Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji
-
2010 - 2017 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2011 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji
-
2003 - 2010 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2010 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji
-
2016 - 2019 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji
-
2003 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, GIDA BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ
-
2003 - 2011 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Narman Meslek Yüksekokulu, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Akademi Dışı Deneyim
-
2015 - 2015 teaching staff mobility
warsaw university of life sciences/poland
-
2002 - 2003
Diğer Kamu Kurumu, Milli Eğitim Bakanlığı Erzurum(Merkez)
-
1995 - 2000
Diğer Kamu Kurumu, Milli Eğitim Bakanlığı Ağrı (Merkez)
-
1992 - 1995
Diğer Kamu Kurumu, Erzurum Belediyesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Organik ve İnorganik Besin Biyoteknolojisi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Seminer-YL
-
Lisans Biyogüvenlik ve Etik
-
Doktora DANIŞMANLIK (DR)
-
Yüksek Lisans Mikroorganizmalarda Fermentatif Metabolizma ve Ürünleri
-
Doktora ENDÜSTRİYEL MİKROORGANİZMALARIN BİYOTEKNOLOJİDE KULLANIM YAKLAŞIMLARI VE ÜRÜN OLUŞUMU
-
Doktora Uzmanlık Alan Dersi II
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi (Yabancı Uyruklu) I
-
Lisans Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
-
Lisans Enzim ve mikrobiyal biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans DANIŞMANLIK
-
Lisans Biyogüvenlik ve Etik
-
Lisans Biyogüvenlik ve Etik
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Doktora MİKROBİYAL ENZİMLER VE BİYOTEKNOLOJİ
-
Yüksek Lisans MİKROORGANİZMALARDA ENERJİNİN FERMANTASYON ile KAZANILMASI
-
Lisans Biyoteknoloji proje ve Değerlendirme I
-
Doktora ENDÜSTRİYEL MİKROORGANİZMALARIN BİYOTEKNOLOJİDE KULLANIM YAKLAŞIMLARI VE ÜRÜN OLUŞUMU
-
Lisans MEZUNİYET ÇALIŞMASI I
-
Lisans Çevre ve Endüstriyel Biyoteknoloji
-
Lisans Enzimoloji
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I
-
Doktora Seminer-DK
-
Doktora Seminer-DK
-
Lisans İmmunugenetik ve Aşı Geliştirme
-
Lisans Histoloji ve Embriyoloji
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Lisans Biyogüvenlik ve Etik
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Lisans Organik ve İnorganik Beslenme Biyoteknolojisi
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Lisans Biyoçeşitlilik ve Gen Kaynaklarının Korunması
-
Lisans Enzim ve Mikrobiyal biyoteknoloji
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Lisans Mikrobiyal Güb. ve verimlilik
-
Lisans Tarımsal Biyoteknoloji
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans Kalite Güvence ve Standartları
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
Yönetilen Tezler
-
Enterococcus faecium, Lactococcus lactis ve Lactobacillus casei bakterilerinin probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
Dikbaş N. (Danışman)
Y.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Lactobacillus coryniformis'ten izole edilen kitinaz enziminin çinko oksit (ZNO) nanopartikülüne immobilizasyonu ve sitophilus zeamais üzerine etkisinin araştırılması
Dikbaş N. (Danışman)
S.UÇAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bacillus invictae ve Lactobacillus kefiri' den mannanaz ve fitaz enzimlerinin kısmi saflaştırılması ve karakterizasyonu
Dikbaş N. (Danışman)
Ş.ALIM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fusarium oxysporum f.sp. radicis-cucumerinum'a karşı etkili bakteri içerikli biyolojik ürün geliştirilmesi
Dikbaş N. (Danışman)
-
Exiguobacterium acetylicum'un biyokimyasal ve bazı enzimatik özelliklerinin belirlenmesi
Dikbaş N. (Danışman)
E.Canca(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Lor peynirinden elde edilen....vs
S.Nur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Dopğal kaynaklardan izole edilen B pumilus....vs
Y.Emre(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Dogal kaynaklardan izole edilen.....vs
M.Kızılkaya(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
maruldan izole edilen ....vs
Y.Işık(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
dogal kaynaklardan izole edilenL brevis....vs
O.Malkoç(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Pectobacterium caratovorum un izolasyuonu, 16 s rRNA ile tanılanması....vs
S.Mustafa(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
peynirden izole edilen... vs
E.Davarcı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Lactobacterium plantarum bakterisinden fitaz ve mannanase enzimlerinin...vs
C.Çelenkli(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
P.fluorescens ve Bsuptilis bakterilerinin F.culmarum vs
M.Şenol(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Erzurumda tüketime sunulan tavuk eti ve karkas örneklerinde Salmonella spp. varlığının klasik kültür tekniği, yağ asidi metil esterleri MIS yöntemi ile belirlenmesi
B.Heshmati(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Lactobacillus plantarum ve l.acidophilus vs
E.Sarıbuğa(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013