Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (12)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 35

1. THE EFFECT OF USING DIFFERENT SEED FLOURS IN COATINGS ON OXIDATIVE REACTIONS IN DEEP FAT FRYING PROCESS

14TH INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 26 Aralık 2024, ss.2340-2350, (Tam Metin Bildiri)

2. Utilization of Cornelian Cherry Fruit And Seed Exracts as a Natural Alternative in Frying

10th International Artemis Scientific Research Congress, Bucharest, Romanya, 29 - 30 Kasım 2024, ss.274-283, (Tam Metin Bildiri)

3. Effect of V Doping on H2 Gas Response Parameters of AgxOy Thin Films

13th International Istanbul Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2024, ss.764-765, (Özet Bildiri)

4. DERİN YAĞDA KIZARTMA İŞLEMİNDE DOĞAL ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: FESLEĞEN

2. ULUSLARARASI GÜNCEL AKADEMİK ÇALIŞMALAR SEMPOZYUMU, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.1249-1259, (Tam Metin Bildiri)

5. OLEOJELS AND USE IN FOODS

2ND INTERNATIONAL ARTEMIS CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, Baku, Azerbaycan, 17 - 19 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

6. THE EFFECT OF REPEATED FRYING UNDER ATMOSPHERIC AND PRESSURIZED CONDITIONS ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF CHICKEN NUGGETS

8. INTERNATIONAL ISTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, 12 - 13 Mart 2022, ss.704-711, (Tam Metin Bildiri)

8. Volatile profile of heat-treated sucuk produced with different nitrite and sodium ascorbate levels

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.392, (Özet Bildiri)

10. Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

11. Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

12. Effects of using hazelnut oil on some pyhsico-chemical properties and volatile compounds of Bologna type beef sausage

47th International Scientific Conference on Food Engineering and Biotechnology, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

13. Formation of Aroma in Emulsified Meat Products

International congress on food of animal origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

17. Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.132, (Tam Metin Bildiri)

18. Determination of Melting and Freezing Characteristics of Olive Oils from Different Olive Cultivars

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.513, (Özet Bildiri)

22. Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.75, (Özet Bildiri)

23. Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.11, (Özet Bildiri)

24. Identification of Volatile Compounds of Olive Oil From Different Geographic Region

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

26. FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ

7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 24 Kasım 2011, ss.42, (Özet Bildiri)

27. Volatile Compounds of Hazelnut Oil

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Ekim 2011, ss.342, (Özet Bildiri)

29. The Effect of Different Animal Fats on Sensory Properties of Kavurma-A Turkish Meat Product

4th International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.1-3, (Özet Bildiri)

30. GIDA SANAYİNİN TEKNOLOJİK ANALİZİ

ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ VII. TEKNİK KONGRESİ, Türkiye, 11 Ocak 2010, ss.1113-1125, (Tam Metin Bildiri)

31. Gıda sanayinin teknolojik analizi

Ziraat Mühendisliği VII.Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, ss.1113-1123, (Tam Metin Bildiri)

32. FINDIK YAĞI VE FONKSİYONEL BİLEŞENLERİ

6. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 06 Kasım 2009, ss.181, (Özet Bildiri)

33. Fındık Yağı ve Fonksiyonel Bileşenleri

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181, (Özet Bildiri)

34. Fındık yağı ve fonksiyonel bileşenleri

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.181, (Özet Bildiri)

35. Salam Üretiminde Mısırözü Yağı ve Brokoli Kullanım İmkanları

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.179, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Haşhaş tohum ürünlerinin gıdalarda kullanım olanakları

Mühendislikte öncü ve yenilikçi çalışmalar, ÖZKAYA UMUT, Editör, All sciences academy, İstanbul, ss.320-339, 2024

2. Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Oleojel Kullanımı

Mühendislikte Öncü ve Yenilikçi Çalışmalar, ÖZKAYA UMUT, Editör, All sciences academy, İstanbul, ss.340-356, 2024

3. ZEYTİNYAĞI ÜRETİM ATIKLARINDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞENLER VE ATIKLARIN ISIL PROSESLERDE KULLANIM İMKANLARI

Mühendislikte İleri ve Çağdaş Çalışmalar 1, Doç.Dr.M.Sait CENGİZ, Editör, Duvar Yayınları, Ankara, ss.330-347, 2023
Metrikler

Yayın

53

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

112

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

137

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

150

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

27

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları