Academic and Administrative Experience

Academic Positions 2
  • 2018 - Present Assistant Professor

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2015 - 2018 Assistant Professor

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Managerial Experience 8
  • 2021 - Present Performance Evaluation Commission Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Present Education and Curriculum Board Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Present Bilimsel Dergiler Komisyonu

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Present Eğitim Komisyonu Başkanlığı

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Present Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Present MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Present Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Present Department Academic Incentive Evaluation Commission Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Non Academic Experience 6
  • 2008 - 2008 Resepsiyonist

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist

  • 2007 - 2007 Resepsiyonist

    Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist

  • 2005 - 2007 Stajyer

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer

  • 2006 - 2006 Servis Elemanı

    Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı

  • 2003 - 2003 Stajyer

    Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer

  • 2002 - 2002 Stajyer

    Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer

Courses 21
  • Doctorate

    Gastronomi ve Turizm

    Gastronomi Üzerine Araştırmalar

  • Postgraduate

    Gastronomi ve Turizm

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Gastronomiye Giriş

  • Undergraduate

    Yemek Kültür ve Toplum

    Gastronomi Tarihi

    Öğretmenlik Uygulaması

    Mezuniyet Projesi II

    Mezuniyet Projesi I

    Yemek Kültür ve Toplum

    Pastacılık Teknikleri

    Yiyecek İçecek Yönetimi

    Temel Mutfak Bilgisi

    Temel Mutfak Bilgisi

    Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

    Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

    Pastacılık Teknikleri

    Temel Mutfak Bilgisi

    Yemek Kültür ve Toplum

    Gastronomi Tarihi

Supervised Theses 14
Representation and Promotion Activities 1
  • Bölge Gündemi TRT Radyo

    Institutional Promotion, TRT radyo, Turkey, Erzurum, 2024 - 2024