Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

DERİN YAĞDA KIZARTMA İŞLEMİNDE DOĞAL ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: FESLEĞEN

2. ULUSLARARASI GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR SEMPOZYUMU, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.1249-1259

OLEOJELS AND USE IN FOODS

2ND INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 17 - 19 Aralık 2022

Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Effects of using hazelnut oil on some pyhsico-chemical properties and volatile compounds of Bologna type beef sausage

47th International Scientific Conference on Food Engineering and Biotechnology, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017

Formation of Aroma in Emulsified Meat Products

International congress on food of animal origin, 10 - 13 Kasım 2016

Determination of Melting and Freezing Characteristics of Olive Oils from Different Olive Cultivars

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.513

Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.75

Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.11

Volatile Compounds of Hazelnut Oil

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Ekim 2011, ss.342

The Effect of Different Animal Fats on Sensory Properties of Kavurma-A Turkish Meat Product

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1-3

GIDA SANAYİNİN TEKNOLOJİK ANALİZİ

ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ VII. TEKNİK KONGRESİ, Türkiye, 11 Ocak 2010, ss.1113-1125

Gıda sanayinin teknolojik analizi

Ziraat Mühendisliği VII.Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1113-1123

FINDIK YAĞI VE FONKSİYONEL BİLEŞENLERİ

6. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 06 Kasım 2009, ss.181

Fındık Yağı ve Fonksiyonel Bileşenleri

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181

Fındık yağı ve fonksiyonel bileşenleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181

Salam Üretiminde Mısırözü Yağı ve Brokoli Kullanım İmkanları

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.179
Kitap & Kitap Bölümleri

ZEYTİNYAĞI ÜRETİM ATIKLARINDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE ATIKLARIN ISIL PROSESLERDE KULLANIM İMKANLARI

Mühendislikte İleri ve Çağdaş Çalışmalar 1, Doç.Dr.M.Sait CENGİZ, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.330-347, 2023
Metrikler

Yayın

46

Atıf (WoS)

95

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

114

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

150

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

23

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları