Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Çiğ Süt Orijinli Enterococcus faecium BH04, Enterococcus faecium BH12, Enterococcus faecium BH84 ve Enterococcus faecium BH99 Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin Karakterizasyonu ve Bu Bakteriyosinlerin Listeria monocytogenes ATCC 7644 Üzerine Etkisinin In vitro ve In situ Olarak Belirlenmesi
-
2023 - 2024 1. Türkiye Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇETİN B. (Yürütücü), AKTAŞ H., MERAL H., YÜKSEL M., BAZU ÇIRPICI B.
-
2021 - 2023 Yoğurt Üretiminde Kullanılabilecek Starter Kültürlerin Geliştirilmesi ve Uygun Suşlarla Farklı Özelliklerde Maya Üretimi
-
2019 - 2020 Erzurum Piyasasında Satışa Sunulan Çiğ Sütlerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi ve İşletme Sahiplerinin Bilgilendirilmesi
-
2019 - 2020 Satışa Sunulan Yeşil Yapraklı Bazı Sebzelerin Toplum Sağlığı Açısından Genel Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi Erzurum Örneği