-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2019 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi
-
2001 - 2010 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2025 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2024 - 2025 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2020 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2019 BAP Alt Komisyon Üyesi
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi
-
2016 - 2019 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2017 - 2018 Bölüm Başkan Yardımcısı
Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Mühendislik Fakültesi
-
Doktora
GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER
Beslenme Antropolojisi
-
Yüksek Lisans
Uzmanlık Alan Dersi II
Uzmanlık Alan Dersi III
GASTRONOMİDE BAHARATLAR
Danışmanlık
Uzmanlık Alan Dersi I
Dünya Mutfaklarına Genel Bakış
-
Lisans
Yenilebilir Bitki ve Baharatlar
Yenilebilir Bitki ve Baharatlar
Mezuniyet Projesi II
Mezuniyet Projesi II
Gastronomide Güncel Yaklaşımlar
Gıda Katkı Maddeleri
Öğretmenlik Uygulaması
Mezuniyet Projesi I
Fermente Gıdalar
Fermente Gıdalar
Kalite Güvence ve Standartları
Gastronomide Güncel Yaklaşımlar
Özel Gıdalar Teknolojisi
Kalite Güvence ve Standartları
Mezuniyet Projesi I
Özel Gıdalar Teknolojisi
Gıda Katkı Maddeleri
MEZUNİYET PROJESİ I
GIDA KATKI MADDELERİ
MEZUNİYET PROJESİ I
GIDA KATKI MADDELERİ
Mezuniyet Projesi I
Osmanlı Mutfağı
MEZUNİYET PROJESİ II
Ege ve Akdeniz mutfağı
Osmanlı Mutfağı
ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER
ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER
Ege ve Akdeniz Mutfağı
MEZUNİYET PROJESİ II
Araştırma Yöntemleri
MEZUNİYET PROJESİ II
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
Gıda Katkı Maddeleri
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü
Araştırma Yöntemleri
MEZUNİYET PROJESİ II
ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
FERMENTE ÜRÜNLER
Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü
FERMENTE ÜRÜNLER
Dünya Mutfakları Uygulamaları
Dünya Mutfakları I
Mezuniyet Projesi I
Gastronomi Akımları
Dünya Mutfakları II
Yiyecek Tarihi
Dünya Mutfakları I
Dünya Mutfakları I
Gastronomi Akımları
Dünya Mutfakları Uygulamaları
Dünya Mutfakları II
Yiyecek Tarihi
Dünya Mutfakları I
-
Yenilebilir yabani bitkilerin yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanımı : TR90 Bölgesinde bir araştırma
Okcu Z., Çetinkaya N. (Eş Danışman)
-
Hünnap meyvesinden üretilen reçel ve marmelatların fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Okcu Z. (Danışman)
-
Kocayemiş (Arbutus unedo L.) meyvesinden üretilen pestilin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Okcu Z. (Danışman)
-
Karayemiş (Prunus laurocerasus L. ) meyvesinin bazı kalite özellikleri üzerine farklı yenilebilir kaplamaların etkisi
Okcu Z. (Danışman)
