Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE EFFECT OF USING DIFFERENT SEED FLOURS IN COATINGS ON OXIDATIVE REACTIONS IN DEEP FAT FRYING PROCESS

14TH INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 26 Aralık 2024, ss.2340-2350

EFFECT OF DIFFERENT COOKING METHODS ON OXIDATIVE AND TEXTURAL PROPERTIES OF CHICKEN NUGGETS

14TH INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 26 Aralık 2024, ss.2351-2359

Utilization of Cornelian Cherry Fruit And Seed Exracts as a Natural Alternative in Frying

10th International Artemis Scientific Research Congress, Bucharest, Romanya, 29 - 30 Kasım 2024, ss.274-283

DERİN YAĞDA KIZARTMA İŞLEMİNDE DOĞAL ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: FESLEĞEN

2. ULUSLARARASI GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR SEMPOZYUMU, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.1249-1259

OLEOJELS AND USE IN FOODS

2ND INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 17 - 19 Aralık 2022

Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Effects of using hazelnut oil on some pyhsico-chemical properties and volatile compounds of Bologna type beef sausage

47th International Scientific Conference on Food Engineering and Biotechnology, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Formation of Aroma in Emulsified Meat Products

International congress on food of animal origin, 10 - 13 Kasım 2016

Determination of Melting and Freezing Characteristics of Olive Oils from Different Olive Cultivars

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.513

Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.75

Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.11

Volatile Compounds of Hazelnut Oil

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Ekim 2011, ss.342

The Effect of Different Animal Fats on Sensory Properties of Kavurma-A Turkish Meat Product

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1-3

GIDA SANAYİNİN TEKNOLOJİK ANALİZİ

ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ VII. TEKNİK KONGRESİ, Türkiye, 11 Ocak 2010, ss.1113-1125

Gıda sanayinin teknolojik analizi

Ziraat Mühendisliği VII.Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1113-1123

FINDIK YAĞI VE FONKSİYONEL BİLEŞENLERİ

6. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 06 Kasım 2009, ss.181

Fındık Yağı ve Fonksiyonel Bileşenleri

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181

Fındık yağı ve fonksiyonel bileşenleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181

Salam Üretiminde Mısırözü Yağı ve Brokoli Kullanım İmkanları

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.179
Kitap & Kitap Bölümleri

Haşhaş tohum ürünlerinin gıdalarda kullanım olanakları

Mühendislikte öncü ve yenilikçi çalışmalar, ÖZKAYA UMUT, Editör, All sciences academy, ss.320-339, 2024

Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Oleojel Kullanımı

Mühendislikte Öncü ve Yenilikçi Çalışmalar, ÖZKAYA UMUT, Editör, All sciences academy, ss.340-356, 2024

ZEYTİNYAĞI ÜRETİM ATIKLARINDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE ATIKLARIN ISIL PROSESLERDE KULLANIM İMKANLARI

Mühendislikte İleri ve Çağdaş Çalışmalar 1, Doç.Dr.M.Sait CENGİZ, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.330-347, 2023
Metrikler

Yayın

52

Atıf (WoS)

95

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

114

H-İndeks (Scopus)

6

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

23

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları