Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Yenilebilir oleojel hidrojel ve bigel kaplamanın derin yağda kızartılan tavuk köftelerinin fizikokimyasal özelliklerine etkisi
-
2024 - 2024 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Pilot Ekmek Fabrikası Araştırma ve Üretim Altyapısının Geliştirilmesi
-
2024 - 2024 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Tavukçuluk Biriminin Modernizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKARSU S. A. (Yürütücü), BİRİNCİ A., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KESEN A. O., AYDIN M. A., BALLİ B.
-
2024 - 2024 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Tavukçuluk Biriminin Araştırma Alt Yapısının Güçlendirilmesi ve Hayvan Materyali İhtiyacının Karşılanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BİRİNCİ A. (Yürütücü), KESEN A. O., AKARSU S. A., ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., BALLİ B., AYDIN M. A.
-
2023 - 2024 Farklı Oleojelatörler ile Hazırlanan Pirina ve Argan Yağı Oleojellerinin Fizikokimyasal Termal ve Tekstürel Karakterizasyonu
-
2022 - 2022 Koyun-Keçi Sağım Sistemi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DEMİR O. (Yürütücü), ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KAYA A., ÖZENTÜRK U., ŞENGÜL E., AYDIN M. A.
-
2020 - 2021 Gıda Mühendisliği Bölüm Laboratuvarlarında Bulunan Cihazların Bakım ve Onarımı
-
2016 - 2021 BASINÇLI KIZARTMA İŞLEMİNİN FINDIK YAĞI VE KÖFTENİN UÇUCU BİLEŞİKLERİ İLE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2021 BASINÇLI VE ATMOSFERİK KOŞULLARDA KIZARTMA İŞLEMLERİNİN ZEYTİNYAĞININ UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2021 ISITMANIN FINDIK YAĞININ UÇUCU BİLEŞİKLERİNE ETKİSİ
-
2020 - 2020 Çiftlikten Sofraya Ürün Kalitesinin Artırılması ve Markalaşma
-
2019 - 2020 GHUAM pilot Süt Fabrikası Kaşar Peyniri ünitesinin modernizasyonu ve Ürün Kalitesinin Artırılması
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı pilot Ekmek Fabrikasında araştırma altyapının modernizasyonu ve ürün kalitesinin artırılması
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Pilot Süt ve Ekmek Fabrikası Birimlerinin Modernizasyonu
-
2017 - 2018 Pilot Süt fabrikası Faaliyetlerinin Etkinliğinin Artırılmasına Yönelik Araştırma
-
2016 - 2018 Farklı Nitrit ve Sodyum Askorbat Seviyeleri Kullanılarak Üretilen Isıl İşlem Görmüş Sucuklarda Nitrozamin Oluşumuna Kızartma İşleminin Etkisi
-
2014 - 2016 RAFİNASYON İŞLEMİ SIRASINDA AYÇİÇEK YAĞININ UÇUCU PROFİLİ VE DİĞER KALİTATİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMLERİM BELİRLENMESİ
-
2007 - 2008 Salam Üretiminde Brokoli Kullanım İmkanlarının Araştırılması