-
2022 - 2023 WHAT IS IN THE FOODS I EAT, I WANT TO SEE THROUGH THE MICROSCOPE
-
2022 - 2023 Day One glass of milk + One more glass of milk = Health + living comfortably = Happiness (Drink milk for health, healthy milk from production to consumption)
Project Supported by Higher Education Institutions
Özdemir C., Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Gündoğmuş A. N.
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÖZDEMİR C. (Executive), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2022 - 2022 Oltu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Türk Bayrağını Dağ Eteğine Taşlarla Nakşediyorlar
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
Güney İ. (Executive), Taşci S., Özdemir C., Korkutan E., Hoşgörül H. T., Bayrak E., et al.
-
2022 - 2022 Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Diş Bakımının Farkındalığını Kazanıyor
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
Güney İ. (Executive), Özdemir C., Sarı E., Güngül M., Hoşgörül H. T., Taşhan İ., et al.
-
2022 - 2022 Hygiene is very important during and after the pandemic! New Diseases are at the Door, Take care of your hygiene so that your future does not get dirty, Please touch the water soap
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2022 - 2022 Do the world a favor, don't waste your water and food! Our treasure food that Turkey throws away, Stop Wasting Food (what we waste)
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2022 - 2022 What foods should we eat, what foods should we avoid
Project Supported by Higher Education Institutions
Özdemir C. (Executive), Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Tüyene A.
-
2022 - 2022 Gençler Takı Döküm Tekniği ile Tanışıyor
Project Supported by Higher Education Institutions
Güney İ. (Executive), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2022 - 2022 Gençler Elektro Kaplama ile Tanışıyor
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
Güney İ. (Executive), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2019 - 2020 Oltulu öğrenciler Bilimle tanışıyor İlk Ve ortaöğretim öğrencileri bilimsel labaratuarlarla buluşturularak bilimsel farkındalık sağlanması
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
ÖZDEMİR C. (Executive), BULUT H., ZEYDAN D., DURMUŞ M., GÜNEY İ., ATMACA H., et al.
-
2019 - 2020 Erzurum Oltu İlçesinde buluna üniverite öğrncileri ve diğer okul çağındaki öğrenci gruplarında süt içme alışkanlık farkındalığının oluşturulması
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
ÖZDEMİR C. (Executive), GÜNEY İ., BULUT H., DURMUŞ M., KÜÇÜK E. N., ZEYDAN D., et al.
-
2019 - 2020 Oltu bölgesinde ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek adına Kaz Yetiştiriciliğinin ve yemek çeşitliliğini artırmak adına Kaz etinin tanıtılması özendirilmesi ve sevdirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
ÖZDEMİR C. (Executive), BULUT H., FURTUNA E., HAS H., ÇİFTCİ Y. E., ÖZER G.
-
2019 - 2020 Oltu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine kitap sevgisi farkındalığının kazandırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
ÖZDEMİR C. (Executive), GÜNEY İ., BULUT H., ÇAVDAR E., KARADAĞ C., YILDIZ S., et al.
-
2019 - 2020 Soğuk Keyif Dondurma Evde dondurma yapımı
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract) (Project Final Report)
ÖZDEMİR C. (Executive), ÖZDEMİR S., GÜNEY İ., ZEYDAN D., ATMACA H., BULUT H., et al.
-
2016 - 2017 ERZURUM PİYASASINDA TÜKETİME SUNULAN PASTÖRİZE VE STERİLİZE SÜTLERDE PESTİSİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ
-
2013 - 2014 GÜMÜŞ/ALTIN TAKILARIN SANTRİFÜJ DÖKÜM VE EL İŞÇİLİĞİ İLE ÜRETİMİNDE MEKANİKSEL, FİZİKSEL, MİKROYAPI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI