Desteklenen Projeler
-
2022 - 2022 Koyun-Keçi Sağım Sistemi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DEMİR O. (Yürütücü), ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KAYA A., ÖZENTÜRK U., ŞENGÜL E., AYDIN M. A.
-
2020 - 2021 Gıda Mühendisliği Bölüm Laboratuvarlarında Bulunan Cihazların Bakım ve Onarımı
-
2016 - 2021 BASINÇLI KIZARTMA İŞLEMİNİN FINDIK YAĞI VE KÖFTENİN UÇUCU BİLEŞİKLERİ İLE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2021 BASINÇLI VE ATMOSFERİK KOŞULLARDA KIZARTMA İŞLEMLERİNİN ZEYTİNYAĞININ UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2021 ISITMANIN FINDIK YAĞININ UÇUCU BİLEŞİKLERİNE ETKİSİ
-
2020 - 2020 Çiftlikten Sofraya Ürün Kalitesinin Artırılması ve Markalaşma
-
2019 - 2020 GHUAM pilot Süt Fabrikası Kaşar Peyniri ünitesinin modernizasyonu ve Ürün Kalitesinin Artırılması
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı pilot Ekmek Fabrikasında araştırma altyapının modernizasyonu ve ürün kalitesinin artırılması
-
2019 - 2019 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Pilot Süt ve Ekmek Fabrikası Birimlerinin Modernizasyonu
-
2017 - 2018 Pilot Süt fabrikası Faaliyetlerinin Etkinliğinin Artırılmasına Yönelik Araştırma
-
2016 - 2018 Farklı Nitrit ve Sodyum Askorbat Seviyeleri Kullanılarak Üretilen Isıl İşlem Görmüş Sucuklarda Nitrozamin Oluşumuna Kızartma İşleminin Etkisi
-
2014 - 2016 RAFİNASYON İŞLEMİ SIRASINDA AYÇİÇEK YAĞININ UÇUCU PROFİLİ VE DİĞER KALİTATİF ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMLERİM BELİRLENMESİ
-
2007 - 2008 Salam Üretiminde Brokoli Kullanım İmkanlarının Araştırılması