Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

An Alternative to Additives in Fermented Dairy Products: Microbial Originated Exopolysaccharide (EPS)

1st International 4th Traditional Health Professional Days Symposium, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.182, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Effects of Probiotic Administration on Helicobacter pylori Eradication

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.288, (Özet Bildiri)

Microbiological Properties of Moldy Cecil (Civil) Cheese in Ardahan Province

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

Beneficial microorganisms in healthy nutrition

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

SUGAR CANE MOLASSES

International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Determination of Some Microbiological Characteristics of Edible Butters Added with Lyophilized Garlic During The Storage Period

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”01-04 October 2015 Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, 1 - 04 Ekim 2015, ss.250

Capable of some mycotoxins production of Penicillium roqueforti strains isolated moldy Civil cheese

2013 EFFoST Annual meeting: Bio-based Technologies in the Context of European Food Innovation Systems, Bologna, İtalya, 12 - 15 Kasım 2013

Safety in terms of some toxins of Mouldy Civil cheese ripened by defined strains of Penicillium roqueforti

The 2nd International Symposium on " Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.27

Erzurum piyasasında satılan kaşar peynirlerinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.174, (Tam Metin Bildiri)

Antimicrobial effect of commercial black cumin (Nigella sativa) oil against food borne microorganisms

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, (Özet Bildiri)

Screening of antimicrobial activity of Matricaria chamomilla (Camomile) oils on food borne bacteria and fungi

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, ss.234, (Tam Metin Bildiri)

Antimicrobial activities of oil of Erythraea centaurium centaury on some foodborne microorganisms

9th Euro Fed Lipid Congress, Frankfurt, Almanya, 18 - 21 Eylül 2011, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

Küflü Civil peynirin mikrobiyolojik özellikleri

1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2011, (Tam Metin Bildiri)

Küflü civil peynirin (Erzurum) mikrobiyolojik özellikleri

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.319, (Tam Metin Bildiri)

Bazı kekik uçucu yağlarının probiyotik mikroorganizmalar üzerine etkileri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.611, (Özet Bildiri)

Şirdenden Geleneksel Olarak Üretilen Sıvı Peynir Mayalarının Bazı Kalite Özellikleri

2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)

The inhibition of aflatoxins by natural plant compounds and lactic acid bacteri

XIIth International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, 21 Mayıs - 25 Ocak 2007, (Özet Bildiri)

Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.733-736, (Tam Metin Bildiri)

KORUYUCU KÜLTÜRLER

I.ULUSAL GIDA VE BESLENME KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
Metrikler

Yayın

80

Atıf (WoS)

379

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

422

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

291

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

21

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

13

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları