-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2015 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Bilimsel Dergiler Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Eğitim Komisyonu Başkanlığı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2008 - 2008 Resepsiyonist
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist
-
2007 - 2007 Resepsiyonist
Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist
-
2005 - 2007 Stajyer
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer
-
2006 - 2006 Servis Elemanı
Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı
-
2003 - 2003 Stajyer
Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer
-
2002 - 2002 Stajyer
Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer
-
Doktora
Gastronomi ve Turizm
Gastronomi Üzerine Araştırmalar
-
Yüksek Lisans
Gastronomi ve Turizm
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Gastronomiye Giriş
-
Lisans
Yemek Kültür ve Toplum
Gastronomi Tarihi
Öğretmenlik Uygulaması
Mezuniyet Projesi II
Mezuniyet Projesi I
Yemek Kültür ve Toplum
Pastacılık Teknikleri
Yiyecek İçecek Yönetimi
Temel Mutfak Bilgisi
Temel Mutfak Bilgisi
Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
Pastacılık Teknikleri
Temel Mutfak Bilgisi
Yemek Kültür ve Toplum
Gastronomi Tarihi
-
GASTRONOMİDE YENİ BİR YEMEK DERLEMECİLİĞİ METODOLOJİSİ VE DERLEME ÖRNEKLERİ
Serçeoğlu N. (Danışman)
S.TEKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Akıllı Turizm Teknolojileri Bağlamında Mobil Uygulamalar; ''Ejder3200'' Mobil Uygulaması Değerlendirmesi
Serçeoğlu N. (Danışman)
M.ÖNEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Yenilebilir yabani bitkilerin yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanımı : TR90 Bölgesinde bir araştırma
Okcu Z., Çetinkaya N. (Eş Danışman)
-
Turizm İşletmelerinin İl Ekonomisine Katkılarının Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği
Çetinkaya N. (Danışman)
A.HULİSİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Azerbaycan Mutfak Kültürünün Tespiti ve Uygulamaları
Serçeoğlu N. (Danışman)
-
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alan Kılavuzluğu Uygulaması: Nenehatun Tarihi Milli Parkı Örneği
Çetinkaya N. (Danışman)
M.AYKUT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020
-
Yenilebilir yabani bitkilerin gastronomik açıdan değerlendirilmesi: Erzurum Uzundere örneği
Çetinkaya N. (Danışman)
N.KÖKLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Üniversite öğrencilerinin kültür turizmi algıları: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine farklı şehirlerden gelen öğrenciler üzerine bir uygulama
Çetinkaya N. (Danışman)
M.NECATİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Yenilebilir Yabani Mantarların Tespit Edilmesi ve Gastronomik Açıdan Öneminin Belirlenmesi : Muğla İli Örneği
D.Şahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
GIDA TERCİHİNDE DUYULARIN RÖLÜ: TAT DUYUSUNUN TAT TESTİ İLE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERE GÖRE FARKLILIĞININ TESPİTİ
E.Esma(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİ VE PROJE ÇIKTILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
R.Parlak(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Müşteri Nezaketsizliğinin İşten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisi: Palandöken ve Sarıkamış Kayak Merkezi Çalışanları Üzerine Bir Uygulama
Çetinkaya N. (Danışman)
M.TOLGA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Kariyer Uyumlulukları ve Kariyer Yetkinliklerinin Belirlenmesi
Çetinkaya N. (Danışman)
S.ABDURRAHIMLI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Restoranlardaki Yeşil Mutfak Uygulamalarının Gıda Tüketimine ve Tekrar Yemek Yeme Davranışına Olan Etkileri
N.Savaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018
-
Bölge Gündemi TRT Radyo
Kurumsal Tanıtım, TRT radyo, Türkiye, Erzurum, 2024 - 2024