Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.114-117

Kocaeli Kartepe’nin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.149-159

Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği

I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019, ss.87-95

Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma

Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2019, ss.30-45

Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi

Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2019, ss.1-9

Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1

Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1

Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1

Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları

II.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89

Yeşil Restoran Yöneticilerinin Yeşil Mutfak Uygulamalarına İlişkin Algılamalarının Tespitine Yönelik Bir Araştırma

I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018

Yöresel Yemeklerin Cittaslow Şehirlerindeki Restoranlarda Kullanım Düzeyleri: Perşembe Örneği

II. Uluslararasi Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018

Z Kuşağı Tüketicilerinin Yeşil Restoran Seçim Kriterlerine İlişkin Bir Araştırma

II.Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

Restoranlarda Sürdürülebilir Hizmet Uygulamalarının Tespitine Yönelik Bir Araştırma

II.Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018

ANADOLU’NUN MİRASI EKMEKLERİN DİNİ AÇIDAN ÖNEMİ

Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, ss.44-48

Ulaşım Tercihlerinin Bir Sonucu Olarak Hizmet Kalitesinin Ölçümü: Yerel turistler Üzerine Bir Uygulama

III. International Caucasus-Central Asia Foreign Trade and Logistics Congress, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2017, ss.95 Sürdürülebilir Kalkınma

Destinasyon Seçiminde Yerel Mutfağın Etkisi: Pamukkale’xxyi Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.794-804

Yaratıcılık ve Hizmet Odaklılık Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama

9. Uluslararası Kongre: Turizm İşletmeciliğinde Yeni Perspektifler, 25 - 27 Eylül 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Doç. Dr. Abdulkadir Koşan

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-10, 2023

Kalkınma Sürecinde Yapısal Dönüşümler

Turizm ve Rekreasyonda Bölgesel Kalkınma, Gökalp Nuri Selçuk, Editör, Üniversite Yayınları, Erzurum, ss.41-60, 2022 Creative Commons License

Dünyada ve Türkiye’de Rekreatif Faaliyetler

TURİZM VE REKREASYONDA BÖLGESEL KALKINMA, Gökalp Nuri Selçuk, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, ss.254-276, 2022 Creative Commons License

Edebiyat Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Tasarım Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-52, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Atıksız Mutfaklar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla ve Serçeoğlu, Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.618-627, 2022

Tasarım Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-51, 2022

Edebiyat Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Başar, Fatma ve Bayraktar, Yusuf, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022

Gastronomi ve Tur Rehberliği

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.390-405, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Gastronomi ve Turizm

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-247, 2021

Erzurum

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canbolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.167-180, 2021

Erzurum

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu, Ümit Sormaz, Cihan Canbolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.167-180, 2021

Gastronomi ve Tur Rehberliği

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.390-405, 2021

Gastronomi ve Turizm

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler, Gürkan Akdağ, Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-247, 2021

Tarihi Çağlarda Yemek Kültürü

Yemek, Kültür ve Toplum, Çetinkaya Neslihan, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.53-130, 2020

Tarih Öncesi Çağlarda Yemek Kültürü

Yemek, Kültür ve Toplum, Çetinkaya Neslihan, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.13-37, 2020

Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi

Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Harman S, Kaya O, Yurtseven R, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-114, 2019

Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi

Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Harman, S., Kaya, O. ve yurtseven, R., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-113, 2019

Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi

Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler, Harman S, Kaya O, Yurtseven R, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-114, 2019

Sağlık Turizmi

Alternatif Turizm, Aydın, Şule, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018

Tarih Çağları

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya, Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.106-124, 2018

Spor Turizmi

Alternatif Turizm, Aydın,Şule, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018

Orta Asya’dan Selçuklu’ya Anadolu Mutfağı

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.138-151, 2018

Nemrut Dağı (Adıyaman-1987)

Türkiye’xxnin Unesco Değerleri ve Turizm Potansiyeli, Karaman Abdullah, Sayın Kürşad, Ateş Alper, Editör, Eğitim, Konya, 2018

Tarih Öncesi Çağlar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.93-105, 2018

Otel İşletmelerinde Hijyen

Gıda ve Personel Hijyeni, Tosun, Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Seyahat Acentalarının Mevzuatı

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet ÇAVUŞ, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Seyahat Acentacılığı Temel Kavramları ve Seyahat Acentalarının Sınıflandırılması

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Ahmet Çavuş, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Mutfak Hijyeni

Gıda ve Personel Hijyeni, Tosun, Murat, Editör, Atatürk Üniversitesi, Erzurum, 2017

Otel İşletmelerinde Satın Alma, Teslim Alma ve Depolama

Otel İşletmeciliği, Doç. Dr. Abdullah KARAMAN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.131-156, 2016

Kat Hizmetleri Departmanında Planlama

Kat Hizmetleri Yönetimi, Koşan, Abdulkadir, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Erzurum, 2016

Sekreterlik Protokolü

Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, Sağlık, Erkan, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, 2016

Ansiklopedide Bölümler

Develi Lokantası

Detay Yayıncılık, ss.1, 2022

Feriye Lokantası (Sarayı)

Detay Yayıncılık, ss.1, 2022

Erzurum Narmanlı Cami

Detay Yayıncılık, ss.1, 2022

Yakutiye Medresesi

Detay Yayıncılık, ss.1, 2022

Erzurum Murat Paşa Cami

Detay Yayıncılık, ss.1, 2022

Metrikler

Yayın

109

Atıf (Scholar)

19

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

69

H-İndeks (TrDizin)

5

Proje

9

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları