Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 1
  • 1994 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler 13
  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2012 - 2021 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2012 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi

Verdiği Dersler 26
  • Doktora

    GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER

    GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER

    GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER

  • Yüksek Lisans

    GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR

    GIDA ENDÜTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR

  • Lisans

    MEZUNİYET ÇALIŞMASI II

    MEZUNİYET ÇALIŞMASI II

    MEZUNİYET ÇALIŞMASI I

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU

    GENEL MİKROBİYOLOJİ

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (Gıda Mühendisliği Programı)

    MEZUNİYET ÇALIŞMASI I

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Programı)

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (Tarımsal Biyoteknoloji Programı)

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (TB)

    GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II

    GENEL NİKROBİYOLOJİ (TBİYOTEKNOLOJİ)

    MEZUNİYET ÇALIŞMASI (YILLIK)

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (TO)

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU

    GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (TARLA BİTKİLERİ)

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (ZO)

    GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ I

    GENEL MİKROBİYOLOJİ (GIDA MÜHENDİSLİĞİ)