-
2024 - 2025 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Pilot Ekmek Fabrikası Araştırma ve Üretim Altyapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş. (Yürütücü), KOTANCILAR H. G.
-
2023 - 2024 Farklı Oleojelatörler ile Hazırlanan Pirina ve Argan Yağı Oleojellerinin Fizikokimyasal Termal ve Tekstürel Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AKKÖSE A. (Yürütücü), KIRKYOL M., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş.
-
2016 - 2021 BASINÇLI KIZARTMA İŞLEMİNİN FINDIK YAĞI VE KÖFTENİN UÇUCU BİLEŞİKLERİ İLE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2021 BASINÇLI VE ATMOSFERİK KOŞULLARDA KIZARTMA İŞLEMLERİNİN ZEYTİNYAĞININ UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2021 ISITMANIN FINDIK YAĞININ UÇUCU BİLEŞİKLERİNE ETKİSİ
-
2020 - 2020 Çiftlikten Sofraya Ürün Kalitesinin Artırılması ve Markalaşma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YAPRAK M. (Yürütücü), KAYNAR Ö., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KOÇYİĞİT R.
-
2019 - 2020 GHUAM pilot Süt Fabrikası Kaşar Peyniri ünitesinin modernizasyonu ve Ürün Kalitesinin Artırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş. (Yürütücü), KOÇYİĞİT R., YAPRAK M.
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı pilot Ekmek Fabrikasında araştırma altyapının modernizasyonu ve ürün kalitesinin artırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YAPRAK M. (Yürütücü), KOTANCILAR H. G., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş.
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Pilot Süt ve Ekmek Fabrikası Birimlerinin Modernizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
YAPRAK M. (Yürütücü), ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., GÜRBÜZ Z.
-
2017 - 2018 Pilot Süt fabrikası Faaliyetlerinin Etkinliğinin Artırılmasına Yönelik Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ŞİŞİK OĞRAŞ Ş. (Yürütücü), KOÇYİĞİT R., YANAR M.
-
2016 - 2018 Farklı Nitrit ve Sodyum Askorbat Seviyeleri Kullanılarak Üretilen Isıl İşlem Görmüş Sucuklarda Nitrozamin Oluşumuna Kızartma İşleminin Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Kaya M. (Yürütücü), Kaban G., Şişik Oğraş Ş., Çelik M.
-
2014 - 2016 RAFİNASYON İŞLEMİ SIRASINDA AYÇİÇEK YAĞININ UÇUCU PROFİLİ VE DİĞER KALİTATİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMLERİM BELİRLENMESİ
-
2007 - 2008 Salam Üretiminde Brokoli Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaya M. (Yürütücü), Kaban G., Şişik Oğraş Ş.