-
2018 - Continues Assistant Professor
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2015 - 2018 Assistant Professor
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Continues Performance Evaluation Commission Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Continues Education and Curriculum Board Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Continues Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Continues Eğitim Komisyonu Başkanlığı
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Continues Bilimsel Dergiler Komisyonu
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Continues Program Accreditation-Self-Assessment Committee Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Continues MUTFAK UYGULAMA LABORATUVARI ve LABORATUVAR GÜVENLİĞİ KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - Continues Department Academic Incentive Evaluation Commission Member
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2008 - 2008 Resepsiyonist
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Resepsiyonist
-
2007 - 2007 Resepsiyonist
Maritim Pine Beach Resort Otel, Resepsiyonist
-
2005 - 2007 Stajyer
Hilton Bodrum Türkbükü Resort Spa, Stajyer
-
2006 - 2006 Servis Elemanı
Bodrum Yelken Otel, Servis Elemanı
-
2003 - 2003 Stajyer
Erzurum Subay Ordu Evi, Stajyer
-
2002 - 2002 Stajyer
Polat Erzurum Resort Hotel, Stajyer
-
Undergraduate Yemek Kültür ve Toplum
-
Undergraduate Gastronomi Tarihi
-
Undergraduate Yemek Kültür ve Toplum
-
Postgraduate Gastronomi ve Turizm
-
Undergraduate Pastacılık Teknikleri
-
Postgraduate Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
-
Undergraduate Mezuniyet Projesi I
-
Doctorate Gastronomi Üzerine Araştırmalar
-
Doctorate Gastronomi ve Turizm
-
Undergraduate Yiyecek İçecek Yönetimi
-
Undergraduate Temel Mutfak Bilgisi
-
Undergraduate Temel Mutfak Bilgisi
-
Undergraduate Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
-
Undergraduate Yiyecek İçecek Hizmetlerine Giriş
-
Undergraduate Pastacılık Teknikleri
-
Undergraduate Temel Mutfak Bilgisi
-
Postgraduate Gastronomiye Giriş
-
Undergraduate Yemek Kültür ve Toplum
-
Undergraduate Gastronomi Tarihi
-
Undergraduate Mezuniyet Projesi I
-
Yenilebilir yabani bitkilerin yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanımı : TR90 Bölgesinde bir araştırma
Okcu Z., Çetinkaya N. (Co-Advisor)
-
Akıllı Turizm Teknolojileri Bağlamında Mobil Uygulamalar; ''Ejder3200'' Mobil Uygulaması Değerlendirmesi
Çetinkaya N. (Advisor)
M.ÖNEK(Student), Postgraduate, 2021 -
Azerbaycan Mutfak Kültürünün Tespiti ve Uygulamaları
Çetinkaya N. (Advisor)
K.ALIYEVA(Student), Postgraduate, 2021 -
Turizm İşletmelerinin İl Ekonomisine Katkılarının Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği
Çetinkaya N. (Advisor)
A.HULİSİ(Student), Postgraduate, 2021 -
Yenilebilir yabani bitkilerin gastronomik açıdan değerlendirilmesi: Erzurum Uzundere örneği
Çetinkaya N. (Advisor)
N.KÖKLER(Student), Postgraduate, 2020 -
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alan Kılavuzluğu Uygulaması: Nenehatun Tarihi Milli Parkı Örneği
Çetinkaya N. (Advisor)
M.AYKUT(Student), Postgraduate, 2020 -
Üniversite öğrencilerinin kültür turizmi algıları: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine farklı şehirlerden gelen öğrenciler üzerine bir uygulama
Çetinkaya N. (Advisor)
M.NECATİ(Student), Postgraduate, 2020 -
GIDA TERCİHİNDE DUYULARIN RÖLÜ: TAT DUYUSUNUN TAT TESTİ İLE DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERE GÖRE FARKLILIĞININ TESPİTİ
E.Esma(Student), Postgraduate, 2019 -
Yenilebilir Yabani Mantarların Tespit Edilmesi ve Gastronomik Açıdan Öneminin Belirlenmesi : Muğla İli Örneği
D.Şahin(Student), Postgraduate, 2019 -
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİ VE PROJE ÇIKTILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
R.Parlak(Student), Postgraduate, 2019 -
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Kariyer Uyumlulukları ve Kariyer Yetkinliklerinin Belirlenmesi
Çetinkaya N. (Advisor)
S.ABDURRAHIMLI(Student), Postgraduate, 2019 -
Müşteri Nezaketsizliğinin İşten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisi: Palandöken ve Sarıkamış Kayak Merkezi Çalışanları Üzerine Bir Uygulama
Çetinkaya N. (Advisor)
M.TOLGA(Student), Postgraduate, 2019 -
Restoranlardaki Yeşil Mutfak Uygulamalarının Gıda Tüketimine ve Tekrar Yemek Yeme Davranışına Olan Etkileri
N.Savaş(Student), Postgraduate, 2018