-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi
-
2001 - 2010 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2020 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2019 BAP Alt Komisyon Üyesi
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi
-
2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2017 - 2018 Bölüm Başkan Yardımcısı
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans Öğretmenlik Uygulaması
-
Lisans Kalite Güvence ve Standartları
-
Lisans Mezuniyet Projesi II
-
Lisans Mezuniyet Projesi II
-
Lisans Kalite Güvence ve Standartları
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Yüksek Lisans GASTRONOMİDE BAHARATLAR
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Dünya Mutfaklarına Genel Bakış
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Lisans MEZUNİYET PROJESİ I
-
Lisans GIDA KATKI MADDELERİ
-
Lisans MEZUNİYET PROJESİ I
-
Doktora GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER
-
Lisans GIDA KATKI MADDELERİ
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans Osmanlı Mutfağı
-
Lisans MEZUNİYET PROJESİ II
-
Doktora Beslenme Antropolojisi
-
Lisans Ege ve Akdeniz mutfağı
-
Lisans Osmanlı Mutfağı
-
Lisans ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER
-
Lisans ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER
-
Lisans Ege ve Akdeniz Mutfağı
-
Lisans MEZUNİYET PROJESİ II
-
Lisans Araştırma Yöntemleri
-
Lisans MEZUNİYET PROJESİ II
-
Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü
-
Lisans Araştırma Yöntemleri
-
Lisans MEZUNİYET PROJESİ II
-
Lisans ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans FERMENTE ÜRÜNLER
-
Lisans Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü
-
Lisans FERMENTE ÜRÜNLER
-
Lisans Dünya Mutfakları Uygulamaları
-
Lisans Dünya Mutfakları I
-
Lisans Mezuniyet Projesi I
-
Lisans Gastronomi Akımları
-
Lisans Dünya Mutfakları II
-
Lisans Yiyecek Tarihi
-
Lisans Dünya Mutfakları I
-
Lisans Dünya Mutfakları I
-
Lisans Gastronomi Akımları
-
Lisans Dünya Mutfakları Uygulamaları
-
Lisans Dünya Mutfakları II
-
Lisans Yiyecek Tarihi
-
Lisans Dünya Mutfakları I
-
Yenilebilir yabani bitkilerin yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanımı : TR90 Bölgesinde bir araştırma
Okcu Z., Çetinkaya N. (Eş Danışman)
-
Hünnap meyvesinden üretilen reçel ve marmelatların fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Okcu Z. (Danışman)
-
Kocayemiş (Arbutus unedo L.) meyvesinden üretilen pestilin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Okcu Z. (Danışman)
-
Karayemiş (Prunus laurocerasus L. ) meyvesinin bazı kalite özellikleri üzerine farklı yenilebilir kaplamaların etkisi
Okcu Z. (Danışman)