SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Effects of Atmospheric and Pressure Frying Processes on the Quality Characteristics of Meatballs
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.32, sa.1, ss.89-97, 2022 (Scopus)
Volatile Compounds and Fatty Acid Composition of Crude and Refined Hazelnut Oils
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.49, ss.104-110, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DERİN YAĞDA KIZARTMA İŞLEMİNDE DOĞAL ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: FESLEĞEN
2. ULUSLARARASI GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR SEMPOZYUMU, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.1249-1259
OLEOJELS AND USE IN FOODS
2ND INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 17 - 19 Aralık 2022
THE EFFECT OF REPEATED FRYING UNDER ATMOSPHERIC AND PRESSURIZED CONDITIONS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF CHICKEN NUGGETS
8. INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, 12 - 13 Mart 2022, ss.704-711
The Effect of Aging Time and Breed on Some Meat Quality Traits in Morkaraman and Awassi Ram Lambs
3. Uluslararası Zootekni Bilim Kongresi, Bursa, Türkiye, 27 - 28 Kasım 2021, ss.1-4
Volatile profile of heat-treated sucuk produced with different nitrite and sodium ascorbate levels
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.392
The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.445-446
Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil
47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017
Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage
47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017
Effects of using hazelnut oil on some pyhsico-chemical properties and volatile compounds of Bologna type beef sausage
47th International Scientific Conference on Food Engineering and Biotechnology, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017
Formation of Aroma in Emulsified Meat Products
International congress on food of animal origin, 10 - 13 Kasım 2016
Effect of using sunflower oil on textural properties of bologna type sausage
2nd congress on food structure and design, 26 - 28 Ekim 2016
The effects of using different levels hazelnut oil on instrumental texture properties of Bologna type sausage
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016
The effects of using different levels of hazelnut oil on instrumental properties of bologna type sausage
2nd congress on food structure and design, 26 - 28 Ekim 2016
Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.132
Determination of Melting and Freezing Characteristics of Olive Oils from Different Olive Cultivars
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.513
FARKLI BÖLGELERE AİT ZEYTİNYAĞLARININ TOPLAM FENOLİK MADDE VE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİ
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 07 Mayıs 2015, ss.106
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 07 Mayıs 2015, ss.115
Bitkisel Yağlarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar Üzerine Rafinasyon Öncesi İşlemler İle Rafinasyonun Etkileri
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.27
Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.75
Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.11
Identification of Volatile Compounds of Olive Oil From Different Geographic Region
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU
III.GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012
FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ
7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 24 Kasım 2011, ss.42
Volatile Compounds of Hazelnut Oil
9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Ekim 2011, ss.342
The effects of different animal fats on sensory properties of kavurma A Turkish Meat product
4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011
The Effect of Different Animal Fats on Sensory Properties of Kavurma-A Turkish Meat Product
4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1-3
GIDA SANAYİNİN TEKNOLOJİK ANALİZİ
ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ VII. TEKNİK KONGRESİ, Türkiye, 11 Ocak 2010, ss.1113-1125
Gıda sanayinin teknolojik analizi
Ziraat Mühendisliği VII.Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1113-1123
Fındık yağı ve fonksiyonel bileşenleri
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181