Balık Bağırsak Florası ve Büyüme Parametrelerine Etkisi
D.Boylu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Prebiyotik ile Beslenmiş Kahverengi Alabalık (Salmo trutta fario) Filetolarının Raf Ömrü Üzerine Bitkisel Yağlı Kitosan Uygulamasının Etkileri
-
Farklı Dozlardaki SDS (Sodium Dodecyl Sulphate)’nin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus Mykiss)’nın Hematoloji, Yüzme Performansı ve Bazı Antioksidan Enzim Aktiviteleri Üzerine Etkileri
ALAK G. (Eş Danışman)
H.Esenbuga(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
-
Erzurum İli Su Ürünleri Tüketim Tercihleri
Alak G. (Danışman)
S.Sani(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
ARTVİN İLİ SU ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ
Alak G. (Danışman)
B.Şeşenoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
Balık Protein Hidrolizatına Güncel Bakış
Alak G. (Danışman)
s.kartal(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
SU ÜRÜNLERİNİN FERMENTE ÜRÜNLERLE ENTEGRASYONUNUN OKUL ÇALIŞANLARI ÜZERİNDE ARAŞTIRILMASI
Alak G. (Danışman)
E.Muratoğulları(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
SU ÜRÜNLERİNİN FERMENTE ÜRÜNLERLE ENTEGRASYONUNUN ARAŞTIRILMASI ERZURUM İLİ PALANDÖKEN ÖRNEĞİ
Alak G. (Danışman)
A.Muratoğulları(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
Erzurum Köprüköy İlçesi 15-19 Yaş Aralığı Su Ürünleri Tüketimi Tercihleri
Alak G. (Danışman)
M.emin(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022
-
SU ÜRÜNLERİNDE BİYOFİLM KAPLAMALARIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Alak G. (Danışman)
K.Derici(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2020
-
Balık Tüketimi ve Sağlık Etkileşimi
Kurumsal Tanıtım, TUBİTAK, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022