-
2018 - Present Assistant Professor
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2015 - 2018 Assistant Professor
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Present Performance Evaluation Commission Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Present Education and Curriculum Board Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Present Bilimsel Dergiler Komisyonu
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Present Eğitim Komisyonu Başkanlığı
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Present Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Present MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Present Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Present Department Academic Incentive Evaluation Commission Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2008 - 2008 Resepsiyonist
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist
-
2007 - 2007 Resepsiyonist
Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist
-
2005 - 2007 Stajyer
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer
-
2006 - 2006 Servis Elemanı
Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı
-
2003 - 2003 Stajyer
Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer
-
2002 - 2002 Stajyer
Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer
-
Doctorate
Gastronomi ve Turizm
Gastronomi Üzerine Araştırmalar
-
Postgraduate
Gastronomi ve Turizm
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Gastronomiye Giriş
-
Undergraduate
Yemek Kültür ve Toplum
Gastronomi Tarihi
Öğretmenlik Uygulaması
Mezuniyet Projesi II
Mezuniyet Projesi I
Yemek Kültür ve Toplum
Pastacılık Teknikleri
Yiyecek İçecek Yönetimi
Temel Mutfak Bilgisi
Temel Mutfak Bilgisi
Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
Pastacılık Teknikleri
Temel Mutfak Bilgisi
Yemek Kültür ve Toplum
Gastronomi Tarihi
-
GASTRONOMİDE YENİ BİR YEMEK DERLEMECİLİĞİ METODOLOJİSİ VE DERLEME ÖRNEKLERİ
Serçeoğlu N. (Advisor)
S.TEKER(Student), Postgraduate, 2024 -
Akıllı Turizm Teknolojileri Bağlamında Mobil Uygulamalar; ''Ejder3200'' Mobil Uygulaması Değerlendirmesi
Serçeoğlu N. (Advisor)
M.ÖNEK(Student), Postgraduate, 2024 -
Yenilebilir yabani bitkilerin yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanımı : TR90 Bölgesinde bir araştırma
Okcu Z., Çetinkaya N. (Co-Advisor)
-
Turizm İşletmelerinin İl Ekonomisine Katkılarının Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği
Çetinkaya N. (Advisor)
A.HULİSİ(Student), Postgraduate, 2021 -
Azerbaycan Mutfak Kültürünün Tespiti ve Uygulamaları
Serçeoğlu N. (Advisor)
-
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alan Kılavuzluğu Uygulaması: Nenehatun Tarihi Milli Parkı Örneği
Çetinkaya N. (Advisor)
M.AYKUT(Student), Postgraduate, 2020
-
Yenilebilir yabani bitkilerin gastronomik açıdan değerlendirilmesi: Erzurum Uzundere örneği
Çetinkaya N. (Advisor)
N.KÖKLER(Student), Postgraduate, 2020 -
Üniversite öğrencilerinin kültür turizmi algıları: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine farklı şehirlerden gelen öğrenciler üzerine bir uygulama
Çetinkaya N. (Advisor)
M.NECATİ(Student), Postgraduate, 2020 -
Yenilebilir Yabani Mantarların Tespit Edilmesi ve Gastronomik Açıdan Öneminin Belirlenmesi : Muğla İli Örneği
D.Şahin(Student), Postgraduate, 2019 -
GIDA TERCİHİNDE DUYULARIN RÖLÜ: TAT DUYUSUNUN TAT TESTİ İLE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERE GÖRE FARKLILIĞININ TESPİTİ
E.Esma(Student), Postgraduate, 2019 -
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİ VE PROJE ÇIKTILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
R.Parlak(Student), Postgraduate, 2019 -
Müşteri Nezaketsizliğinin İşten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisi: Palandöken ve Sarıkamış Kayak Merkezi Çalışanları Üzerine Bir Uygulama
Çetinkaya N. (Advisor)
M.TOLGA(Student), Postgraduate, 2019 -
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Kariyer Uyumlulukları ve Kariyer Yetkinliklerinin Belirlenmesi
Çetinkaya N. (Advisor)
S.ABDURRAHIMLI(Student), Postgraduate, 2019 -
Restoranlardaki Yeşil Mutfak Uygulamalarının Gıda Tüketimine ve Tekrar Yemek Yeme Davranışına Olan Etkileri
N.Savaş(Student), Postgraduate, 2018
-
Bölge Gündemi TRT Radyo
Institutional Promotion, TRT radyo, Turkey, Erzurum, 2024 - 2024