Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

HÜNNAP (Zizyphus jujuba Mill.) MARMELATLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİNBELİRLENMESİ

2. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2019

Doğu Anadolu Bölgesinde Gıda Olarak Kullanılan Yabani Bitkiler

1stInternational Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.0-103

The Effect of Nutriton on İnsulin Resistance

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.0-99

Cactus Pear

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.0-99

Cactus Pear

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.2-3

The Effect of Nutriton on İnsulin Resistance

İnternational Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.24-26

Meyve ve Sebzelerde Yenilebilir Ambalaj Uygulaması

VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2016

Üzümsü Meyvelerin Depolanması

ULUSLARARASI KATILIMLI V. ULUSAL ÜZÜMSÜ MEYVELER SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.28

Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim

ULUSLARARASI KATILIMLI V.ULUSAL ÜZÜMSÜ MEYVELER SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.26

Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En Son Ambalajlama Teknolojileri

Uluslararası Katılımlı V. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.29

Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En son Ambalaj Teknikleri.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.9-12

Üzümsü Meyvelerin Depolanması

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.5-6

Üzümsü Meyvelerde Kullanılan En son Ambalaj Teknikleri.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.9-12

Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.

Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu., Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, ss.22-28

Kurutmanın Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkisi

Pamukkale Gıda Sempozyumu III. (Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar), Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.251

Garlic and functional features

2014 Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.365

Nutraceutical component: Lycopene.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.18-19

Nutraceutical component: Lycopene.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.18-19

Impotance of nuts and Products in nutrition.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.11-13

Impotance of nuts and Products in nutrition.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.11-13

Garlic and functional features.

Annual Conference & Exhibition. Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products, and Dietary Supplements., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2014, ss.7-8

Grape in nutrition and health benefits.

. 4th İnternational Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium İnternational Congress on Food Safety., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.6-7

Grape in nutrition and health benefits.

. 4th İnternational Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium İnternational Congress on Food Safety., İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.6-7

Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6

Türkiye’de Kullanılan Bitkisel Çaylar.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1-2

Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6

Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

47

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

43

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

10

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları