Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2019 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.

    Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

  • 2001 - 2010 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler 12
  • 2025 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2024 - 2025 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2020 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2017 - 2019 BAP Alt Komisyon Üyesi

    Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

  • 2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi

Verdiği Dersler 64
  • Doktora

    GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

    Beslenme Antropolojisi

  • Yüksek Lisans

    Uzmanlık Alan Dersi II

    Uzmanlık Alan Dersi III

    GASTRONOMİDE BAHARATLAR

    Danışmanlık

    Uzmanlık Alan Dersi I

    Dünya Mutfaklarına Genel Bakış

  • Lisans

    Yenilebilir Bitki ve Baharatlar

    Yenilebilir Bitki ve Baharatlar

    Mezuniyet Projesi II

    Mezuniyet Projesi II

    Gastronomide Güncel Yaklaşımlar

    Gıda Katkı Maddeleri

    Öğretmenlik Uygulaması

    Mezuniyet Projesi I

    Fermente Gıdalar

    Fermente Gıdalar

    Kalite Güvence ve Standartları

    Gastronomide Güncel Yaklaşımlar

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Kalite Güvence ve Standartları

    Mezuniyet Projesi I

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Gıda Katkı Maddeleri

    MEZUNİYET PROJESİ I

    GIDA KATKI MADDELERİ

    MEZUNİYET PROJESİ I

    GIDA KATKI MADDELERİ

    Mezuniyet Projesi I

    Osmanlı Mutfağı

    MEZUNİYET PROJESİ II

    Ege ve Akdeniz mutfağı

    Osmanlı Mutfağı

    ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

    ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

    Ege ve Akdeniz Mutfağı

    MEZUNİYET PROJESİ II

    Araştırma Yöntemleri

    MEZUNİYET PROJESİ II

    ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

    ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

    Gıda Katkı Maddeleri

    ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

    Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

    Araştırma Yöntemleri

    MEZUNİYET PROJESİ II

    ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

    FERMENTE ÜRÜNLER

    Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

    FERMENTE ÜRÜNLER

    Dünya Mutfakları Uygulamaları

    Dünya Mutfakları I

    Mezuniyet Projesi I

    Gastronomi Akımları

    Dünya Mutfakları II

    Yiyecek Tarihi

    Dünya Mutfakları I

    Dünya Mutfakları I

    Gastronomi Akımları

    Dünya Mutfakları Uygulamaları

    Dünya Mutfakları II

    Yiyecek Tarihi

    Dünya Mutfakları I