Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Doğu Anadolu Bölgesinde üretilen göğermiş peynirlerden küf izolasyonu ve identifikasyonu ile izole edilen küflerin mikotoksin üretim potansiyellerinin araştırılması
-
2022 - 2023 Kırmızı Pancar (Beta Vulgaris L.) Suyu İlavesiyle Hazırlanan Peynirlerde Depolama Sürecince Meydana Gelen Bazı Fizikokimyasal Mikrobiyolojik Duyusal ve Tekstürel Özelliklerin Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Kuşburnu İlaveli Kefirin Depolanma Süresince Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2018 TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA VE CAMPYLOBACTER'İN DÖNGÜYE DAYALI İZOTERMAL AMPLİFİKASYON (LOOP-MEDİATED ISOTHERMAL AMPLİFİCATİON) METODU İLE HIZLI BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜRSES M. (Yürütücü), YÜKSEL M., KAVAZ YÜKSEL A., TANRIVERDİ H. C.
-
2014 - 2016 FARKLI MEYVE VE SEBZE SU EKSTRAKTLARI İLE ÜRETİLEN ÇEMENLERİN PASTIRMA KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2014 - 2015 Tarımsal Tekniklerin Yaygınlaştırılması Projesi
-
2013 - 2014 Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sığırcılık Tesisinin Yapımı
-
2011 - 2014 Seçilmiş Bazı Penicillium roqueforti Suşları ile Üretilen Küflü Civil Peynirde Depolama Süresince Gıda Güvenliği ve Bazı Olgunlaşma Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2012 - 2013 İÇME SUYUNA AKTİFLEŞTİRİLMİŞ SU İLAVESİNİN SALMONELLA THYPHİMURİUM’UN GELİŞME ÜZERİNE ETKİSİ
-
2012 - 2013 SALMONELLA TYPHİMURİUM’UN YUMURTADA RAF ÖMRÜ BOYUNCA GELİŞİMİ
-
2010 - 2011 ERZURUM İLİ ÇEŞME SULARININ MİKROBİYOLOJİK FİZİKSEL KİMYASAL ANALİZİ VE İZOLE EDİLEN E.COLİ SUŞLARININ MOLEKÜLER TİPLENDİRİLMESİ.
-
2008 - 2010 Küflü Civil Peynir Üretimi İçin Bazı Küflerin İzolasyonu Tanımlanması Peynir Üretiminde Kullanılması ve Üretilen Peynirlerin Karakterizasyonu