Eğitim Bilgileri
-
2008 - 2014 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2003 - 2007 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1999 - 2003 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2014 Doktora
Bazı Kayısı Çeşitlerinin Antioksidan Aktiviteleri, Karotenoid Profilleri ile Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri Üzerine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 Yüksek Lisans
Depolamanın Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Toplam Fenolik Madde Miktarı ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce