-
1994 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2023 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2021 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2016 Dekan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi
-
Doktora
GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER
GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER
GELİŞMİŞ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ VE MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER
-
Yüksek Lisans
GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR
GIDA ENDÜTRİSİNDE MİKROBİYOLOJİK UYGULAMALAR
-
Lisans
MEZUNİYET ÇALIŞMASI II
MEZUNİYET ÇALIŞMASI II
MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU
GENEL MİKROBİYOLOJİ
GENEL MİKROBİYOLOJİ (Gıda Mühendisliği Programı)
MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
GENEL MİKROBİYOLOJİ (Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Programı)
GENEL MİKROBİYOLOJİ (Tarımsal Biyoteknoloji Programı)
GENEL MİKROBİYOLOJİ (TB)
GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II
GENEL NİKROBİYOLOJİ (TBİYOTEKNOLOJİ)
MEZUNİYET ÇALIŞMASI (YILLIK)
GENEL MİKROBİYOLOJİ (TO)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU
GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ II
GENEL MİKROBİYOLOJİ (TARLA BİTKİLERİ)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE SU
GENEL MİKROBİYOLOJİ (ZO)
GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ I
GENEL MİKROBİYOLOJİ (GIDA MÜHENDİSLİĞİ)
-
Kırmızı pancar (Beta vulgaris L.) suyu ilavesiyle üretilen peynirlerin depolama sürecince bazı fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
Gürses M. (Danışman)
P.ŞEKERCİ(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Kuşburnu İlaveli Kefirin Depolanma Süresince Özelliklerinin Belirlenmesi
Gürses M. (Danışman)
-
Salmonella typhimurium’un Yumurtada Raf Ömrü Boyunca Gelişimi
F.UÇAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Erzurum İli Çeşme Sularının Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal Analizi Ve İzole Edilen Escherichia Coli Suşlarının Moleküler Tiplendirilmesi
P.ŞEKERCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Erzurum İlinde Satılan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Bazı Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
N.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Eski Kaşar Olarak Satılan Kaşar Peynirlerinde Mikrobiyolojik Durum ve Olgunlaşma İndeksinin Belirlenmesi
N.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kuşburnu Marmelatı İlavesiyle Üretilen Probiyotik Biyoğurdun Depolama Süresince Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
E.ZEYTUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007