Akademik Unvanlar
-
1994 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2021 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2016 Dekan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (Gıda Mühendisliği Programı)
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Programı)
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI II
-
Yüksek Lisans GIDA ENDÜTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (Tarımsal Biyoteknoloji Programı)
-
Doktora GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (TB)
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
-
Doktora GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER
-
Lisans GENEL NİKROBİYOLOJİ (TBİYOTEKNOLOJİ)
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI (YILLIK)
-
Yüksek Lisans GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (TO)
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II
-
Doktora GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (TARLA BİTKİLERİ)
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (ZO)
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI II
-
Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ I
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (GIDA MÜHENDİSLİĞİ)
Yönetilen Tezler
-
Kırmızı pancar (Beta vulgaris L.) suyu ilavesiyle üretilen peynirlerin depolama sürecince bazı fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
Gürses M. (Danışman)
P.ŞEKERCİ(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Kuşburnu İlaveli Kefirin Depolanma Süresince Özelliklerinin Belirlenmesi
Gürses M. (Danışman)
-
Salmonella typhimurium’un Yumurtada Raf Ömrü Boyunca Gelişimi
F.UÇAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Erzurum İli Çeşme Sularının Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal Analizi Ve İzole Edilen Escherichia Coli Suşlarının Moleküler Tiplendirilmesi
P.ŞEKERCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Erzurum İlinde Satılan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Bazı Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
N.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Eski Kaşar Olarak Satılan Kaşar Peynirlerinde Mikrobiyolojik Durum ve Olgunlaşma İndeksinin Belirlenmesi
N.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kuşburnu Marmelatı İlavesiyle Üretilen Probiyotik Biyoğurdun Depolama Süresince Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
E.ZEYTUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007