Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2015 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Yönetimsel Görevler
  • 2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim Komisyonu Başkanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Bilimsel Dergiler Komisyonu

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Akademi Dışı Deneyim
  • 2008 - 2008 Resepsiyonist

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist

  • 2007 - 2007 Resepsiyonist

    Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist

  • 2005 - 2007 Stajyer

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer

  • 2006 - 2006 Servis Elemanı

    Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı

  • 2003 - 2003 Stajyer

    Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer

  • 2002 - 2002 Stajyer

    Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer

Verdiği Dersler
  • Doktora

    Gastronomi Üzerine Araştırmalar

    Gastronomi ve Turizm

  • Yüksek Lisans

    Gastronomi ve Turizm

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Gastronomiye Giriş

  • Lisans

    Yemek Kültür ve Toplum

    Gastronomi Tarihi

    Yemek Kültür ve Toplum

    Pastacılık Teknikleri

    Mezuniyet Projesi I

    Yiyecek İçecek Yönetimi

    Temel Mutfak Bilgisi

    Temel Mutfak Bilgisi

    Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

    Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

    Pastacılık Teknikleri

    Temel Mutfak Bilgisi

    Yemek Kültür ve Toplum

    Gastronomi Tarihi

    Mezuniyet Projesi I

Yönetilen Tezler