Academic Titles
-
2019 - Continues Assistant Professor
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2011 - 2019 Assistant Professor
Gumushane University, Gumushane Faculty Of Engıneerıng
-
2001 - 2010 Research Assistant
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Managerial Experience
-
2022 - Continues Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Continues Farabi Program Department Coordinator
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Continues Mevlana Exchange Program Department Coordinator
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Continues Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - 2020 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - 2019 BAP Subcommittee Member
Gumushane University, Gumushane Faculty Of Engıneerıng
-
2016 - 2019 Head of Department
Gumushane University, Faculty Of Engıneerıng And Natural Scıences, Department Of Food Engıneerıng
-
2017 - 2018 Deputy Head of Department
Gumushane University, Gumushane Faculty Of Engıneerıng
Courses
-
Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ I
-
Undergraduate GIDA KATKI MADDELERİ
-
Undergraduate Osmanlı Mutfağı
-
Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ I
-
Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II
-
Doctorate Beslenme Antropolojisi
-
Undergraduate Ege ve Akdeniz mutfağı
-
Undergraduate Osmanlı Mutfağı
-
Undergraduate GIDA KATKI MADDELERİ
-
Undergraduate ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER
-
Postgraduate Dünya Mutfaklarına Genel Bakış
-
Undergraduate ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER
-
Undergraduate Ege ve Akdeniz Mutfağı
-
Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II
-
Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II
-
Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Doctorate GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER
-
Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Undergraduate Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü
-
Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II
-
Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
-
Undergraduate FERMENTE ÜRÜNLER
-
Postgraduate GASTRONOMİDE BAHARATLAR
-
Undergraduate Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü
-
Undergraduate FERMENTE ÜRÜNLER
Advising Theses
-
Hünnap meyvesinden üretilen reçel ve marmelatların fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Okcu Z. (Consultant)
-
Kocayemiş (Arbutus unedo L.) meyvesinden üretilen pestilin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Okcu Z. (Consultant)
-
Karayemiş (Prunus laurocerasus L. ) meyvesinin bazı kalite özellikleri üzerine farklı yenilebilir kaplamaların etkisi
Okcu Z. (Consultant)