Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 1994 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2012 - 2021 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2012 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (Gıda Mühendisliği Programı)

  • Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU

  • Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI I

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Programı)

  • Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI II

  • Yüksek Lisans GIDA ENDÜTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (Tarımsal Biyoteknoloji Programı)

  • Doktora GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (TB)

  • Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II

  • Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI I

  • Doktora GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER

  • Lisans GENEL NİKROBİYOLOJİ (TBİYOTEKNOLOJİ)

  • Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI (YILLIK)

  • Yüksek Lisans GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (TO)

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ

  • Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU

  • Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II

  • Doktora GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (TARLA BİTKİLERİ)

  • Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (ZO)

  • Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI II

  • Lisans GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ I

  • Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ (GIDA MÜHENDİSLİĞİ)