-
2022 - 2023 BİR DAMLADA BİZDEN OLSUN
-
2022 - 2022 Azerbaycan Mutfağından Seçkin Lezzetler: Çorbalar ve Hamur ile Hazırlanan Yemeklerin Öğrencilere Tanıtılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2022 Azerbaycan Mutfağından Seçkin Lezzetler: Pilavlar ve İçeceklerin Otel Çalışanlarına Tanıtılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2022 Azerbaycan Mutfağından Seçkin Lezzetler: Et Yemekleri ve Salataların Akademisyenlere Tanıtılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2022 Azerbaycan Mutfağından Seçkin Lezzetler: Dolmalar ve Tatlıların Yerel Halka Tanıtılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2022 Aydınlığa Bir Adım
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Okcu Z. (Yürütücü), Serçeoğlu N., Ocak A., Küçük M., Yaman B., Abdioğlu K.
-
2020 - 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Laboratuvarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
SELÇUK G. N. (Yürütücü), BOZ H., AKOĞUL E., TOSUN M., AKSAKALLI BAYRAKTAR Z., MACİT E., et al.
-
2017 - 2018 KOCAYEMİŞ (Arbutus unedo L.) MEYVESİNDEN ÜRETİLEN PESTİLİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2017 - 2018 KARAYEMİŞ (Prunus laurocerasus) VE AYI ÜZÜMÜ (Vaccinium arctostaphylos) MEYVELERİNE BAZI YENİLEBİLİR FİLM VE KAPLAMA UYGULAMALARNIN ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Okcu Z. (Yürütücü), Yavuz Abanoz Y.
-
2016 - 2016 Gümüşhane ili Yerel Armutlarının Pomolojik Özellikleri ve Kimyasal İçerikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Okcu Z. (Yürütücü), Kalkışım Ö., Özdeş D., Karabulut B.