-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 Araştırma Görevlisi Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - 2014 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Muayene kabul komisyon başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - Devam Ediyor Merkez Müdür Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - Devam Ediyor Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Bitkisel Yağ Teknolojsinde Son Gelişmeler
-
Doktora Lipid Kimyası ve Biyokimyası
-
Yüksek Lisans Zeytinyağı Teknolojisi
-
Lisans akışkanlar mekaniği
-
Lisans Gıda Biyokimyası
-
Lisans Gıda işleme ve analiz teknikleri II
-
Lisans Gıda işleme ve analiz teknikleri I
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI
-
Atmosferik ve Basınçlı Koşullarda Tekrarlı Kızartma İşleminin Tavuk Nuggetlarının Akrilamid İçeriği ve Kızartma Yağı Kalitesine Etkisi
Şişik Oğraş Ş. (Danışman)
E.ŞEYDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Kızartma Yağının Tekrarlı Kullanımının Yağ ve Kızartılan Ürün Kalitesine Etkisi
Şişik Oğraş Ş. (Danışman)
Z.Doru(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bitki Ekstraklarının Kızartma Yağlarında Kullanılabilme İmkanlarının Araştırılması
Şişik Oğraş Ş. (Danışman)
M.AVCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Atmosferik ve basınçlı kızartmanın hindi nuggetlarının bazı kalite özellikleri ile kızartma yağı kalitesine etkisi
Şişik Oğraş Ş. (Danışman)
H.KAPLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020