Makaleler
24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (2)
Scopus (14)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (1)
2. Characterization of bioactive content and aroma compounds of geographical indication İspir, Narman, and Hınıs dry beans
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.48, sa.5, ss.731-744, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.10, sa.4, ss.2649-2658, 2020 (Hakemli Dergi)
14. Doğu Anadolu Bölgesinde Gıda Olarak Kullanılan Yabani Bitkiler
Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.6, sa.3, ss.260-265, 2018 (Hakemli Dergi)
16. Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.
YALOVA ATATÜRK BAHÇE KÜLTÜRLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.46, sa.1, ss.89-96, 2017 (Hakemli Dergi)
18. ÜZÜMSÜ MEYVELERDE KULLANILAN EN SONAMBALAJLAMA TEKNOLOJİLERİ
YALOVA BAHÇE KÜLTÜRLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERİGİSİ
, cilt.45, sa.2, ss.101-110, 2016 (Hakemli Dergi)
23. Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar
GIDA DERGİSİ
, cilt.1, ss.16-19, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
31
3. Evaluation of Pomological And Morphological Characteristics and Chemical Compositions of Local Pear Varieties (Pyrus Communis L.) Grown in Gumushane, Turkey
International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.308-309, (Tam Metin Bildiri)
4. EVALUATION OF POMOLOGICAL AND MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS AND CHEMICAL COMPOSITIONS OF LOCAL PEAR VARIETIES (Pyrus Communis L.) GROWN IN GUMUSHANE, TURKEY
INTERNATIONAL CONGRESS OF HEALTH AND ENVIRONMENT, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.308, (Özet Bildiri)
12. Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En Son Ambalajlama Teknolojileri
Uluslararası Katılımlı V. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.29, (Özet Bildiri)
18. Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi
Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar), Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.251
25. Gümüşhane İlinde Yetişen Yerel Elma Çeşitlerinin Pomolojik Özellikleri ve Kimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi
7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Kahramanmaraş, Türkiye, 1 - 05 Eylül 2014, ss.163
29. Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
31. Total phenolic content antioxidant activity mineral content some physical and chemical properties of pestil Traditional Turkish fruit product
2st International Congress on Food and Nutrition, 24 Aralık - 26 Ocak 2007, (Özet Bildiri)
Metrikler
