Academic and Administrative Experience

Academic Titles

  • 2019 - Continues Assistant Professor

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2011 - 2019 Assistant Professor

    Gumushane University, Gumushane Faculty Of Engıneerıng

  • 2001 - 2010 Research Assistant

    Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Managerial Experience

  • 2020 - Continues Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2020 - 2020 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Ataturk University, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2017 - 2019 BAP Subcommittee Member

    Gumushane University, Gumushane Faculty Of Engıneerıng

  • 2016 - 2019 Head of Department

    Gumushane University, Faculty Of Engıneerıng And Natural Scıences, Department Of Food Engıneerıng

  • 2017 - 2018 Deputy Head of Department

    Gumushane University, Gumushane Faculty Of Engıneerıng

Courses

  • Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ I

  • Undergraduate GIDA KATKI MADDELERİ

  • Undergraduate Osmanlı Mutfağı

  • Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ I

  • Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II

  • Doctorate Beslenme Antropolojisi

  • Undergraduate Ege ve Akdeniz mutfağı

  • Undergraduate Osmanlı Mutfağı

  • Undergraduate GIDA KATKI MADDELERİ

  • Undergraduate ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

  • Postgraduate Dünya Mutfaklarına Genel Bakış

  • Undergraduate ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARDA YENİ EĞİLİMLER

  • Undergraduate Ege ve Akdeniz Mutfağı

  • Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II

  • Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II

  • Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Doctorate GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

  • Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Undergraduate Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

  • Undergraduate MEZUNİYET PROJESİ II

  • Undergraduate ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

  • Undergraduate FERMENTE ÜRÜNLER

  • Postgraduate GASTRONOMİDE BAHARATLAR

  • Undergraduate Zeytin, Zeytinyağı ve Mutfak Kültürü

  • Undergraduate FERMENTE ÜRÜNLER