Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Erzurum İline Ait Sürdürülebilir Gastronomi Rotalarının Oluşturulması ve Dijital Ortamda Uyumlaştırılması
-
2022 - Devam Ediyor Erzurum Yöresel Mutfağının Nörogastronomi Alanında Değerlendirilmesi Noktasında Az Bilinir Gastronomik Unsurlarının Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Lezzetin Somutlaştırılması: Nörobilim Araştırmalarında Kullanılan Görüntüleme Yöntemleri Aracılığıyla Yöresel Nörogastronomik Unsurların Duyularımızla İlişkisinin Tespiti
TÜBİTAK Projesi
Serçeoğlu N. (Yürütücü), Selçuk G. N., Korkmaz O. E., Başar B., Çakır M., Şimşek F., et al.
-
2022 - 2023 Azerbaycan Mutfak Kültürünün Tespiti ve Uygulamaları
-
2020 - 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Macit E., Tosun M., Boz H., Selçuk G. N.(Yürütücü), Serçeoğlu N., Okcu Z., et al.
-
2020 - 2021 Gastronomi ve mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Selçuk G. N. (Yürütücü), Tosun M., Boz H., Çetinkaya N., Aksakallı Bayraktar Z., Çavuş A., et al.
-
2019 - 2019 GIDA TERCİHİNDE DUYULARIN ROLÜ: TAT DUYUSUNUN TAT TESTİ İLE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERE GÖRE FARKLILIĞININ TESPİTİ