Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2018 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2015 - 2018 Yrd.Doç.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Eğitim Komisyonu Başkanlığı

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Devam Ediyor Bilimsel Dergiler Komisyonu

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Akademi Dışı Deneyim

  • 2008 - 2008 Resepsiyonist

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa

  • 2007 - 2007 Resepsiyonist

    Maritim Pine Beach Resort Otel

  • 2005 - 2007 Stajyer

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa

  • 2006 - 2006 Servis Elemanı

    Bodrum Yelken Otel

  • 2003 - 2003 Stajyer

    Erzurum Subay Ordu Evi

  • 2002 - 2002 Stajyer

    Polat Erzurum Resort Hotel

Verdiği Dersler

  • Lisans Yemek Kültür ve Toplum

  • Lisans Gastronomi Tarihi

  • Lisans Yemek Kültür ve Toplum

  • Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm

  • Lisans Pastacılık Teknikleri

  • Yüksek Lisans Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Doktora Gastronomi Üzerine Araştırmalar

  • Doktora Gastronomi ve Turizm

  • Lisans Yiyecek İçecek Yönetimi

  • Lisans Temel Mutfak Bilgisi

  • Lisans Temel Mutfak Bilgisi

  • Lisans Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

  • Lisans Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

  • Lisans Pastacılık Teknikleri

  • Lisans Temel Mutfak Bilgisi

  • Yüksek Lisans Gastronomiye Giriş

  • Lisans Yemek Kültür ve Toplum

  • Lisans Gastronomi Tarihi

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

Yönetilen Tezler