Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2019 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

Yönetimsel Görevler
  • 2022 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2020 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2020 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı

  • 2020 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2020 - Devam Ediyor Birim Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2016 - Devam Ediyor Senato Üyesi

    Atatürk Üniversitesi

  • 2015 - 2021 Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2015 - 2021 Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi

  • 2019 - 2020 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

Akademi Dışı Deneyim
  • 2006 - 2012 araş. gör.

    atatürk üniversitesi

Verdiği Dersler
  • Doktora Akuakültürde Atıklar ve Atık Yönetimi

  • Yüksek Lisans Su ürünleri İşlemede Kalite Esasları

  • Lisans Su Ürünleri Kalite Kontrolü

  • Lisans Akuatik Mikrobiyoloji

  • Yüksek Lisans Balıkçılıkta Alternatif Ürünler

  • Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

  • Lisans SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA TEKNİKLERİ

  • Lisans su ürünleri işleme teknolojisi

  • Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Doktora SU ÜRÜNLERİ İŞLEMEDE MODERN ANALİZ TEKNİKLERİ

  • Lisans Su Ürünlerinde AR-GE ve İnovasyon

Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları
  • Erzurum İli Su Ürünleri Tüketim Tercihleri

    Alak G. (Danışman)

    S.Sani(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • ARTVİN İLİ SU ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ

    Alak G. (Danışman)

    B.Şeşenoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • Balık Protein Hidrolizatına Güncel Bakış

    Alak G. (Danışman)

    s.kartal(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • SU ÜRÜNLERİNİN FERMENTE ÜRÜNLERLE ENTEGRASYONUNUN OKUL ÇALIŞANLARI ÜZERİNDE ARAŞTIRILMASI

    Alak G. (Danışman)

    E.Muratoğulları(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • SU ÜRÜNLERİNİN FERMENTE ÜRÜNLERLE ENTEGRASYONUNUN ARAŞTIRILMASI ERZURUM İLİ PALANDÖKEN ÖRNEĞİ

    Alak G. (Danışman)

    A.Muratoğulları(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • Erzurum Köprüköy İlçesi 15-19 Yaş Aralığı Su Ürünleri Tüketimi Tercihleri

    Alak G. (Danışman)

    M.emin(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022

  • SU ÜRÜNLERİNDE BİYOFİLM KAPLAMALARIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ

    Alak G. (Danışman)

    K.Derici(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2020

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
  • Balık Tüketimi ve Sağlık Etkileşimi

    Kurumsal Tanıtım, TUBİTAK, Türkiye, Erzurum, 2022 - 2022