SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Chemical and microbiological status and volatile profiles of mouldy Civil cheese, a Turkish mould-ripened variety
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.47, sa.11, ss.2405-2412, 2012 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.12, sa.4, ss.2199-2208, 2022 (Hakemli Dergi)
Determination of Antioxidant Activities of Rosehip Marmalade Added Kefir During Its Storage Process
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.761-768, 2022 (Hakemli Dergi)
Patulin Contamination in Fruit Juices and Its Control Measures
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.5, ss.39-48, 2018 (Hakemli Dergi)
Safranbolu Lokumunun Mikrobiyolojik Kalitesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.41, ss.145-147, 2010 (Hakemli Dergi)
Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi
HASAD GIDA DERGİSİ
, cilt.21, ss.26-30, 2005 (Hakemli Dergi)
Erzurum Piyasasında Satılan Yerfıstığı Antepfıstığı ve Bademlerin Aflatoksin Bı Kontaminasyonu Bakımından İncelenmesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.35, ss.75-78, 2004 (Hakemli Dergi)
Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.34, ss.85-88, 2003 (Hakemli Dergi)
Miso ve Üretim Yöntemi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.33, ss.147-151, 2002 (Hakemli Dergi)
The Effects of Storage Period and Relative Humidity on Tombul Type Hazelnut Produced in Turkey
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.858-860, 2001 (Scopus)
The Determination of Mould Flora of Some Turkish Cheese Types Kasar Civil Lor Tulum
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.884-885, 2001 (Scopus)
Gıdalarda Mikrodalga Uygulamaları
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, ss.511-515, 2001 (Hakemli Dergi)
Some Quality Criteria of Yogurt Made from Milk Added with Antibiotic at Different Levels
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.886-887, 2001 (Scopus)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Microbiological Properties of Moldy Cecil (Civil) Cheese in Ardahan Province
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), 16 - 18 Nisan 2019
Beneficial microorganisms in healthy nutrition
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
SUGAR CANE MOLASSES
International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018
Microbiological quality of Pastırma covered with cemen paste added to lyophilized water extract of red cabbage.
1st Black Sea Association of Food Science and Technology Congress, 22 - 24 Eylül 2016
Pastırmanın lipid ve protein oksidasyonu üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlı çemenlerin etkisi
Türkiye 12. Gıda Kogresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.605
Microbiological Quality of Pastirma Covered with Cemen Paste Added to Lyophilized Water Extract of Red Cabbage
I. Black Sea Association of Food Science and Technology Congress, 22 - 24 Eylül 2016
Determination of Some Microbiological Characteristics of Edible Butters Added with Lyophilized Garlic During The Storage Period
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, ss.250
Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Capable of some mycotoxins production of Penicillium roqueforti strains isolated moldy Civil cheese
2013 EFFoST Annual meeting: Bio-based Technologies in the Context of European Food Innovation Systems, Bologna, İtalya, 12 - 15 Kasım 2013
Safety in terms of some toxins of Mouldy Civil cheese ripened by defined strains of Penicillium roqueforti
The 2nd International Symposium on " Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.27
Potansiyel Küflü Peynirimiz: Bir Penicillium roqueforti Suşu ile Olgunlaştırılan Civil Peynirlerde Proteoliz, Mikrobiyolojik Durum ve Uçucu Bileşenler
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu,, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.14-15
Antimicrobial activities of oil of Erythraea centaurium centaury on some foodborne microorganisms
9th Euro Fed Lipid Congress, Frankfurt, Almanya, 18 - 21 Eylül 2011, ss.236
Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri
1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2011
Morphotypic and molecular identification and detection of mycotoxicologic properties of dominant filamentous fungi from mouldy Civil cheese
11th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010
Morphotypic molecular and mycotoxicologic properties of dominant fungi from Mouldy Civil cheese
11 th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology, Kahire, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.10
Küflü civil peynirin (Erzurum) mikrobiyolojik özellikleri
The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.319
Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.611
Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri
2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8
The inhibition of aflatoxins by natural plant compounds and lactic acid bacteri
XIIth International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, 21 Mayıs - 25 Ocak 2007
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811