Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.

    Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

  • 2001 - 2010 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler
  • 2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2020 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2017 - 2019 BAP Alt Komisyon Üyesi

    Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

  • 2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

Verdiği Dersler
  • Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Lisans Öğretmenlik Uygulaması

  • Lisans Kalite Güvence ve Standartları

  • Lisans Mezuniyet Projesi II

  • Lisans Mezuniyet Projesi II

  • Lisans Kalite Güvence ve Standartları

  • Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Yüksek Lisans GASTRONOMİDE BAHARATLAR

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Dünya Mutfaklarına Genel Bakış

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ I

  • Lisans GIDA KATKI MADDELERİ

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ I

  • Doktora GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

  • Lisans GIDA KATKI MADDELERİ

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Lisans Osmanlı Mutfağı

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ II

  • Doktora Beslenme Antropolojisi

  • Lisans Ege ve Akdeniz mutfağı

  • Lisans Osmanlı Mutfağı

  • Lisans ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

  • Lisans ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

  • Lisans Ege ve Akdeniz Mutfağı

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ II

  • Lisans Araştırma Yöntemleri

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ II

  • Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

  • Lisans Araştırma Yöntemleri

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ II

  • Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans FERMENTE ÜRÜNLER

  • Lisans Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

  • Lisans FERMENTE ÜRÜNLER

  • Lisans Dünya Mutfakları Uygulamaları

  • Lisans Dünya Mutfakları I

  • Lisans Mezuniyet Projesi I

  • Lisans Gastronomi Akımları

  • Lisans Dünya Mutfakları II

  • Lisans Yiyecek Tarihi

  • Lisans Dünya Mutfakları I

  • Lisans Dünya Mutfakları I

  • Lisans Gastronomi Akımları

  • Lisans Dünya Mutfakları Uygulamaları

  • Lisans Dünya Mutfakları II

  • Lisans Yiyecek Tarihi

  • Lisans Dünya Mutfakları I