Academic and Administrative Experience

Academic Titles
  • 2018 - Continues Assistant Professor

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2015 - 2018 Assistant Professor

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Managerial Experience
  • 2021 - Continues Performance Evaluation Commission Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Continues Education and Curriculum Board Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Continues Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Continues Eğitim Komisyonu Başkanlığı

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - Continues Bilimsel Dergiler Komisyonu

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Continues Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Continues MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - Continues Department Academic Incentive Evaluation Commission Member

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Non Academic Experience
  • 2008 - 2008 Resepsiyonist

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist

  • 2007 - 2007 Resepsiyonist

    Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist

  • 2005 - 2007 Stajyer

    Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer

  • 2006 - 2006 Servis Elemanı

    Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı

  • 2003 - 2003 Stajyer

    Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer

  • 2002 - 2002 Stajyer

    Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer

Courses
  • Undergraduate Yemek Kültür ve Toplum

  • Undergraduate Gastronomi Tarihi

  • Undergraduate Yemek Kültür ve Toplum

  • Postgraduate Gastronomi ve Turizm

  • Undergraduate Pastacılık Teknikleri

  • Postgraduate Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

  • Undergraduate Mezuniyet Projesi I

  • Doctorate Gastronomi Üzerine Araştırmalar

  • Doctorate Gastronomi ve Turizm

  • Undergraduate Yiyecek İçecek Yönetimi

  • Undergraduate Temel Mutfak Bilgisi

  • Undergraduate Temel Mutfak Bilgisi

  • Undergraduate Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

  • Undergraduate Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş

  • Undergraduate Pastacılık Teknikleri

  • Undergraduate Temel Mutfak Bilgisi

  • Postgraduate Gastronomiye Giriş

  • Undergraduate Yemek Kültür ve Toplum

  • Undergraduate Gastronomi Tarihi

  • Undergraduate Mezuniyet Projesi I

Supervised Theses