Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2015 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Yönetimsel Görevler 8
  • 2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Bilimsel Dergiler Komisyonu

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim Komisyonu Başkanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Akademi Dışı Deneyim 6
  • 2008 - 2008 Resepsiyonist

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist

  • 2007 - 2007 Resepsiyonist

    Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist

  • 2005 - 2007 Stajyer

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer

  • 2006 - 2006 Servis Elemanı

    Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı

  • 2003 - 2003 Stajyer

    Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer

  • 2002 - 2002 Stajyer

    Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer

Verdiği Dersler 21
  • Doktora

    Gastronomi ve Turizm

    Gastronomi Üzerine Araştırmalar

  • Yüksek Lisans

    Gastronomi ve Turizm

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Gastronomiye Giriş

  • Lisans

    Yemek Kültür ve Toplum

    Gastronomi Tarihi

    Öğretmenlik Uygulaması

    Mezuniyet Projesi II

    Mezuniyet Projesi I

    Yemek Kültür ve Toplum

    Pastacılık Teknikleri

    Yiyecek İçecek Yönetimi

    Temel Mutfak Bilgisi

    Temel Mutfak Bilgisi

    Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

    Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

    Pastacılık Teknikleri

    Temel Mutfak Bilgisi

    Yemek Kültür ve Toplum

    Gastronomi Tarihi

Yönetilen Tezler 14
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri 1
  • Bölge Gündemi TRT Radyo

    Kurumsal Tanıtım, TRT radyo, Türkiye, Erzurum, 2024 - 2024