Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2015 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim Komisyonu Başkanlığı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Bilimsel Dergiler Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Akademi Dışı Deneyim
-
2008 - 2008 Resepsiyonist
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa
-
2007 - 2007 Resepsiyonist
Maritim Pine Beach Resort Otel
-
2005 - 2007 Stajyer
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa
-
2006 - 2006 Servis Elemanı
Bodrum Yelken Otel
-
2003 - 2003 Stajyer
Erzurum Subay Ordu Evi
-
2002 - 2002 Stajyer
Polat Erzurum Resort Hotel
Verdiği Dersler
-
Lisans Yemek Kültür ve Toplum
-
Lisans Gastronomi Tarihi
-
Lisans Yemek Kültür ve Toplum
-
Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
-
Lisans Pastacılık Teknikleri
-
Yüksek Lisans Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Doktora Gastronomi Üzerine Araştırmalar
-
Doktora Gastronomi ve Turizm
-
Lisans Yiyecek İçecek Yönetimi
-
Lisans Temel Mutfak Bilgisi
-
Lisans Temel Mutfak Bilgisi
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
-
Lisans Pastacılık Teknikleri
-
Lisans Temel Mutfak Bilgisi
-
Yüksek Lisans Gastronomiye Giriş
-
Lisans Yemek Kültür ve Toplum
-
Lisans Gastronomi Tarihi
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
Yönetilen Tezler
-
Yenilebilir yabani bitkilerin yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanımı : TR90 Bölgesinde bir araştırma
Okcu Z., Çetinkaya N. (Eş Danışman)
-
Akıllı Turizm Teknolojileri Bağlamında Mobil Uygulamalar; ''Ejder3200'' Mobil Uygulaması Değerlendirmesi
Çetinkaya N. (Danışman)
M.ÖNEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Azerbaycan Mutfak Kültürünün Tespiti ve Uygulamaları
Çetinkaya N. (Danışman)
K.ALIYEVA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Turizm İşletmelerinin İl Ekonomisine Katkılarının Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği
Çetinkaya N. (Danışman)
A.HULİSİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Yenilebilir yabani bitkilerin gastronomik açıdan değerlendirilmesi: Erzurum Uzundere örneği
Çetinkaya N. (Danışman)
N.KÖKLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alan Kılavuzluğu Uygulaması: Nenehatun Tarihi Milli Parkı Örneği
Çetinkaya N. (Danışman)
M.AYKUT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Üniversite öğrencilerinin kültür turizmi algıları: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine farklı şehirlerden gelen öğrenciler üzerine bir uygulama
Çetinkaya N. (Danışman)
M.NECATİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
GIDA TERCİHİNDE DUYULARIN RÖLÜ: TAT DUYUSUNUN TAT TESTİ İLE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERE GÖRE FARKLILIĞININ TESPİTİ
E.Esma(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yenilebilir Yabani Mantarların Tespit Edilmesi ve Gastronomik Açıdan Öneminin Belirlenmesi : Muğla İli Örneği
D.Şahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİ VE PROJE ÇIKTILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
R.Parlak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Kariyer Uyumlulukları ve Kariyer Yetkinliklerinin Belirlenmesi
Çetinkaya N. (Danışman)
S.ABDURRAHIMLI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Müşteri Nezaketsizliğinin İşten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisi: Palandöken ve Sarıkamış Kayak Merkezi Çalışanları Üzerine Bir Uygulama
Çetinkaya N. (Danışman)
M.TOLGA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Restoranlardaki Yeşil Mutfak Uygulamalarının Gıda Tüketimine ve Tekrar Yemek Yeme Davranışına Olan Etkileri
N.Savaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018